Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

«Φαρμακεία ασφαλείας» στη Θεσσαλονίκη


Από φαρμακεία ασφαλείας τα οποία θα είναι ανοιχτά κατά τις εργάσιμες ώρες θα εξυπηρετούνται οι Θεεσαλονικείς κατά τη διάρκεια της τριήμερης
απεργίας των φαρμακοποιών που αρχίζει αύριο, ενώ κατά τις μη εργάσιμες ώρες και τη νύχτα θα λειτουργούν κανονικά όλα τα εφημερεύοντα φαρμακεία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κυριάκος Θεοδοσιάδης τις προσεχείς τρεις ημέρες θα λειτουργήσουν κατά τις εργάσιμες ώρες 3-4 φαρμακεία ασφαλείας στο δήμο Θεσσαλονίκης και ένα σε κάθε περιφερειακό δήμο ενώ τις υπόλοιπες ώρες θα λειτουργούν κανονικά ,σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα, τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Στο μεταξύ οι χρόνια πάσχοντες σπεύδουν να προμηθευτούν προκειμένου να μη μείνουν ακάλυπτοι στη διάρκεια της απεργίας. Όπως ανέφερε ο Θεοδοσιάδης επειδή το θέμα της απεργίας των φαρμακοποιών έχει προβληθεί από τα μέσα ενημέρωσης οι πάσχοντες από χρόνια νοσήματα προμηθεύονται εκ των προτέρων τα φάρμακά τους για να μη ψάχνουν φαρμακείο την τελευταία στιγμή.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: