Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Μύθοι ομορφιάς να... καταρρίψετε


Οι μύθοι υπάρχουν για να καταρρίπτονται. Το ίδιο ισχύει και για θέματα ομορφιάς. Σταματήστε να ακολουθείτε μέχρι και τώρα τις συμβουλές της μαμάς,
ανανεωθείτε και καταρρίψτε κάθε μύθο που σας κρατά δέσμιες. Το msn.com παρουσιάζει τους βασικότερους μύθους και συμβουλεύει πώς να τους υπερβείτε:

- Σχολαστικό βούρτσισμα των μαλλιών

Αν θεωρείτε το βούρτσισμα των μαλλιών ολόκληρη τελετουργία, ήρθε ο καιρός να μάθετε ότι δεν πρόκειται να κάνει τα μαλλιά σας περισσότερο υγιή. Αντιθέτως μάλιστα τα καταστρέφει αργά. Ώρα λοιπόν ανα καταρρίψετε τον μύθο και να αρκεστείτε σε ένα απλό βούρτσισμα πριν από κάθε έξοδο σας.

- Το μολύβι χειλιών πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το κραγιόν

Σπάστε τον μύθο που θέλει το μολύβι χειλιών να ταιριάζει απόλυτα με την απόχρωση του κραγιόν σας. Ο λόγος; Ρισκάρετε να καταλήξετε με ένα αντιαισθητικό σκούρο περίγραμμα γύρω απ’ τα χείλη όταν το κραγιόν σας αρχίζει να ξεβάφει. Ο νέος κανόνας: Ξεκινήστε βάφοντας ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών σας με το μολύβι και στη συνέχεια απλώστε το κραγιόν για ένα έξτρα σταθερό και δυναμικό αποτέλεσμα.

- Πίνετε λίτρα νερό για ένα καλύτερο δέρμα

Είναι γνωστό ότι ένα αφυδατωμένο δέρμα μοιάζει πάντοτε ταλαιπωρημένο και ξηρό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το να πίνετε υπερβολικές ποσότητες νερού πρόκειται να κάνει θαύματα. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι η συχνότερη επίσκεψη στη τουαλέτα. Θυμηθείτε, 8 ποτήρια είναι αρκετά.

- Λούζεστε συνέχεια

Θέλετε να νιώθετε πάντοτε όμορφη και καθαρή. Το ίδιο επιθυμείτε και για τα μαλλιά σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να περνάτε ώρες ολόκληρες στο μπάνιο σαπουνίζοντας τα αδιάκοπα. Το μόνο που πετυχαίνετε έτσι είναι να απομακρύνεται όλα τα φυσικά τους έλαια που χαρίζουν γυαλάδα, ζωντάνια και κίνηση.

- Αποφύγετε τις ρίζες που ξεχωρίζουν

Ρίζες που ξεχωρίζουν. Ξεχάστε ότι ξέρατε γύρω από αυτό το θέμα. Δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται. Αφήστε που πρόκειται για την τελευταία λέξη της μόδας. Το όλο concept ονομάζεται «ombre». Οι ρίζες είναι σκούρες και τα υπόλοιπα μαλλιά γίνονται όλο πιο ανοιχτά προς τις άκρες.

- Αν είστε κοκκινομάλλες, ξεχάστε τα κόκκινα χείλη

Οι πρώτες δειλές προσπάθειες εντοπίζονται φυσικά στο Hollywood με αποτελέσματα που αποδείχτηκαν πραγματικά εντυπωσιακά. Κοκκινομάλλες όπως η Amy Adams και Emma Stone λατρεύουν να φορούν κατακόκκινο κραγιόν. Μήπως να ακολουθούσατε και εσείς τα φωτεινά τους παραδείγματα;

- Βγάζετε μόνο τις κάτω τρίχες των φρυδιών σας

Συνηθίζετε να βγάζετε μόνο τις τρίχες που βρίσκονται στο κάτω μέρος των φρυδιών σας; Μην ανησυχείτε, δεν είστε η μόνη. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό. Ρωτήστε έναν οποιοδήποτε αισθητικό και θα σας διαβεβαιώσει ότι το βγάλσιμο των φρυδιών πρέπει να ξεκινά πάντοτε από το πάνω μέρος. Δίνει καλύτερο και σαφέστερα καθορισμένο σχήμα.

- Η σοκολάτα προκαλεί ακμή

Κλινικές έρευνες έχουν κατά καιρούς αποδείξει ότι κανένα φαγητό δεν μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσει την ανεπιθύμητη ακμή.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: