Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ξεπέρασε το 50% η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ


Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ξεπέρασε το συμβολικό όριο του 50%, για πρώτη φορά από τα μέσα του 2009,
σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της εφημερίδας Wall Street Journal και του τηλεοπτικού δικτύου NBC που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Δύο χρόνια μετά την εγκατάσταση του Ομπάμα στο Λευκό Οίκο, το 53% των Αμερικανών δήλωσαν ότι εγκρίνουν τις ενέργειες του προέδρου. Το ποσοστό αυτό είναι αυξημένο κατά 8 μονάδες σε σχέση με τη δημοσκόπηση του Δεκεμβρίου.

"Οι έξι τελευταίες εβδομάδες ήταν οι καλύτερες του προέδρου από την αρχή της θητείας του", σχολίασε ο Δημοκρατικός δημοσκόπος Πίτερ Χαρτ που ήταν επικεφαλής της έρευνας, μαζί με ένα Ρεπουμπλικανό συνάδελφό του.

Ο Ιανουάριος ήταν ο μήνας που καταγράφηκαν θετικά στοιχεία στο μέτωπο της απασχόλησης. Σε οικονομικό επίπεδο οι συμμετέχοντες στην έρευνα εμφανίστηκαν αισιόδοξοι αφού σε ποσοστό 56% (το υψηλότερο των τελευταίων 18 μηνών) πιστεύουν ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί μέσα στην επόμενη πενταετία και μόνο 21% θεωρούν ότι θα χειροτερεύσει.

Επίσης, οι Αμερικανοί σε ποσοστό 74% εγκρίνουν τον τρόπο με τον οποίο ο Ομπάμα χειρίστηκε την τραγωδία στην Αριζόνα, στις 8 Ιανουαρίου, όταν ένοπλος άρχισε να πυροβολεί στο πλήθος σκοτώνοντας έξι ανθρώπους και τραυματίζονταν σοβαρά πολλούς άλλους, μεταξύ των οποίων και μια βουλευτίνα των Δημοκρατικών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: