Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Καταπολεμήστε την κοιλίτσα

Καταπολεμήστε την κοιλίτσα

Ένα από τα πιο δύσκολα μέρη του σώματος, στο οποίο το περιττό λίπος κάνει πάρτι, κυρίως στις γυναίκες, είναι η κοιλιά. Μάλιστα, μετά τα σαράντα, η προσπάθεια που καταβάλλει μια γυναίκα για να παραμείνει κομψή, θα πρέπει να εστιάσει περισσότερο στην κοιλιακή περιοχή.
1. Ισορροπήστε τη διατροφή σας: ακολουθήστε, όσο είναι εφικτό, το 30% πρωτείνη, 40% υδατάνθρακες και 30% λίπος. Έρευνες έδειξαν ότι τα άτομα που ακολουθούν τη συγκεκριμένη διατροφική συνήθεια, χάνουν 22% περισσότερο κοιλιακό λίπος, από αυτούς που δεν την ακολουθούν.


2. Τα φαγητά που περιέχουν πολύ νερό και ίνες, όπως οι σαλάτες και τα λαχανικά, δίνουν μια αίσθηση πληρότητας. Προτιμήστε τα, ειδικά όταν είστε σε δίαιτα.


3. Στις κρίσεις πείνας, μπορείτε να έχετε πάντα εύκαιρους μερικούς ξηρούς καρπού, κατά προτίμηση καρύδια ή ανάλατα αμύγδαλα. Κόβουν την πείνα και προσφέρουν καλή ενέργεια, εύκολα αποροφήσημη από τον οργανισμό.


4. Εκτός από την καθημερινή σας βόλτα, περίπατο, τρέξιμο, προσπαθήστε να κάνετε pilates, yoga και κοιλιακούς. Μετά τα σαράντα, το σώμα έχει ανάγκη από μεγαλύτερη περιποίηση. Μη το ξεχνάτε.
Πηγη:nooz.ge

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: