Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η νέα κολεξιόν της Beyonce

Η νέα κολεξιόν της Beyonce

Beyonce
Στις 12 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει η νέα κολεξιόν ρούχων της Beyonce. Η διάσημη σταρ το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει τις εμφανίσεις της σε συναυλίες με σκοπό να ξεκουραστεί, όμως βρήκε παράλληλα την ευκαιρία να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

«Η κολεξιόν είναι φτιαγμένη για να βγάλει στο φως τη γυναίκα πολεμιστή, μία σέξι και δυνατή προσωπικότητα», ανέφερε η Beyonce. Τα ρούχα που σχεδιάζει η μητέρα της Tina Knowles, κυκλοφορούν αποκλειστικά στη Βραζιλία μέσω της εταιρείας House Of Dereon που έχει δημιουργήσει η οικογένειά της από το 2006.

Οι τιμές τους κυμαίνονται από 300 έως 500 δολάρια. Εκτός από τη φωτογράφηση η Beyonce γύρισε και ένα διαφημιστικό σποτ.
Πηγη:gossop-tv.gr



Beyonce


Beyonce



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Πρωτομηνιά με άστατο καιρό

Πρωτομηνιά με άστατο καιρό

Πρωτομηνιά με άστατο καιρό
Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια προβλέπεται ο καιρός για την Τρίτη. Μάλιστα τα φαινόμενα κατά τόπους είναι πιθανό να είναι ισχυρά. Πτώση της θερμοκρασίας.

Πρωτομηνιά με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια προβλέπεται ο καιρός για την Τρίτη. Μάλιστα τα φαινόμενα κατά τόπους είναι πιθανό να είναι ισχυρά, ενώ πέφτει η θερμοκρασία.
Πιο αναλυτικά, στην Αττική θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ το απόγευμα θα σημειωθεί τοπική βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες που πρόσκαιρα πιθανόν να είναι ισχυρές, ενώ από το βράδυ αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρά κυρίως το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ το απόγευμα αναμένεται βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ήπειρο και δυτική στέρεα όπου πιθανώς τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Αναμένεται βελτίωση από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα το απόγευμα στο ιόνιο 7 μποφόρ , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα παρουσιάσει νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα αργά το απόγευμα στην ανατολική στέρεα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρά, ενώ αναμένεται βελτίωση αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ που το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα στις Κυκλάδες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες . Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα παρόμοιος θα είναι ο καιρός με νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Τα φαινόμενα από το βράδυ είναι πιθανό να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Πηγη:news247.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Η "αμνησία" της Βίσση!

Η "αμνησία" της Βίσση!

Άννα Βίσση
Με αμνησία θα βρεθεί σύντομα η Άννα Βίσση, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του "Μίλα μου βρώμικα", στο οποίο επιτέλους θα κάνει ένα guest πέρασμα.

Σε νέο σίριαλ εξελίχθηκε αυτή η guest εμφάνιση, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Άννα Βίσση θα πάθει μερική αμνησία, την οποία θα "εκμεταλλευτούν" οι ιδιοκτήτες του bar της σειράς, προκειμένου να φέρουν κόσμο στο μαγαζί τους.

Εκτός αυτού, θα πει και ένα τραγούδι.

Όχι, σε αυτό θα θυμάται τους στίχους!

*Με αφορμή αυτή την είδηση, θυμήθηκα μια αγαπημένη ηθοποιό που έδωσε τη φωνή της στη Ντόρι του Nemo με μεγάλη επιτυχία, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Έκανε το ψάρι που έπασχε από μερική αμνησία!!
Πηγη:mediasoup.gr



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Τέλος η «Ονειροπαγίδα»;

Τέλος η «Ονειροπαγίδα»;

Τέλος η «Ονειροπαγίδα»;
Αναστατωμένοι είναι σύμφωνα με φήμες οι ηθοποιοί της «Ονειροπαγίδας» μιας και η εταιρία παραγωγής της σειράς φαίνεται να μην έχει δώσει δραχμή στους ηθοποιούς καθώς και τους συντελεστές παραγωγής.

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν την εταιρία παραγωγής να δηλώνει πτώχευση. Μπορεί να μηχανάκια της Agb να «τρελαίνονται» κάθε φορά που η «Ονειροπαγίδα» εμφανίζεται στους δέκτες μας αυτό όμως δεν είναι αρκετό.

Ας ελπίσουμε ότι τη σειρά θα αναλάβει άλλη εταιρία παραγωγής.
Πηγη:protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
«Πρωταθλητές» στο κόψιμο του τσιγάρου οι Έλληνες

«Πρωταθλητές» στο κόψιμο του τσιγάρου οι Έλληνες

«Πρωταθλητές» στο κόψιμο του τσιγάρου οι Έλληνες
Τελικά, εμείς οι Έλληνες είμαστε ο πιο αντιφατικός λαός της Ευρώπης. Απόδειξη αποτελεί το γεγονός, ότι ναι μεν κατέχουμε την πρώτη θέση ανάμεσα στους πιο θεριακλήδες λαούς της Γηραιάς Ηπείρου, όταν όμως αποφασίσουμε να το κόψουμε το «ρημάδι», τότε εμφανίζουμε τις καλύτερες «επιδόσεις» και στην απεξάρτηση!

Πανευρωπαϊκή μελέτη, που έγινε για να αξιολογηθούν τα προγράμματα απεξάρτησης από το κάπνισμα, κατέταξε την Ελλάδα στην πρώτη θέση ως προς την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Η επίδοση είναι αξιοθαύμαστη, αν αναλογιστούμε ότι το κάπνισμα στη χώρα μας έχει εξελιχθεί σε επιδημία. Στις ηλικίες 35 έως 44 ετών, το 57,9% των Ελλήνων και το 30% των Ελληνίδων είναι καπνιστές.

Τα παραπάνω ανακοίνωσαν οι κ.κ Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ) και πρύτανης της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Παρασκευή Αργυροπούλου – Πατάκα, καθηγήτρια Πνευμονολογίας Α.Π.Θ και Χριστίνα Γκράτζιου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνέντευξη Τύπου με θέμα «Το Κάπνισμα και τα Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος» με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος.

Ο κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης μίλησε για τo έργο της ΕΠΕ σχετικά με τη διακοπή του καπνίσματος, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία των ειδικών Ιατρείων Διακοπής Καπνίσματος και τη διοργάνωση σεμιναρίων σε όλη τη χώρα με τη συμμετοχή ειδικών και ειδικευομένων πνευμονολόγων.

Η διευθύντρια του Κέντρου Διακοπής Καπνίσματος στο «Ευγενίδειο» Θεραπευτήριο, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, κυρία Χριστίνα Γκράτζιου, τόνισε ότι το 70% των καπνιστών επιθυμεί να διακόψει την επιβλαβή αυτή συνήθεια, αλλά μόνο το 20 - 30% προσπαθεί.
Από αυτούς, μόλις το 3 -5% το επιτυγχάνει μόνο με τη δύναμη της θέλησης και αρκετοί «ξανακυλούν» στη νικοτίνη λίγα χρόνια αργότερα.

Στα Ειδικά Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος, που υπάρχουν στα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία, ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία, σύμφωνα με τις επιστημονικές μεθόδους και τις διεθνείς οδηγίες για τη θεραπευτική παρέμβαση. Τα Ιατρεία λειτουργούν με προγραμματισμένα ραντεβού και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμμή 800 801 80 80.

Αξίζει να τονισθεί ότι αρκετοί καπνιστές παρακινούνται από τα παιδιά τους, τα οποία απαιτούν από τους γονείς να κόψουν το κάπνισμα.

Δεν ανέχονται τη μυρωδιά και τον καπνό του τσιγάρου στο σπίτι και στα ρούχα των γονέων τους. Ακόμη και σε τόσο μικρή ηλικία, αντιμετωπίζουν το θέμα του καπνίσματος σοβαρά και ζητούν από τους γονείς τους να κάνουν το ίδιο.

Σύμφωνα με την κυρία Γκράτζιου, στα Ιατρεία έχουν καταφύγει περισσότεροι από 18.000 Έλληνες, ηλικίας 40 - 45 ετών. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, προσέρχονται για βοήθεια άτομα ολοένα και πιο μικρής ηλικίας, ακόμη και κάτω των 30 ετών.

Σχετικά με τα αποτελέσματα, αναφέρει πως περισσότεροι από το 60% των καπνιστών επιτυγχάνουν τη διακοπή έπειτα από ένα πρόγραμμα βοήθειας.

Η επιτυχία εξαρτάται από τη λήψη της θεραπευτικής αγωγής και την παρακολούθηση του προγράμματος.
Οι σύγχρονες θεραπείες με βαρενικλίνη έδειξαν ότι τρεις στους τέσσερις καπνιστές (75%) κατάφεραν να κόψουν το κάπνισμα αμέσως έπειτα από το πρόγραμμα.

Έξι μήνες αργότερα, το 51% συνεχίζει να μην καπνίζει, ποσοστό το οποίο φτάνει στο 45% ένα έτος έπειτα από το τέλος της θεραπείας.

Η μεγάλη επιτυχία της διακοπής του καπνίσματος μέσω των Ιατρείων Διακοπής Καπνίσματος, επιβεβαιώθηκε και σε μία πανευρωπαϊκή μελέτη, στην οποία συμμετείχαν 10 κέντρα από όλη την Ελλάδα. Η χώρα μας κατέλαβε την πρώτη θέση σε αποτελεσματικότητα της θεραπείας με βαρενικλίνη, με το 71% των καπνιστών να κατορθώνει να κόψει εύκολα το κάπνισμα. Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας θεωρείται από τους ειδικούς η προσωπική βούληση και θέληση του καπνιστή.
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Ξεγέλασε την πείνα σου...

Ξεγέλασε την πείνα σου...

Ξεγέλασε την πείνα σου...
Υπάρχουν τροφές που μπορείς να τσιμπήσεις χωρίς να καταστρέψεις τη διατροφή σου. Έχουν ελάχιστες θερμίδες και θα ξεγελάσουν την πείνα σου μέχρι να φτάσει η ιερή στιγμή του γεύματος όπου θα φας επιτέλους!


Το μυστικό είναι στις τροφές που περιέχουν πολύ νερό και φυτικές ίνες. Θα σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα “πληρότητας” και θα βοηθήσουν παράλληλα το πεπτικό σου σύστημα. Και φυσικά, χωρίς να επιβαρύνουν το σώμα σου με περιττές θερμίδες.

Δημητριακά ολικής άλεσης

Πλούσια πηγή διαλυτών φυτικών ινών. Παραμένουν στο έντερο για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν πεινάς.
Ιδανικό πρωϊνό: δημητριακά ολικής άλεσης σύν γάλα χαμηλών λιπαρών.
Μπορείς επίσης να έχεις ένα μπολάκι στο γραφείο και να “τσιμπολογήσεις” λίγα όταν αρχίσεις να δυσκολεύεσαι πραγματικά.

Ακτινίδια, αγγούρι

Έχουν ελάχιστες θερμίδες και μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό.


Έξυπνο τρικ: Φάε ένα ακτινίδιο ή λίγο αγγούρι πριν από κάθε γεύμα. Σίγουρα θα φας λιγότερο.


Μήλα

Τα μήλα είναι ένα ωραία ενδιάμεσο γεύμα. Δημιουργούν το αίσθημα πληρότητας και παίρνεις παράλληλα και τις σημαντικές βιταμίνες τους.

Ξηροί καρποί

Προτίμησέ τους ανάλατους και ωμούς. Κρατούν σταθερά τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και μειώνουν την όρεξη. Ιδανικό ενδιάμεσο γεύμα.


Γύρω στους 5-7 είναι αρκετοί.


Αποξηραμένα φρούτα

Θέλεις κάτι γλυκό. Τα αποξηραμένα φρούτα είναι ένας έξυπνος τρόπος να ξεγελάσεις την επιθυμία για ζάχαρη χωρίς να πάρεις πολλές θερμίδες.


Σοκολάτα υγείας

Αν τα αποξηραμένα φρούτα δεν είναι του γούστου σου και επιμένεις για κάτι γλυκό, μην πλησιάσεις τα σοκολατάκια, ούτε τη σοκολάτα γάλακτος. Η σοκολάτα υγείας είναι η ιδανικότερη λύση. Περιέχει και τα πολύ ευεργετικά αντιοξειδωτικά.


Μην το παρακάνεις: 2 με 3 κομματάκια είναι αρκετά.
Πηγη:tlife.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
3ήμερο Αποχαιρετιστήριο Φεστιβάλ @ Κύτταρο

3ήμερο Αποχαιρετιστήριο Φεστιβάλ @ Κύτταρο

3ήμερο Αποχαιρετιστήριο Φεστιβάλ @ Κύτταρο
Το Κύτταρο πάει …διακοπές ..και αποχαιρετά το κοινό του, σε ένα τριήμερο φεστιβάλ, με μερικά από τα πιο αξιόλογα, αντιπροσωπευτικά και αγαπημένα σχήματα και καλλιτέχνες του χειμώνα που πέρασε..

Οι ποιητικοί και δεξιοτέχνες «Υπόγεια Ρεύματα», οι ελπιδοφόροι « Ένα Βήμα Μπροστά», η φετινή ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα «Τέλος Πάντων», οι κορυφαίοι bluesmen “Blues Wire”, ο …χωρίς ιδιαιτέρες συστάσεις Δημήτρης Πουλικάκος, τα εκρηκτικά Μωρά στη Φωτιά και άρωμα από τον μοναδικό και αξέχαστο Παύλο Σιδηροπουλο για το τέλος, από τους μουσικούς και όχι μονό συντρόφους του, τους «Απροσαρμόστους» συνθέτουν ένα «μωσαϊκό» με κοινό στοιχειό την ποιότητα και την αυθεντικότητα, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η ελληνική ροκ σκηνή είναι ζωντανή και έχει να δώσει πολλά..

Πέμπτη 3 Ιουνίου, Παρασκευή 4 Ιουνίου, Σάββατο 5 Ιουνίου

Έναρξη: 22.00

Είσοδος: 15 € (στην τιμή της εισόδου συμπεριλαμβάνεται κρασί ή μπύρα )
Ειδική τιμή 30 € και για τις τρεις ημέρες (προπώληση στο Κύτταρο)
Πηγη:neolaia.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Πωλούνται τα έπιπλα του Παπακαλιάτη!

Πωλούνται τα έπιπλα του Παπακαλιάτη!

Πωλούνται τα έπιπλα του Παπακαλιάτη!
Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που καθήλωσε τους τηλεθεατές πλησιάζει στο τέλος της και ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα προσφέρει στους πελάτες του έπιπλα και είδη σπιτιού που διακόσμησαν το σπίτι της Μαργαρίτας, της μητέρας των πρωταγωνιστών.

Από 7 έως και 19 Ιουνίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του bazaar στο πολυκατάστημα notoshome του εμπορικού κέντρου Golden Hall θα διατίθενται τα αυθεντικά έπιπλα, χαλιά, σερβίτσια, φωτιστικά, διακοσμητικά της πετυχημένης σειράς, σε τιμές έως και -50% από τις αρχικές.

Λίγο πριν το φινάλε της σειράς, στις 7 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 21:00 οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της σειράς θα αφήσουν το πλατό και θα βρεθούν στο χώρο του bazaar. Ζήστε για λίγο ανάμεσα στους αγαπημένους σας ήρωες και αποκτήστε τα έπιπλα που έδωσαν ψυχή στη σειρά που έκλεψε τις εντυπώσεις! Την εκδήλωση θα συνοδεύσουν γευστικές δημιουργίες γνωστού εστιατορίου, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο radio DJ και ο Κώστας Ζήκος, ζωντανά στο χώρο του bazaar από τις 18:00 έως τις 20:00.

Άραγε πως θα ήταν να έχουμε στο σπίτι μας ένα από τα έπιπλα του σετ;
Πηγη:myself.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Tηγανίτες πορτοκαλιού

Tηγανίτες πορτοκαλιού

Tηγανίτες πορτοκαλιού
Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 20 λεπτά
Υλικά για 6-8 κομμάτια
Βαθμός δυσκολίας: εύκολη
Yλικά
4 πορτοκάλια μεγάλα
1 ποτήρι του λικέρ Cointreau
2 κουτ. σούπας ζάχαρη
Για τον χυλό
100 γρ. αλεύρι
½ ποτήρι νερό
1 κουτ. γλυκού λάδι
1 κουτ. γλυκού Cointreau
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
2 αβγά
λίγο αλάτι
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
Eκτέλεση
Kαθαρίζουμε τα πορτοκάλια από τη φλούδα τους, τα χωρίζουμε σε φέτες με τα χέρια μας και αφαιρούμε προσεκτικά τα κουκούτσια με κοφτερό μαχαιράκι.

Bάζουμε τις φέτες πορτοκαλιού σε λεκανάκι, τις περιχύνουμε με το λικέρ και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.

Xωρίζουμε τα αβγά και χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Bάζουμε σε άλλη λεκάνη το αλεύρι με το νερό, προσθέτουμε τη ζάχαρη, μια μικρή πρέζα αλάτι, το λάδι, το λικέρ και τους κρόκους των αβγών. Δουλεύουμε το μείγμα καλά και προσθέτουμε σταδιακά τη μαρέγκα. Oταν ενσωματωθεί η μαρέγκα και γίνει το μείγμα ομογενές, το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.

Zεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι. Περνάμε μία προς μία τις φέτες του πορτοκαλιού από το μείγμα, τις ρίχνουμε στο τηγάνι και τις γυρίζουμε ώστε να ροδοκοκκινίσουν ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές. Bγάζουμε τα πορτοκάλια και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το περιττό λάδι. Mεταφέρουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη.

ΣΗΜ.: Πρόκειται για ένα γλυκό τόσο ασυνήθιστο και πρωτότυπο όσο και η γεύση του. Φροντίστε να γίνει αφράτος ο χυλός μέσα στον οποίο θα βουτήξετε τα πορτοκάλια, και το λάδι να καίει σε μέτρια φωτιά για να έχει επιτυχία το γλυκό.
Πηγη:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Στην Αθήνα αύριο η Rihanna

Στην Αθήνα αύριο η Rihanna

Rihanna
Για μια και μοναδική συναυλία η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna, έρχεται αύριο στην Αθήνα.

Τα εισιτήρια έχουν προπωληθεί εδώ και καιρό, ενώ η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Παρά τη μικρή της ηλικία, η Rihanna έχει καταφέρει μέσα σε τέσσερα χρόνια να πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Τη βραδιά θα ανοίξει το συγκρότημα «Vegas», ενώ οι εκπλήξεις, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, θα διαδέχονται η μια την άλλη!
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Πώς να κρατήσεις τις πετσέτες σου μαλακές

Πώς να κρατήσεις τις πετσέτες σου μαλακές

Οι μαλακές πετσέτες αφήνουν
πάντα την πιο όμορφη αίσθηση
Σε ποιον δεν αρέσει να βγαίνει από το μπάνιο και να τυλίγεται σε φρέσκες, μυρωδάτες, μαλακές πετσέτες; Και αυτό ισχύει φυσικά τόσο για το μπάνιο στο σπίτι, όσο και στην παραλία. Για να το πετύχεις αυτό, υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις, έτσι ώστε τα πλυσίματα να μην χαλάσουν την όμορφη αίσθηση που ζητάς.

Οι μαλακές πετσέτες αφήνουν
πάντα την πιο όμορφη αίσθηση.
1. Η αρχή, το ήμισυ του παντός. Βασική προϋπόθεση για να διατηρηθεί η ποιότητα μιας πετσέτας όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό, θα πρέπει να είναι καλή από την αρχή της. Για τον λόγο αυτό, φρόντισε να αγοράζεις καλή ποιότητα για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Πληροφοριακά, το αιγυπτιακό βαμβάκι που έχει μακρύτερη κλωστή, είναι πάντα πιο μαλακό και πιο απορροφητικό. Έτσι, ακόμη και ύστερα από πολλά πλυσίματα θα παραμείνει σε καλή κατάσταση.

2. Το πρώτο ξέβγαλμα. Πριν χρησιμοποιήσεις τις πετσέτες για πρώτη φορά πλύνε τις μια φορά, έτσι ώστε να φύγει η όποια κόλα μπορεί να έχει βάλει ο κατασκευαστής από πριν.

3. Το μαγικό ξίδι. Χρησιμοποίησε μία κούπα λευκό ξίδι σε μια πλύση μαζί με το απορρυπαντικό μία ή δύο φορές τον μήνα, έτσι ώστε να εξαφανιστούν τα κάθε λογής κατάλοιπα που μπορεί να αφήνουν στα ρούχα το σαπούνι ή το μαλακτικό. Τα κατάλοιπα αυτά μαζεύονται το ένα στρώμα πάνω από το άλλο και δημιουργούν μια άσχημη αίσθηση. Το ξίδι με τη σειρά του διαλύει τα υπολείμματα αυτά στη στιγμή, αφήνοντας τις πετσέτες μαλακές και φουντωτές.

4. Σόδα η ισχυρή. Αν έχεις αντιληφθεί ότι μια πετσέτα έχει σκληρύνει πολύ τότε βάλε στο απορρυπαντικό μισή κούπα μαγειρική σόδα και πρόσθεσε στο ξέβγαλμα μία κούπα λευκό ξίδι. Αυτό, σημείωσέ το κυρίως για τις πετσέτες παραλίας, που λόγω του αλατιού της θάλασσας παρουσιάζουν έντονα σημάδια "κοκαλώματος".

5. Τέννις, παίζεις; Αν χρησιμοποιείς στεγνωτήριο, βάλε μία μπάλα του τένις μέσα, μαζί με τις πετσέτες σου. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, έχει αποτέλεσμα. Μια δοκιμή θα σε πείσει.
6. Πρόσεχε για να έχεις. Ό,τι και αν κάνεις όμως, θυμήσου ότι απαγορεύεται να βάζεις μία ολόκληρη πλύση πλυντηρίου μόνο με πετσέτες. Όταν βραχούν, βαραίνουν τόσο πολύ που θα κάνουν σίγουρα κακό στον κάδο του πλυντηρίου σου. Φρόντισε να τις μοιράζεις σε διαφορετικές "καζανιές" όπως έλεγαν και οι παλιές νοικοκυρές, μαζί με σεντόνια, μαξιλαροθήκες ή υφασμάτινες πετσέτες κουζίνας.
Πηγη:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Η ζέστη και τα στενά εχθροί της ανδρικής γονιμότητας

Η ζέστη και τα στενά εχθροί της ανδρικής γονιμότητας

Η ζέστη και τα στενά εχθροί της ανδρικής γονιμότητας
Όσοι από τους άνδρες είσθε λάτρεις της σάουνας και των καυτών ντους μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξετε συνήθειες.

Μακριά από τη σάουνα και τα καυτά ντους πρέπει να παραμένουν όσοι άντρες επιθυμούν να γίνουν σύντομα μπαμπάδες.Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι επηρεάζουν αρνητικά την γονιμότητα γαι γενικότερα συνιστούν να αποφεύγουν οτιδήποτε ζεστό. Μάλιστα οι βρετανικές αρμόδιες αρχές έχουν «εκδώσει» συγκεκριμένες οδηγίες ώστε να «επιτευχθούν» τα καλύτερα αποτελέσματα.

’Έτσι επισημαίνεται ότι οι άνδρες θα πρέπει να αποφεύγουν τα πολύ στενά παντελόνια,τις σάουνες και τα ζεστά ντους, ενώ θα πρέπει να «διατηρούν» τους όρχεις σε χαμηλότερη θερμοκρασία από το υπόλοιπο σώμα τουλάχιστον κατά ένα βαθμό.

Τέλος, θα πρέπει να αποφεύγουν το αλκοόλ.
Πηγη:madata.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share