Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Το χειρότερο σενάριο


Το ΣΕΦ φόρεσε τα γιορτινά του για πρώτη φορά φέτος, αλλά στον αθλητισμό όταν υπάρχουν γιορτές υπάρχει και κλάμα και ο κανόνας επιβεβαιώθηκε.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 70-84 και πλέον η υπόθεση πρώτης θέσης δυσκολεύει πάρα πολύ αφού η διαφορά της ήττας είναι πολύ μεγάλη.

Πρώτη φορά έτσι…

Ήταν ο κόσμος, ήταν το άγχος της πρεμιέρας, ήταν η κακή συγκέντρωση, όπως και να ‘χει ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο χειρότερος φετινός εντός έδρας κι αυτό το δείχνουν και οι αριθμοί. Για πρώτη φορά φέτος στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χειρότερο ranking από τον αντίπαλό τους (30-33).

Η κακή μέρα φάνηκε από το πρωί κι από τη γραμμή των ελευθέρων βολών. Οι παίκτες του Ίβκοβιτς ψάχνονταν και είχαν πολύ κακές επιλογές στην επίθεση. Αυτό έδινε την ευκαιρία στους Τούρκους να πετυχαίνουν εύκολα καλάθια. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν γενικότερα κακός στην άμυνα, αλλά οι κακές επιθέσεις του έδιναν την ευκαιρία στους παίκτες του Σπάχια να χτυπήσουν.

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ προηγήθηκε 26-33 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο οι παίκτες του Ίβκοβιτς… ξύπνησαν και με σερί 7-0 πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι.

Νευρικοί…

Ο Ολυμπιακός του δεύτερου ημιχρόνου ήταν σαφώς βελτιωμένος από το ξεκίνημα αλλά όχι τόσο καλός για να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πολύ διαβασμένη. Οι Τούρκοι ήταν πάντα μπροστά στους παίκτες του Ίβκοβιτς σε κάθε πικ εν ρολ κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να χτυπήσουν έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Και το έκαναν με τον Θοδωρή Παπαλουκά εις διπλούν και τους Σπανούλη, Χαλπερίν.

Ο Σπάχια όμως είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι και δεν άφηνε τον έλεγχο να φύγει από τα χέρια των παικτών του. Ο Μάρκο Τόμας και ο Μέι κρατούσαν τη Φενέρ μέσα στο παιχνίδι και όσο η ώρα περνούσε οι Τούρκοι πίστευαν περισσότερο στη νίκη.

Μπλακ άουτ…

Ο αρχηγός των Τούρκων Ομέρ Ονάν και ο τραγικός επιθετικά Ολυμπιακός του τέταρτου δεκαλέπτου πάγωσαν το ΣΕΦ. Ο διεθνής Τούρκος με τρίποντο έκανε το σκορ 65-69 στο 35’10’’ και ένα λεπτό μετά με μια βολή ανέβασε ακόμα περισσότερο τη διαφορά. Όσο για τους παίκτες του Ίβκοβιτς; Ήταν αδύνατο να εκτελέσουν σωστά μια επίθεση. Στο 37’ μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και με τρομερό τρίποντο έκανε το σκορ 65-73. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο όχι μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα αφού ο Πρλεντζίτς έπιασε κοιμώμενη την άμυνα του Ολυμπιακού και αρπάζοντας το επιθετικό ριμπάουντ έκανε το σκορ 65-75.

Το ΣΕΦ άρχισε να αδειάζει και οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να χτυπούν στο γάμο του καραγκιόζη με τον Ούκιτς να κάνει το σκορ 65-76. Ο Παπαλουκάς σκόραρε για τον Ολυμπιακό ύστερα από πέντε λεπτά αλλά όλα είχαν τελειώσει. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο έχασε, αλλά έχασε και με διαφορά, κάτι που κάνει τρομερά δύσκολη την υπόθεση πρωτιάς.

Πηγή: superbasket.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: