Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Προσοχή! Ανάκληση τσιπς καλαμποκιού


Amazing Chilli Cornrolls

Την άμεση ανάκληση - απόσυρση του συνόλου του προϊόντος τσιπς καλαμποκιού, με γεύση τσίλι, απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), μετά την ενημέρωσή του, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, ότι το εν λόγω προϊόν περιέχει ίχνη σόγιας, αλλεργιογόνο συστατικό, το οποίο δεν αναφέρεται στην επισήμανση της συσκευασίας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το συγκεκριμένο προϊόν παρήχθη στην Ολλανδία και διακινήθηκε στην Ελλάδα, μέσω της επιχείρησης «ΣΕΒΙΣΕ Α.Ε.». Ειδικότερα, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Amazing Chilli Cornrolls» (στα ελληνικά «Τορτίγια Ρολς με Τσίλι ΒΙΟ»), σε συσκευασίες των 100g, με αριθμό παρτίδας 30195-0331 και ημερομηνία λήξης 14/04/2011. Η συνολική ποσότητα διακίνησης στην Ελλάδα είναι 140 συσκευασίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι και απευθύνεται προτροπή στους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν και είναι αλλεργικοί σε σόγια, να μην το καταναλώσουν.
Πηγη:madata.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: