Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Στο "έλεος" των πλημμυρών η Νότια Αφρική


Το θάνατο τουλάχιστον σαράντα πολιτών έχουν προκαλέσει οι πλημμύρες στη Νότια Αφρική ενώ έχουν καταστρέψει χιλιάδες σπίτια και στη γειτονική Μοζαμβίκη, η οποία θρηνεί δέκα νεκρούς, ανακοινώθηκε σήμερα από τοπικούς αξιωματούχους.


Οι ισχυρές βροχοπτώσεις από τα τέλη Δεκεμβρίου έως σήμερα έχουν προκαλέσει τεράστιες πλημμύρες στις δύο αυτές χώρες ενώ το νοτιοαφρικάνικο υπουργείο Συντονισμού ανέφερε ότι εννέα επαρχίες έχουν κηρυχθεί κατεστραμμένες ζώνες.

Στην ίδια ανακοίνωση του υπουργείου τονίζεται ότι ο στρατός έχει επιστρατευθεί για τη σωτηρία πολιτών και στη μεταφορά τους από περιοχές με πολύ μεγάλες καταστροφές, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μειωθούν οι πιθανότητες μελλοντικών απωλειών ζωών και καταστροφης της περιουσίας των πολιτών", ανέφερε ο υπουργός Συντονισμού, Σιζέλο Σικέκα.

Στη Μοζαμβίκη περίπου 15 χιλιάδες πολίτες έχουν μεταφερθεί από τα τελείως κατεστραμμένα σπίτια τους σε πιο ασφαλείς περιοχές, μετέδωσε ο κρατικός ραδιοσταθμός της χώρας, που πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής οι νεκροί από τις πλημμύρες είναι δέκα.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: