Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κέρκυρα-ΑΕΛ 1-0


Κέρκυρα-ΑΕΛ 1-0

Με σκόρερ τη "χρυσή" αλλαγή του Μπάντοβιτς, Γκόραν Μαζνόφ, η Κέρκυρα νίκησε την ΑΕΛ 1-0. Δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο των βυσσινί για παραμονή στην κατηγορία.
Εικόνα αγώνα

Μέχρι το 73ο λεπτό αναζητούσαμε εναγωνίως τη μία φάση, το ένα σουτ, τη μία συνεργασία για να έχουμε κάτι να γράψουμε και να συζητήσουμε γι' αυτό το ματς.

Τελικά τη λύση στο αδιάφορο -μέχρι εκείνο το σημείο- ματς έδωσε ο Σκοπιανός, Γκόραν Μαζνόφ. Ο Μπάντοβιτς τον έριξε στην αναμέτρηση και αυτός κατάφερε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να αναστατώσει την άμυνα της ΑΕΛ δύο φορές. Αρχικά στο 73ο λεπτό όταν σκόραρε από κάθετη του Μακρή και ενώ Ταυλαρίδης και Νταμπίζας είχαν εξουδετερωθεί. Η δεύτερη κίνηση απειλής του Μαζνόφ ήταν στο 82' όταν βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή αλλά η καρφωτή κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Κατά τα άλλα, από αυτή την αναμέτρηση, κρατάμε τα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχή-αέρας) που στο δεύτερο μέρος δυσκόλευαν ακόμη και την ορατότητα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι εκτυλίχθηκε κυρίως στη μεσαία γραμμή. Η δύναμη και η άμυνα δεν άφηναν περιθώρια για στιγμές δημιουργίας.

Κλειδί αγώνα
Μέχρι το 73ο λεπτό οι φάσεις του αγώνα ήταν ελάχιστες. Σε εκείνο το σημείο η Κέρκυρα σκόραρε μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μακρή και έπειτα ελάχιστα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. Ήταν ο κλασσικός αγώνας που θα κρινόταν στο γκολ. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες.

MVP
Ο Γκόραν Μαζνόφ χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Σκοπιανός επιθετικός σκόραρε με ωραία προβολή και έκανε ιδανική πρεμιέρα με τη φανέλα της Κέρκυρας.

Αδύναμος κρίκος
Το κέντρο άμυνας της ΑΕΛ δε λειτούργησε σωστά σε δύο φάσεις και αυτό είχε ως συνέπεια ένα γκολ και μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Και στις δύο φάσεις πρωταγωνίστησε ο Μαζνόφ.

Το live του αγώνα

15ο λεπτό: Ο Επστάιν μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, ο Βελάσκο τον ανατρέπει, αλλά ο Αμπάρκιολης δεν βλέπει τίποτα και καταλογίζει άουτ.

19ο λεπτό: Μακρινό σουτ Στολτίδη, αποκρούει ο Τσοντοφάλσκι.

55ο λεπτό: Τα έντονα καιρικά φαινόμενα κάνουν δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών. Η δυνατή βροχή και ο αέρας δεν αφήνουν περιθώρια για καλό θέαμα.

73ο λεπτό, ΓΚΟΛ (1-0): Μετά από πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Μακρή, ο Σκοπιανός Μαζνόφ -στην πρεμιέρα του με τη φανέλα της Κέρκυρας- θα πλασάρει τον Τσοντοφάλσκι και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

82ο λεπτό: Σέντρα του Επστάιν από αριστερά, ο Μαζνόφ θα πιάσει την κεφαλιά από το ύψος τη μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.

90ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ του Σίμιτς, ο Ιγκλέσιας θα κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα θα περάσει άουτ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ: Δ.ΣΑΡΑΙΔΑΡΗΣ, Λ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Πηγη:cosmo.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: