Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Άστον: "Αργήσαμε να κάνουμε σεξ με την Ντέμι"

Ποιός να το έλεγε πως ο γόης του Χόλιγουντ Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) είναι τέτοιος τζέντλεμαν και δεν πέφτει κατευθείαν στο ψητό.


Ο 32χρονος πλέον ηθοποιός έδωσε μια πικάντικη συνέντευξη στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικό “RedBook” όπου αποκάλυψε πως στην αρχή της σχέσης του με την Ντέμι κι ενώ είχαν σχέση, την κρατούσαν σε καθαρά σε πνευματικό επίπεδο και άργησαν αρκετά να περάσουν στην σαρκική επαφή!
Η σχέση μου ήταν μόνο σχέση αρχικά. Δεν υπήρξε σωματική επαφή για κάποιο διάστημα αλλά περισσότερο ήμασταν φίλοι. Υπήρξε ένα βαθύτερο δέσιμο μεταξύ μας πέραν του σεξ”

Φυσικά, μετά και το γάμο του ζευγαριού το 2005, η σχέση του προχώρησε κανονικά σε όλα τα επίπεδα και οι δύο ηθοποιοί δεν ξεκολλούν ο ένας από τον άλλο. Όπως παραδέχτηκε ο Κούτσερ, έχει φτάσει σε σημείο να τουιτάρει με την Ντέμι – το Twitter αποτελεί την έτερη μεγάλη αγάπη του - ενώ η 48χρονη ηθοποιός βρίσκεται ακριβώς δίπλα του!

Εν τω μεταξύ, ο Κούτσερ που πριν την Ντέμι, είχε δεσμό με την Μπρίτανι Μέρφι (Brittany Murphy) και την Τζανουέρι Τζόουνς (January Jones), υποστήριξε πως στη ζωή κάθε άντρα έρχεται ένα σημείο που θέλει να νοικοκυρευτεί και να αφήσει τις εργένικες ημέρες του πίσω:

"Νομίζω, πως όλα τα αγόρια φτάνουν κάποια στιγμή στο σημείο που δεν θέλουν να βλέπουν τον κολλητό τους να κοιμάται με την κοπέλα τους. Κάποια στιγμή, όλοι θέλουμε κάτι περισσότερο. Έχουμε την επιθυμία να αποκτήσουμε μια ξεχωριστή σχέση, να δεσμευτούμε, να γίνουμε αυτός ο Ένας στη ζωή μιας γυναίκας”.

Η συνέντευξη κλείνει με τον Άστον να υπερασπίζεται τη σχέση του και την τάση που έχει να προβαίνει σε δημόσιες εκδήλωσεις τρυφερότητας και αγάπης για την Μουρ μέσα από απανωτά τιτιβίσματα στο Twitter:

“Κάποιες φορές το να εκφράζεις την αγάπη σου δημόσια, είναι καλό. Αισθάνομαι πολύ ωραία όταν γράφω πόσο όμορφη είναι η γυναίκα μου και το βλέπει όλος ο κόσμος”.



πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: