Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. για 1,5 χρόνο ο Αρίας


Ντιέγκο Αρίας

Παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. για τον επόμενο 1,5 χρόνο είναι ο Κολομβιανός Ντιέγκο Αρίας. "Θέλω να ανέβει ακόμα πιο ψηλά η ομάδα", δήλωσε ο 25χρονος χαφ.
Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ντιέγκο Αρίας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κολομβιανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους. Οι ετήσιες αποδοχές του θα κυμαίνονται κοντά στα 300.000 ευρώ. Την Παρασκευή το απόγευμα (5.30) θα είναι παρών στην προπόνηση της Τούμπας, όπου θα γνωρίσει τον Μάκη Χάβο και τους νέους του συμπαίκτες.

Το πρωτάθλημα Κολομβίας τελείωσε τον Δεκέμβριο και έτσι θα χρειασθεί μια βδομάδα με δέκα μέρες ειδική προετοιμασία για να παίξει. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης τον συνόδευσε σε όλα τα βήματά του στη Θεσσαλονίκη και έχει διαρκή επικοινωνία μαζί του.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Diego Alejandro Arias, οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Ο γεννημένος στις 15/06/1985 Κολομβιανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από το 2009 μέχρι και τώρα στην Once Caldas, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κολομβίας, ενώ τις έξι προηγούμενες περιόδους αγωνίστηκε στην Deportivo Pereira».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Κολομβιανός χαφ είπε: "Ξέρω σε ποια θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Θέλω να βοηθήσω να ανέβει ακόμη πιο ψηλά η νέα μου ομάδα. Γνωρίζω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι υπερήφανος και ακολουθεί την ομάδα παντού. Αυτό είναι τιμή για όλους τους παίκτες που παίζουν στον σύλλογο. Είδα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες για γκολ, όμως, μου άρεσε που ο ΠΑΟΚ πήρε θετικό αποτέλεσμα. Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι οι φίλοι της ομάδας με αγκάλιασαν ζεστά από την πρώτη στιγμή κι αυτό με ευχαριστεί".
Πηγη:cosmo.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: