Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Απομένουν μόνο... 100 ημέρες


Μόλις εκατό ημέρες πριν από τον βασιλικό γάμο του αιώνα στη Βρετανία, οι πωλήσεις αναμνηστικών ανθίζουν και όλοι όσοι θα παίξουν ενεργό ρόλο
στο γεγονός δουλεύουν υπερωρίες, την ίδια ώρα που οι μελλόνυμφοι κρατούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ.

Εκατοντάδες μπουκάλια ροζ σαμπάνιας με τις ετικέτες των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ γεμίζουν τα ράφια των καταστημάτων, ενώ οι τουρίστες και οι ξένοι που μένουν στο Λονδίνο περιμένουν με ενθουσιασμό την 29η Απριλίου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, οι πωλήσεις αναμνηστικών του γάμου - εκτός των βασιλικών καταστημάτων - θα φτάσουν τα 40 εκατομμύρια στερλίνες.

Σε αντίθεση με το τι συμβαίνει στους δρόμους του Λονδίνου, η βασιλική οικογένεια δεν αποκαλύπτει το παραμικρό για τις προετοιμασίες.

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ σπάνια εμφανίζονται σε δημόσιες εκδηλώσεις. Ο πρίγκιπας υπηρετεί στη Βασιλική Αεροπορία και η μέλλουσα σύζυγός του περνά σχεδόν όλο της τον χρόνο με την οικογένειά της.

Όσοι συμμετέχουν στις προετοιμασίες έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα αποκαλύψουν την παραμικρή λεπτομέρεια. «Όσοι γνωρίζουν κάτι δεν μιλούν και όσοι μιλούν δεν γνωρίζουν τίποτε», είπε χαρακτηριστικά έμπειρος βασιλικός συντάκτης, όπως δημοσίευσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο γάμος θα τελεστεί στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ και η Κέιτ θα φτάσει εκεί με αυτοκίνητο. Οι νεόνυμφοι θα αναχωρήσουν όμως με την παραδοσιακή άμαξα.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: