Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Το «περίεργο» σχόλιο του Κιάνου Ριβς

Με αφορμή την πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο της ταινίας «Henry’s Game» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Κιάνου Ριβς έκανε κάποιες ασυνήθιστες δηλώσεις στην εφημερίδα «Guardian».


O ηθοποιός που διάλεξε ένα πρωτότυπο σχόλιο των θεατών για να περιγράψει την ταινία του, επινόησε ταυτόχρονα μια «καινοτόμα προωθητική ενέργεια» για τη δουλειά του, αποκαλύπτοντας: «Κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ καλή ταινία, ιδανική να την παρακολουθήσει κάποιος το απόγευμα. Μερικοί από τους θεατές βγαίνοντας από την αίθουσα αναφώνησαν “Ουάου! Είδαμε την ταινία σου και τώρα θέλουμε να πάμε να κάνουμε σεξ”. Απ' όλα τα σχόλια που άκουσα αυτό είναι το αγαπημένο μου. Ίσως η ταινία σε κάνει να θέλεις να αγκαλιάσεις κάποιον, να τον φέρεις κοντά σου».

Ο ηθοποιός που έδωσε πολύ μεγάλη βάση στο συγκεκριμένο σχόλιο προέτρεψε τους αναγνώστες της εφημερίδας να δουν την ταινία λέγοντας: «Δείτε το "Henry’s Game" για εγγυημένο σεξ! Αν μετά την προβολή το κορίτσι σας δεν υποκύψει, θα σας δώσουμε τα χρήματά σας πίσω!».

Για την ιστορία, η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Χένρι ο οποίος «Έχει ουσιαστικά παραιτηθεί από τη ζωή του. Απλά βλέπει τα γεγονότα να τον προσπερνούν. Ξαφνικά αποφασίζει να ληστέψει μια τράπεζα και τότε αρχίζει τη ζωή του από την αρχή. Είναι εξωφρενικό αλλά ταυτόχρονα είναι και όμορφο», δήλωσε ο πρωταγωνιστής.

Πηγή: yupi.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: