Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

«Μην υποτιμήσετε τον ΠΑΟΚ»


Να μην υποτιμήσουν τον ΠΑΟΚ και να τα δώσουν όλα για να μπορέσουν από τώρα να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης, ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους παίκτες του.
Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους τόνισε ότι θα πουν περισσότερα στην ανάλυση του βίντεο πριν το παιχνίδι της Τετάρτης, όπου θα μελετήσουν τον αντίπαλο, ο οποίος χρίζει προσοχής.

Με αυτά που τους είπε ο «Τσινγκούρι», ήθελε να τους δείξει ότι στόχος δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και θα πρέπει να προσέξετε και να μην υποτιμήσετε τον αντίπαλο, αφού δεν είναι μια εύκολη ομάδα. Περισσότερα για το συγκεκριμένο ματς θα πούμε κατά την διάρκεια της ανάλυσης του που θα κάνουμε στο βίντεο αύριο (Τετάρτη)», ήταν τα λόγια του Βάσκου προπονητή.

Τρεις για μια θέση

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ανάμεσα σε τρεις παίκτες για μια θέση αυτή του αριστερού χαφ. Αυτοί είναι οι Φετφατζίδης, Ρόμενταλ και Ζαϊρί. Και οι τρεις έχουν πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού, ενώ ο «Τσινγκούρι» σκέφτεται μήπως τελικά βάλει τον Μιραλάς στα δεξιά της επίθεσης και παίξει ο «Φέτφα» πίσω από τον Πάντελιτς.

Σίγουρα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πάρντο και μπροστά του στην άμυνα, θα έχει από δεξιά προς αριστερά τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο και Ραούλ Μπράβο. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ιμπαγάσα και Τοντεστό, αριστερά της επίθεσης ο Ριέρα, ενώ όσον αφορά τον παίκτη που θα βρίσκεται στα δεξιά και αυτόν που θα είναι στα αριστερά, θα είναι ένας από αυτούς που σας προαναφέραμε. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο φορμαρισμένος Μάρκο Πάντελιτς.

Πηγή: theplayer.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: