Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Οι καμπύλες είναι μόδα


Τα νέα έρχονται από τις εξωτικές παραλίες όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους οι όμορφες και διάσημες της διεθνούς showbiz.
Οι καμπύλες είναι πάλι στη μόδα, καθώς οι περισσότερες κυρίες εμφανίστηκαν με παραπανίσια κιλά, επιδεικνύοντας το νέο πρότυπο σιλουέτας, αυτό της γυναίκας-μαχητή. Δυνατή, αθλητική, υγιής και πάνω από όλα με καμπύλες. Τέλος λοιπόν στην αδυναμία! Ήρθε η ώρα να βάλετε μερικά κιλάκια - με τον σωστό όμως πάντα τρόπο.

Τα βάρη ενισχύουν σημαντικά τον μεταβολισμό, δυναμώνοντας τους μύες, κάνοντας παράλληλα τον οργανισμό να δουλεύει ακόμη και ύστερα από 36 ολόκληρες ώρες.

Η πρωτεΐνη είναι εκείνη που κάνει όλη τη διαφορά βοηθώντας στη σφικτή, καλογυμνασμένη σιλουέτα.. Σιγουρευτείτε ότι επιλέγετε σωστές πηγές πρωτεϊνών όπως το κοτόπουλο και τα αυγά.

Αθλήματα που απαιτούν προσπάθεια και ιδιαίτερη δύναμη, όπως π.χ. είναι το surf. σας κρατούν σε φόρμα αλλά και βοηθούν στην πρόληψη των τραυματισμών.

Αν επιθυμείτε τέλειες καμπύλες στα σωστά σημεία και κοιλιακούς που εκπλήσσουν επιλέξτε αεροβική γυμναστική, όπως για παράδειγμα το τρέξιμο. Προσοχή όμως. Όχι μεγάλες αποστάσεις αλλά μικρότερες και πιο απαιτητικές που υπόσχονται να κάψουν περισσότερο λίπος σε λιγότερο χρόνο, ενισχύοντας παράλληλα τους μύες.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: