Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Όχι απόψε αγάπη μου... είμαι κουρασμένη

Όχι απόψε αγάπη μου

Η κούραση από τη δύσκολη καθημερινότητα δεν καταστρέφει μόνο τον ρομαντισμό αλλά και τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών, καθώς είναι όλοι τόσο κουρασμένοι που αν και υπάρχει διάθεση για έρωτα, δεν υπάρχει δύναμη...
Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail, ένας στους δύο απορρίπτει τον σύντροφό του λόγω εξάντλησης μέσα στον μήνα, ενώ ένας στους πέντε λέει «όχι» μέσα στη βδομάδα.

Τα 2/3 των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν διάθεση για σεξ μόνο μέσα στο σαββατοκύριακο καθώς δεν είναι αναγκασμένοι να ξυπνούν νωρίς το επόμενο πρωινό.
Ερευνήτρια ανέφερε πως οι άνθρωποι είναι τόσο κουρασμένοι ύστερα από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο ή φροντίζοντας για την οικογένεια κι αισθάνονται αδύναμοι για οτιδήποτε άλλο. Το μόνο που θέλουν είναι να κοιμηθούν για να ξυπνήσουν ξεκούραστοι το επόμενο πρωινό. Αντί να περάσουν όμορφες στιγμές στο κρεβάτι με τον σύντροφό τους, προτιμούν να γυρίσουν πλευρό και να κοιμηθούν.

Όπως αποκαλύπτει η έρευνα, ο πιο συνήθης λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται κουρασμένοι, είναι γιατί δεν κοιμούνται αρκετά ή έχουν κακό ύπνο, ενώ η πολύωρη εργασία έρχεται στη δεύτερη θέση ως αιτία κούρασης. Ο σύντροφος που έρχεται αργά στο κρεβάτι είναι η τρίτη συνηθέστερη αιτία που δεν κάνετε σεξ, αλλά και τα παιδιά που σας ξυπνάνε νωρίς ή αργούν να πάνε στο κρεβάτι σας, μειώνουν τη διάθεσή σας για έρωτα. Επίσης, η έντονη κοινωνική ζωή μπορεί να μειώνει και τον χρόνο και την ενέργειά σας.

Οι ερευνητές μάλιστα αποκαλύπτουν ότι περισσότεροι από τους μισούς Βρετανούς αρνούνται να επιδοθούν σε ερωτικά... παιχνίδια με τον σύντροφό τους μετά το πέρας συγκεκριμένης ώρας.

Το 17% των ζευγαριών αποφασίζουν να χωρίσουν αφού δεν μπορούν να βρεθούν σεξουαλικά, ενώ συχνοί είναι και οι καβγάδες για την έλλειψη σεξ.
Οι έξι στους δέκα παραδέχονται ότι θα έπρεπε να προσπαθήσουν περισσότερο να βρουν χρόνο για να κάνουν σεξ.

Η κούραση όμως δεν κάνει κακό μόνο στη σεξουαλική ζωή, αλλά και στην κοινωνική ζωή των ανθρώπων, καθώς λόγω εξάντλησης είτε ξεχνούν υποχρεώσεις, είτε ακυρώνουν συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, είτε κάνουν λάθη στη δουλειά είτε ξεσπούν σε κλάματα με το παραμικρό είτε αρρωσταίνουν συχνότερα.

Οι περισσότεροι ενήλικες αισθάνονται φυσική και ψυχολογική κούραση τρεις μέρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο, ενώ το 7% δήλωσαν πως αισθάνονται κουρασμένοι κάθε μέρα.

Για να τονωθούν οι περισσότεροι επιλέγουν ένα φλιτζάνι καφέ κι άλλοι να πάρουν έναν υπνάκο. Άλλοι κάνουν κάποιες ασκήσεις για να αφυπνιστούν, ενώ άλλοι καταφεύγουν σε μία σοκολάτα για να πάρουν ενέργεια και να βγάλουν τη μέρα.
Πηγη:real.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: