Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πρεμιέρα με τη σκέψη στον "καλό μας άνθρωπο"

Πρεμιέρα έκανε το «Πέταγμα του κύκνου» στη σκιά της μεγάλης απουσίας του Θανάση Βέγγου, που συμμετείχε στην ταινία και δίνει τη δική του τιτάνια μάχη να κρατηθεί στη ζωή στην Εντατική του «Ερυθρού Σταυρού».


Την ώρα που οι συντελεστές παρέθεταν δεξίωση στους λαμπερούς του καλεσμένους, ξημέρωνε η μέρα της ονομαστικής εορτής του μεγάλου μας ηθοποιού.

Την ίδια μέρα, η σύζυγός του Ασημίνα άφηνε ένα ροζ τριαντάφυλλο στο προσκέφαλο του, ένδειξη της αγάπης της.

Ο Θανάσης Βέγγος έχει μικρή συμμετοχή στη ταινία, υποδυόμενος το ρόλο ενός παππού. Χαρακτηριστικό, ωστόσο, είναι ότι κατά τη διάρκεια την σκηνών στην avant premiere στο «Αττικόν», το κοινό ξέσπασε σε ηχηρό χειροκρότημα.

Κεντρικό πρόσωπο της ταινίας του Νίκου Τζίμα, στην οποία συμμετέχει ο Θανάσηε Βέγγος, είναι ο Αλέξης, ένα golden boy, που υπηρέτησε το κέρδος, αψηφώντας τις συνέπειες.

Μία φοβερή οικολογική καταστροφή με πολλά ανθρώπινα θύματα, εξαιτίας της απληστίας μιας κοινοπραξίας πολυεθνικών, ανάμεσά τους και η εταιρεία που διευθύνει ο Αλέξης, τον ξυπνάμε από τη μεγάλη αυταπάτη.

Η ταινία,που πλαισιώνεται από πολλά γνωστά ονόματα Ελλήνων και ξένων ηθοποιών, αναμένεται να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό.

ΠΗΓΗ: Espresso
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: