Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ο ΑΝΤ1 θέλει πίσω την Τατιάνα


Μετά το επεισοδιακό και ξαφνικό «διαζύγιο» ο ΑΝΤ1 θέλει πίσω την παρουσιάστρια που όσα χρόνια συνεργαζόταν μαζί του έφερνε υψηλές τηλεθεάσεις στο κανάλι του Αμαρουσίου.


Ο ΑΝΤ1 θέλει! Η Τατιάνα θα δεχτεί; Γιατί αν τελικά αποδεχτεί την πρόταση, σύντομα θα βρεθεί απέναντι από το Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο τη θέλουν οι φήμες να μην έχει και πολύ… φιλικές σχέσεις.

Παρά την πετυχημένη πορεία της εκπομπής «Αξίζει να το δεις», ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με την Τατιάνα Στεφανίδου, και μάλιστα ενώ είχαν συμφωνήσει πως θα συνεχιζόταν και αυτή τη σεζόν.

Μετά το επεισοδιακό «διαζύγιο» η δημοσιογράφος «παντρεύτηκε» το Star όπου παρουσιάζει την εκπομπή «Αξίζει να το ζεις».

Η Τατιάνα εξακολουθεί να διατηρεί καλές σχέσεις με στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου που πιστεύουν πολύ στις ικανότητές της και στις τηλεθεάσεις που σημειώνουν οι εκπομπές της.

Μπορεί, λοιπόν, να έχουν πάρει «διαζύγιο», αλλά κανείς δεν αποκλείει σύντομα να έχουν «γάμο» και ΑΝΤ1- Τατιάνα να χορέψουν επαγγελματικά το χορό του Ησαΐα!

Σίγουρα, πάντως, ο ΑΝΤ1 θέλει να επιστρέψει η Τατιάνα μέσα στους επόμενους μήνες . Όλα ξεκίνησαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας στον ΑΝΤ1 για τον «Dancing with the stars».

Ο ΑΝΤ1 θέλει την Τατιάνα για να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό talent show. Έτσι, τις επόμενες ημέρες στέλεχος του καναλιού θα επικοινωνήσει με τη δημοσιογράφο για να της κάνει την πρόταση.

Και κανείς δεν αποκλείει η Τατιάνα να αποφασίσει πως… αξίζει να το ζήσει και να πει το «ναι». Άλλωστε, έχει σπουδάσει χορό και είχε χορέψει και όταν παρουσίαζε τα καλλιστεία στον ΑΝΤ1, οπότε δεν τίθεται θέμα απειρίας.

ΠΗΓΗ: Espresso
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: