Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Bάσω Λασκαράκη: Δεν σκέφτομαι το γάμο

Η νεαρή ηθοποιός αισθάνεται πολύ άνετα με τον εαυτό της και δεν νιώθει την ανάγκη να κυκλοφορήσει με τολμηρά ρούχα για να προκαλέσει τα βλέμματα.


Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε σε πρωινή εκπομπή για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με τον οποίον γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της «Πολυκατοικίας»:

«Δεν είμαστε πολύ του γάμου. Βαριέμαι τους γάμους, δεν πηγαίνω κιόλας, πάω μόνο στους πολύ κοντινούς γάμους. Δεν σκέφτομαι το γάμο, δεν με απασχολεί. Δεν είμαι κατά του γάμου, όπως δεν είμαι κατά της μόνιμης σχέσης, ή της συγκατοίκησης, είναι το ίδιο πράγμα απλά αλλάζει το τυπικό. Το να γίνει ένας πολύ πολύ στενός γάμος σ’ ένα ξωκλήσι θα ήταν πολύ όμορφο αλλά δεν μπορεί να γίνει».

Oύτε και το παιδί όμως είναι στα άμεσα σχέδιά της αλλά αν τύχαινε δεν θα την έπιανε πανικός.

Μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη της φάνηκε πολύ απότομη η μετάβαση στους εξαντλητικούς ρυθμούς της Αθήνας και στην αρχή πηγαινοερχόταν πολύ συχνά μέχρι να το συνηθίσει.

Δεν ήθελε να μείνει μόνιμα στην Αθήνα. Όμως δεν θα μπορούσε να γυρίσει πίσω αφού τα επαγγελματικά της δεν της το επιτρέπουν.

Ιδιαίτερα αγχωμένη είναι όμως για την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση και τα σίριαλ που κόβονται το ένα μετά το άλλο.

Τα πράγματα είναι γενικώς παγωμένα αλλά όπως είπε: «Προς το παρόν έχω την "Πολυκατοικία", η οποία παίζει ακόμα και προσπαθώ να τα σκέφτομαι αισιόδοξα».

ΠΗΓΗ: www.golema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: