Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ένα στολίδι στη μέση της ερήμου

Ένα στολίδι στη μέση της ερήμου



Πώς θα σας ακουγόταν αν σας έταζαν όλο το χρυσάφι του κόσμου; Λίγο υπερβολικό, αλλά το κατάλυμα «Acido Dorado», καταμεσής της ερήμου του Εθνικού Πάρκου Joshua στην Καλιφόρνια, καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό να ξεπεράσει τα όρια της υπερβολής.



Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο είναι το μοναδικό στον κόσμο που είναι κατασκευασμένο στο μεγαλύτερο μέρος του από χρυσό!

Την ιδέα για το λαμπερό κατάλυμα είχε ο αρχιτέκτονας Robert Stone, ο οποίος ήθελε να φτιάξει κάτι «περίεργο και όμορφο».




πηγη:zougla

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Τα μυστικά για σούπερ σέξι χείλη

Τα μυστικά για σούπερ σέξι χείλη


Το πιο σέξι σημείο στο προσωπάκι σου είναι χωρίς αμφιβολία τα πολλά υποσχόμενα χείλη σου! Τι γίνεται όμως αν απέχουν κατά πολύ από τα σαρκώδη χείλη αλά Αντζελίνα που θα ήθελες να έχεις και σε αντίθεση κάθε μέρα αντικρίζεις στον καθρέφτη 2 λεπτές γραμμές; Η μήπως τα χείλη σου έχουν καταλάβει το μισό σου πρόσωπο; Μάθε τα μυστικά για τέλεια χείλη και όλοι θα είναι μαγεμένοι από όσα λες!


Γεμάτα χείλη: σίγουρα όλοι σου λένε τι σέξι σαρκώδη χείλη που έχεις αλλά εσύ θα προτιμούσες να ήταν έστω και λίγο μικρότερα; Μην ανησυχείς με το κατάλληλο μακιγιάζ μπορείς να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται όπως θέλεις!


Τα σωστά χρώματα για τα χείλη σου: εννοείται ότι μπορείς να φορέσεις στα χειλάκια σου όποιο χρώμα σου αρέσει στην σκούρα ή ανοιχτόχρωμη εκδοχή του όμως προτίμησε τα σταθερά ματ κραγιόν έναντι των λαμπερών λιπ-γκλος για αποτέλεσμα που διαρκεί σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου!

Τα λάθος χρώματα για τα χείλη σου : τα πολύ ανοιχτά χρώματα κάνουν τα χείλη σου να φαίνονται ακόμη πιο μεγάλα και καλό θα ήταν να τα αποφύγεις αν θέλεις πιο λεπτά χείλη!


Τιπ: για να "μειώσεις" λιγάκι τον όγκο των χειλιών σου , επένδυσε στο μολύβι των χειλιών με το οποίο άρχισε να σχηματίζεις το περίγραμμα περίπου ένα χιλιοστό πιο "μέσα" από την κανονική γραμμή των χειλιών σου! Έτσι "οριοθετείς" τα χείλη σου ενώ αφού "μικρύνεις" έτσι τα χείλη σου προτίμησε ματ χρώματα όπως το κόκκινο, το καφέ και το σοκολατί για να τους δώσεις σούπερ χρώμα!


Έξτρα τιπ: άπλωσε λίγο βάση μέηκ-απ στις άκρες των χειλιών σου και στη συνέχεια άπλωσε κραγιόν απευθείας στην επιφάνεια των χειλιών σου , για ακόμη πιο λεπτά χείλη !


Ιδανικά κραγιόν: χάλκινο, ροζ και όλες οι αποχρώσεις του καφέ και του σοκολατί!


Λεπτά χείλη: όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη , κάτι δε σου κολλάει καλά! Σίγουρα είσαι κούκλα αλλά τα λεπτά σου χείλη σε έχουν προβληματίσει! Μην ανησυχείς καθόλου! Με το κατάλληλο μακιγιάζ τα χείλη σου θα δείχνουν πιο σέξι και από της Αντζελίνα Ζολί!


Τα σωστά χρώματα για τα χείλη σου: όταν διαλέγεις χρώμα κραγιόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ανοιχτά χρώματα που αντανακλούν το φως και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχεις πιο γεμάτα, ζουμερά χείλη. Όσο για το λιπ-γκλος , επίλεξε την περλέ εκδοχή του που είναι ιδανική για να δώσει όγκο στα λεπτά χειλάκια σου.


Τα λάθος χρώματα για τα χείλη σου: τα σκούρα χρώματα μπορεί να είναι σέξι αλλά πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι το βαμπ λουκ δεν είναι αυτό που θα κολακεύσει τα δικά σου χείλη, αφού θα τα κάνει να φαίνονται ακόμη πιο λεπτά από ότι είναι!


Τιπ: στο εμπόριο θα βρεις προϊόντα που η σύνθεση τους είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χαρίσει έξτρα όγκο στα λεπτά σου χειλάκια! Αν απλώνεις το προϊόν κάθε μέρα θα δεις ότι όχι μόνο τα χείλη σου θα δείχνουν πιο γεμάτα αλλά το χρώμα θα διαρκεί περισσότερο!


Έξτρα τιπ: χρησιμοποίησε το μολύβι των χειλιών σου για να κλέψεις λιγάκι! Δημιούργησε από την αρχή της γραμμή των χειλιών σου έξω από την κανονική σου γραμμή , μεγαλώνοντας έτσι τα χείλη σου! Πρόσεξε να βγεις έξω από τη φυσική γραμμή το πολύ μέχρι 3 χιλιοστά έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει όσο φυσικό γίνεται. Ζωγράφισε αργά-αργά τη γραμμή μέχρι να φτιάξεις σιγά-σιγά την τέλεια γραμμή. Μην ξεχνάς να μην πιέζεις πολύ το μολυβάκι σου, η γραμμή πρέπει να είναι ορατή αλλά απαλή! Βρες μια απόχρωση που είναι σχεδόν ίδια με την απόχρωση του κραγιόν σου. Τέλος άπλωσε λίγο γκλος στο κέντρο των χειλιών σου που κάνει τα χειλάκια σου να λάμψουν!


Ιδανικά κραγιόν: ανοιχτό ροζάκι, ροδακινί, ανοιχτό μπρονζέ , τα μεταλλικά χρώματα και τα παγωμένα είναι αυτά που θα κάνουν τα χείλη σου πιο σέξι από ποτέ!






πηγη:womenonly
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

Οι σπαρταριστές φωτογραφίες των επωνύμων στο twitter

Οι σπαρταριστές φωτογραφίες των επωνύμων στο twitter






Το site κοινωνικής δικτύωσης twitter είναι το αγαπημένο των Αμερικανών celebrities και, κατά καιρούς, αυτοί δημοσιεύουν από ανούσιες μέχρι ντροπιαστικές φωτογραφίες, στην προσπάθειά τους να εμφανίζονται, έστω και στα μικρά γράμματα του Τύπου.

Σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές:

Ο πισινός της Demi Moore



Στον οδοντίατρο η Kim Kardashian



Η πατούσα του Shaquille O'Neal



H Adrianne Curry στην παραλία


Ο Russell Brand προβάρει το νυφικό




Η Lindsay Lohan θαυμάζεται










πηγη:zougla
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ





Bookmark and Share





Τι ζώδιο είναι η σχέση σου;

Τι ζώδιο είναι η σχέση σου;


Αν μέχρι τώρα νόμιζες ότι τα ζώδια αφορούν μονάχα τους ανθρώπους σίγουρα έκανες λάθος. Μέσα από την ημερομηνία της επετείου σου (σχέσης ή γάμου) μπορείς να μάθεις το ζώδιο στο οποίο ανήκει η σχέση σου, έτσι θα είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σου, αλλά θα γνωρίζεις και όλα τα μυστικά για να διατηρήσεις τη σχέση σου ακόμα περισσότερο!



Κριός (21/03-20/04)

Θετικά
Με κυβερνήτη της τον Άρη και στοιχείο της τη φωτιά, η σχέση Κριός είναι γεμάτη ένταση και πάθος! Τα συναισθήματα που βιώνετε σαν ζευγάρι είναι έντονα και πιθανότατα ο έρωτάς σας να είναι κεραυνοβόλος! Στην σχέση σας υπάρχει ισχυρή σεξουαλική χημεία που σας μεταδίδει ενέργεια και αυτοπεποίθηση! Έχετε κοινά όνειρα και φιλοδοξίες και προσπαθείτε να τα εκπληρώσετε όσο πιο σύντομα γίνεται!

Αρνητικά
Ο εγωισμός σε αυτή τη σχέση, σας δημιουργεί πολύ συχνά προβλήματα! Η αδιάκοπη κτητικότητα και οι ζήλιες δημιουργούν αρκετούς καβγάδες και κανείς από τους δύο δεν υποχωρεί εύκολα! Η ρουτίνα μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί στη σχέση σας, γιατί όσο ξαφνικά και έντονα είναι τα συναισθήματα και των δύο, το ίδιο απρόσμενα και χωρίς λόγο μπορεί να χαλαρώσουν!
Συμβουλή
Για να έχει η σχέση αυτή διάρκεια στο χρόνο, θα πρέπει να σέβεται ο ένας τις επιθυμίες του άλλου και να αφήνετε περιθώρια ελευθερίας στο σύντροφό σας. Αν καταπιέσετε ή επιβάλλετε όρους στη σχέση σας, τότε θα είναι δύσκολο να υπάρξει μέλλον. Πάρτε μέρος σε κοινές δραστηριότητες (γυμναστήριο, κολύμβηση κτλ), οργανώστε απρόοπτα ταξίδια, κάντε ξαφνικές εκπλήξεις ο ένας στον άλλον …ώστε να κρατήσετε τη φλόγα του πάθους αναμμένη.

Ταύρος (21/04-20/05)


Θετικά
Πίστη, αφοσίωση και δέσμευση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σχέσης Ταύρου. Μοιράζεστε ισχυρούς δεσμούς αγάπης που είναι δύσκολο να κλονιστούν. Απολαμβάνετε με αισθησιασμό και σταθερότητα τη σχέση αυτή και κάνετε τα πάντα για να κρατήσετε στο χρόνο!


Αρνητικά
Το αρνητικό της σχέσης αυτής είναι ότι εύκολα μπορεί να θεωρήσει ο ένας τον άλλον δεδομένο! Το ζευγάρι είναι ανυποχώρητο, δεν του αρέσουν οι αλλαγές, οι νέες προκλήσεις και αρκετές φορές λειτουργεί «ξεροκέφαλα» ο ένας απέναντι στον άλλον. Η έλλειψη πρωτοτυπίας μπορεί εύκολα να οδηγήσει στην ρουτίνα.

Συμβουλή
Προσπαθήστε να κάνετε νέα πράγματα μαζί, απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από το φως των κεριών, δοκιμάστε μαζί νέες εμπειρίες και προκλήσεις και κάντε την κάθε μέρα σας διαφορετική. Μην αφήσετε το πείσμα να σταθεί εμπόδιο στη σχέση σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις η σχέση αυτή θα μπορέσει να έχει διάρκεια στο χρόνο.



Δίδυμοι (21/05-21/06)

Θετικά
Η σχέση αυτή βασίζεται στην πολύ καλή επικοινωνία που διατηρεί το ζευγάρι, γιατί εκτός από ερωτικοί σύντροφοι είναι και τα καλύτερα φιλαράκια! Υπάρχει έντονη έλξη και ερωτισμός και μαζί απολαμβάνουν - εκτός από τον έρωτα τους - και διασκέδαση, ταξίδια και κοινωνική ζωή! Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι ανάμεσα σας, κρατούν πάντα αναμμένη τη φλόγα του πάθους!



Αρνητικά
Το αρνητικό σημείο της σχέσης σας είναι ότι ορισμένες φορές αναλύετε υπερβολικά τα ζητήματα που αφορούν το δεσμό σας και έτσι δημιουργούνται συγκρούσεις, χωρίς να υπάρχει σπουδαίος λόγος! Η τάση σας για ανεξαρτησία μπορεί να δημιουργήσει συχνές απομακρύνσεις!

Συμβουλή
Για να έχει η σχέση Δίδυμος διάρκεια στο χρόνο, πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο ο ένας για τον άλλον, να απολαμβάνετε τον έρωτα και την επικοινωνία σας με κάθε τρόπο. Μην αφήσετε την επιθυμία σας για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι να σας παρασύρει στην αναζήτηση άλλων συντρόφων! Προγραμματίστε ταξίδια με το σύντροφό σας, ακολουθήστε μαζί δραστηριότητες (πχ γυμναστήριο) ή παρακολουθήστε μαζί κάποια θεατρική παράσταση. Ετσι θα τονώσετε τη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά!

Καρκίνος (22/06-22/07)


Θετικά
Αν η σχέση σας ανήκει στον αστερισμό του Καρκίνου, τότε στην σχέση σας επικρατεί έντονα το συναίσθημα και ο ρομαντισμός! Υπάρχει ανάμεσά σας πίστη, αφοσίωση και μαζί κάνετε όνειρα για γάμο και οικογένεια! Δείχνετε την αγάπη σας ο ένας στον άλλον με κάθε τρόπο και ορισμένες φορές γίνεστε ιδιαίτερα προστατευτικοί!


Αρνητικά

Έχετε εξάρτηση ο ένας από τον άλλον και πολλές φορές απομακρύνεστε από το κοινωνικό σας περιβάλλον, για να χαρείτε τον έρωτά σας! Οι συναισθηματικές εξάρσεις που παίρνουν δραματικό χαρακτήρα μπορεί και να σας κουράσουν!


Συμβουλή
Προσπαθήστε να μην μεγαλοποιείτε τα συναισθήματά σας, γιατί η τάση για υπερβολή που υπάρχει σε αυτή τη σχέση, μπορεί να οδηγήσει σε συχνές συγκρούσεις! Για να κρατηθεί η σχέση σας στο χρόνο, φροντίστε να μην παραμελείτε το ταίρι σας και να δείχνετε την αγάπη και την αφοσίωσή σας καθημερινά! Ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι, κουβεντιάζοντας τα μελλοντικά σχέδια της σχέσης σας, είναι η ιδανική πρόταση για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.



Λέων (23/07-23/08)


Θετικά

Αυτή η σχέση τα έχει όλα: ένταση, πάθος, ζεστασιά και διασκέδαση! Μαζί απολαμβάνετε την καλή ζωή, δείχνετε τα συναισθήματά σας με κάθε τρόπο και από την σχέση αυτή εισπράττετε δύναμη και αισιοδοξία! Νιώθετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό, νιώθετε καλά ο ένας με τον άλλον, υπάρχει αρμονία μεταξύ σας και αυτό το εκπέμπετε και στους γύρω σας!


Αρνητικά

Εγωισμός, πείσμα και τάση για αρχηγία, αυτά είναι μερικά από τα αρνητικά της σχέση σας! Το πάθος και η αδυναμία που τρέφει ο ένας για τον άλλον, σας οδηγούν πολλές φορές στην αυταρχική συμπεριφορά, προσπαθείτε να επιβληθείτε ο ένας στον άλλον και δύσκολα υποχωρείτε!


Συμβουλή

Η σχέση σας έχει όλα τα καλά εφόδια για να έχει μακρόχρονη πορεία, φροντίστε όμως να μην αφήσετε τον εγωισμό να εισχωρήσει ανάμεσά σας και να σας δημιουργήσει προβλήματα! Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες που κάνετε για να δείξετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας - δεν χρειάζονται υπερβολές! Αφιερώστε χρόνο σε ταξίδια και διασκέδαση, που θα σας ψυχαγωγήσουν και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά!




Παρθένος (24/08-22/09)


Θετικά

Η σχέση Παρθένος βασίζεται στην πίστη και στην ειλικρίνεια! Στο δεσμό αυτό κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις, προκειμένου να κάνετε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο. Υπάρχει εμπιστοσύνη και εκτίμηση μεταξύ σας, που σας βοηθά να αντιμετωπίζεται τις δυσκολίες που προκύπτουν. Έχετε πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω σας, για αυτό και μπορείτε να διατηρήσετε δυνατή τη σχέση σας στο χρόνο!


Αρνητικά

Στη σχέση αυτή υπάρχει έντονη κριτική, δεν αφήνετε τίποτα ασχολίαστο και προσπαθείτε διαρκώς με τις επισημάνσεις, να αλλάξετε το σύντροφό σας. Οι υπερβολικές απαιτήσεις που έχει ο ένας για τον άλλον, μπορεί να σας κουράσουν!


Συμβουλή

Μπορεί για την σχέση σας η λεπτομέρεια να κάνει την διαφορά, μην αφήσετε όμως την κτητική σας διάθεση να σας παρασύρει σε συνεχόμενες γκρίνιες, που το μοναδικό που θα αφήσουν στην σχέση σας είναι πλήγματα! Χαλαρώστε, κουβεντιάστε παρέα με το ταίρι σας και με την αλληλοκατανόηση που σας διακρίνει, θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο!



Ζυγός (23/09-22/10)


Θετικά

Στη σχέση Ζυγός επικρατεί ο αισθησιασμός και η ισορροπία! Έχετε κοινά ενδιαφέροντα, λατρεύετε την διασκέδαση, την πολυτέλεια και είστε ένα ιδιαίτερα κοινωνικό ζευγάρι! Δεν σας αρέσουν οι εντάσεις, τις οποίες προσπαθείτε να αποφεύγετε πάντα και με κάθε τρόπο! Η σχέση σας, σας κάνει να την αισθάνεστε ερωτική, συναισθηματική και με πνευματική πληρότητα, γιατί σας καλύπτει όλες σας τις ανάγκες !


Αρνητικά

Το ωροσκόπιο της σχέσης σας φανερώνει ότι συχνά εμπλέκεστε σε διλήμματα και δεν μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε σαν ζευγάρι, για κοινά ζητήματα που αφορούν και τους δύο! Πολύ συχνά μπορεί να επηρεαστείτε από τρίτα πρόσωπα και να δημιουργήσετε πρόβλημα στη σχέση σας, χωρίς να υπάρχει σπουδαίος λόγος.

Συμβουλή

Απολαύστε παρέα με τον σύντροφό σας διασκέδαση, ταξίδια, ψώνια στα μαγαζιά και ατελείωτες συζητήσεις που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά! Μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να εισχωρήσουν στη σχέση σας. Προσπαθήστε να μένετε ανεπηρέαστοι από τις κακόβουλες απόψεις τρίτων, που μόνο προβλήματα μπορούν να σας δημιουργήσουν!

Σκορπιός (23/10-22/11)


Θετικά

Η σχέση «Σκορπιός» είναι παθιασμένη, τα ερωτικά συναισθήματα είναι έντονα και υπάρχει αφοσίωση και αποκλειστικότητα στο ζευγάρι! Από την αρχή της γνωριμίας σας υπάρχει έντονη η αίσθηση ότι γνωρίζεστε καλά και στη συνέχεια της σχέσης σας, μία και μόνο ματιά είναι αρκετή για να καταλαβαίνετε τις ανάγκες και τα συναισθήματα του συντρόφου σας.


Αρνητικά

Δεδομένου ότι τα συναισθήματα στη σχέση Σκορπιού βιώνονται και από τους δύο με ένταση και πάθος, πολύ συχνά υπάρχουν εκρήξεις ζήλιας ανάμεσά σας! Μέχρι να νιώσετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια μέσα στη σχέση, σας διακρίνει η καχυποψία και οι εκρήξεις ζηλοτυπίας κινούνται στα όρια της υπερβολής!


Συμβουλή

Μην αφήσετε την ζήλια σας να σας οδηγήσει σε συνεχόμενους καβγάδες που θα κουράσουν τη σχέση σας. Χαλαρώστε, προσπαθήστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ο ένας του άλλου και προσθέστε λίγο χιούμορ στη σχέση σας. Μην είστε «αυστηρός εκτελεστής» σε κάθε παράπτωμα του συντρόφου σας! Με τον διάλογο και την καλή επικοινωνία θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία!



Τοξότης (23/11-21/12)


Θετικά

Στην ερωτική σχέση Τοξότης το ζευγάρι έχει κέφι, ενθουσιασμό και ερωτικό πάθος! Απολαμβάνουν τα ταξίδια, την περιπέτεια, τους αρέσουν οι αλλαγές και η επικοινωνία, έχουν αρκετούς φίλους και φροντίζουν πάντα να γεμίζουν τις ώρες τους με κέφι και διασκέδαση! Τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας δεν επιδρούν αρνητικά στην σχέση αυτή, γιατί αντιμετωπίζουν με χαρά και αισιοδοξία ότι τους προκύπτει.


Αρνητικά

Η σχέση αυτή κινδυνεύει να οδηγηθεί εύκολα στην ρουτίνα γιατί και οι δύο σύντροφοι έχουν ανάγκη από νέες εμπειρίες. Στη σχέση αυτή υπάρχει η διάθεση για ελευθερία και ανεξαρτησία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αρκετά συχνά προβλήματα!


Συμβουλή

Για να διατηρήσετε τη σχέση στο μέλλον θα χρειαστεί να μην καταπιέσετε ο ένας τον άλλον με ζήλιες, αλλά να αφήσετε ανάμεσά σας ελευθερίες! Προσπαθήστε να αποφύγετε την ρουτίνα στη σχέση σας δοκιμάζοντας μαζί νέες εμπειρίες, ταξίδια και κοινές δραστηριότητες, που θα τονώσουν τη σχέση σας και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά!




Αιγόκερος (22/12-19/01)

Θετικά

Στη σχέση Αιγόκερος επικρατεί η σοβαρότητα και η εκτίμηση στο ζευγάρι! Αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα και πρακτικότητα τα ζητήματα του δεσμού τους και έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για κοινό μέλλον! Είναι μία σχέση μέσα από την οποία τα μέλη της μπορούν να νιώσουν σιγουριά και ασφάλεια !


Αρνητικά

Το αρνητικό στοιχείο στη σχέση Αιγόκερος είναι ότι τα μέλη της προσπαθούν συχνά να εκλογικεύσουν τα συναισθήματά τους και δεν αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο να παρασυρθεί από τα συναισθήματά του! Υπάρχουν στιγμές που το ζευγάρι κάνει πράγματα επειδή έτσι πρέπει και όχι επειδή το αισθάνεται πραγματικά!

Συμβουλή

«Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής»! Τα μέλη της σχέσης θα χρειαστεί να βάζουν κάποιες στιγμές στην άκρη τη λογική τους και να αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο να παρασύρεται από το συναίσθημα! Ξεφύγετε από το στρες των υποχρεώσεων και απολαύστε παρέα με το ταίρι σας στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης - θα νιώσετε πολύ καλύτερα!


Υδροχόος (20/01-19/02)


Θετικά

Αν η σχέση σας ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου τότε με το ταίρι σας εκτός από εραστές, είστε και δύο πολλοί καλοί φίλοι. Η ερωτική έλξη που υπάρχει ανάμεσά σας ξεκινά από το μυαλό και καλύπτει ο ένας τον άλλον επικοινωνιακά! Με το διάλογο καταφέρνετε να βρίσκετε πάντα λύσεις στα προβλήματά σας.


Αρνητικά

Η διάθεση που υπάρχει σε αυτή τη σχέση για ανάλυση, σας οδηγεί πολλές φορές σε πολύωρες κουβέντες γύρω από τη σχέση σας. Προσπαθείτε να βρείτε μεταξύ σας ελαττώματα και παρασύρεστε σε γκρίνια και καβγάδες, χωρίς να υπάρχει σπουδαίος λόγος!


Συμβουλή

Από την αρχή της γνωριμίας σας θα πρέπει να βάλετε κάποια όρια, να κουβεντιάσετε ποια είναι τα θέλω σας σε αυτή τη σχέση, ώστε να μην βρεθείτε προ... απρόοπτου! Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας σαν ζευγάρι, παράλληλα όμως προγραμματίστε μικρές εκπλήξεις στο ταίρι σας που θα τονώσουν την σχέση σας !


Ιχθύς (20/02- 20/03)


Θετικά

Στη σχέση Ιχθύς επικρατεί η ευαισθησία, ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός! Τα μέλη της σχέσης βιώνουν τα συναισθήματά τους με έντονο τρόπο και δίνουν ανιδιοτελώς την αγάπη τους, χωρίς όρια και φραγμούς! Ο έρωτας στη σχέση Ιχθύς είναι σαν να είναι βγαλμένος από παραμύθι και οι δύο σύντροφοι εξιδανικεύουν τη σχέση τους!


Αρνητικά

Το ζευγάρι βιώνει με υπερβολή τα συναισθήματά του με αποτέλεσμα να υπάρχουν συχνές ζήλιες και καβγάδες. Νιώθουν ότι ο σύντροφός τους είναι ιδανικός και με το παραμικρό παράπτωμά του, νιώθουν ότι έχασαν τη Γη κάτω από τα πόδια τους!

Συμβουλή


Προσπαθήστε να μην ωραιοποιείτε καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, αλλά να βλέπετε τα πράγματα με αντικειμενικότητα, για να μην απογοητευτείτε αργότερα. Συχνές ρομαντικές εκπλήξεις και ...ερωτικές εξομολογήσεις θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά !




πηγη:oroskopos
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


Bookmark and Share


Έρχεται η έφηβη Κάρι Μπράντσο

Έρχεται η έφηβη Κάρι Μπράντσο


Μπορεί στις 27 Μαΐου να κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο το "Sex and the City 2", αλλά στα βιβλιοπωλεία ήδη κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της συγγραφέως Κάντας Μπουσνέλ (Candace Bushnell) που περιγράφει τη ζωή της Κάρι Μπράντσο (Carrie Bradshaw) ως έφηβης και πολύ πριν γίνει η διάσημη δημοσιογράφος της Νέας Υόρκης.


Η Κάρι λίγο μεγαλύτερη από τα 17,
όπως θα την δούμε στο "SATC-2"!

Η ίδια η συγγραφέας του "Sex and the City" αλλά και του νέου βιβλίου με τίτλο "The Carrie Diaries" μιλά στο WomenOnly για τις λεπτομέρειες των περιπετειών της έφηβης Κάρι...



Όσον αφορά την ιστορία που περιγράφεται στο "The Carrie Diaries", εκεί συναντάμε την έφηβη Κάρι να ζει σε μια μικρή πόλη στο Κονέκτικατ η οποία ονειτρεύεται να γίνει συγγραφέας. Ταυτόχρονα, η νεαρή κοπέλα έχει αναπτύξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μόδα και φυσικά είναι ερωτευμένη με ένα αγόρι, το Σεμπάστιαν Κιντ (Sebastian Kydd) που είναι εξίσου αινιγματικός με τον Μίστερ Μπιγκ (Mr. Big).



Εκεί βλέπουμε τις περιπέτειες της νεαρής Μπράντσο και το ταξίδι από την μικρή πόλη στη Νέα Υόρκη, όπου και θα συναντήσει τις γυναίκες της ζωής της: Σαμάνθα, Σάρλοτ και Μιράντα.




πηγη:womenonly
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
‘Εξαλλος με την Aniston ο Brad Pitt

‘Εξαλλος με την Aniston ο Brad Pitt



Μπήκε στα δικά του χωράφια και αυτός δεν το άντεξε. Ο Brad Pitt έγινε έξαλλος όταν είδε την Jennifer Aniston να ασχολείται με την αρχιτεκτονική και να βγαίνει μάλιστα στο εξώφυλλο του Architectural Digest και να μιλάει γι’ αυτό το θέμα. Το περιοδικό Us αναφέρει σε δημοσίευμά του πως ο Pitt θεωρεί την Aniston ένα αξιολύπητο άτομο που ασχολείται ακόμη με τον ίδιο και προσπαθεί να κάνει αντίστοιχα πράγματα με αυτόν. Ποτέ όταν ήταν παντρεμένοι η Aniston δεν έδειξε να ασχολείται με τα συγκεκριμένα θέματα.




πηγη:gossip-tv
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Αγαπητέ μου κομπιούτερ, με... αγχώνεις

Αγαπητέ μου κομπιούτερ, με... αγχώνεις



Ηλεκτρονικοί υπολογιστές που δεν ανταποκρίνονται στις εντολές του χρήστη, αργές συνδέσεις και μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής της τεχνικής υποστήριξης είναι μερικοί από τους λόγους που προκαλούν το λεγόμενο «Σύνδρομο άγχους του υπολογιστή» («Computer Stress Syndrome» ή CSS), σύμφωνα με μια αμερικανική έρευνα για τις επιπτώσεις της χρήσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών στην υγεία. Οπως αναφέρει η μελέτη του Chief Μarketing Οfficer Council, εκατομμύρια άνθρωποι εξαρτημένοι από το Διαδίκτυο στη δουλειά τους βρίσκονται καθημερινά σε μια κατάσταση αναστάτωσης και άγχους εξαιτίας προβλημάτων τεχνικής φύσεως, που όμως επηρεάζουν τη ζωή και την ψυχική υγεία σε βαθμό... κακουργήματος.

Σε έρευνα μέσω ερωτήσεων σε 1.000 ανθρώπους στη Βόρεια Αμερική, οι ειδικοί διαπίστωσαν με λύπη τους ότι «οι καθημερινές έγνοιες των ανθρώπων αυτών ήταν το πώς να αντιμετωπίσουν τα δεκάδες τεχνικά προβλήματα σύνδεσης, λειτουργίας των συσκευών και μόλυνσης από ιούς που ενέσκηπταν στους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές».

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, το 64% των χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών αντιμετώπισαν, κατά το 2009, τουλάχιστον μία φορά «Σύνδρομο άγχους του υπολογιστή». Το 40% των ερωτηθέντων είχαν προβλήματα στο σύστημα του υπολογιστή τους, ενώ περισσότεροι από τους μισούς χρήστες ζήτησαν βοήθεια από έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα.

Οι κυριότερες αιτίες άγχους ήταν για το 51% η καθυστέρηση στη σύνδεση με μια ιστοσελίδα, για το 36% η αργή επιστροφή των συνδέσεων, για το 16% η μόλυνση από ιούς του Διαδικτύου, για το 15% η αδυναμία σύνδεσης στο Διαδίκτυο και για το 14% η αδυναμία εύρεσης ενός προσβάσιμου δικτύου Wi-Fi. Χαρακτηριστικό είναι ότι 94% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι η καθημερινότητά τους εξαρτάται απολύτως από την πρόσβαση σε έναν υπολογιστή.

«Ακριβώς επειδή οι κομπιούτερ είναι τόσο σημαντικοί για την καθημερινότητά μας, η χρήση τους τείνει να καταντήσει δίκοπο μαχαίρι για τον χρήστη. Οταν οι υπολογιστές λειτουργούν σωστά,είναι υπέροχοι.Αλλά όταν εμφανίσουν ένα πρόβλημα στη λειτουργία τους, τότε όλοι μας πανικοβαλλόμαστε.Αυτό ακριβώς ορίζεται ως Σύνδρομο Αγχους του Υπολογιστή» λέει ο αμερικανός φυσικός και ένας εκ των διοργανωτών της έρευνας Μάρεϊ Φάινγκολντ. «Η πραγματικότητα είναι ότι αναρίθμητα προβλήματα απασχολούν καθημερινά εκατομμύρια χρήστες. Και το αποτέλεσμα των προβλημάτων αυτών είναι άγχος και στρες» υποστηρίζει η ερευνήτρια Λιζ Μίλερ, καταλήγοντας: «Ευελπιστούμε η μελέτη αυτή να ωθήσει πολλές εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών να εστιάσουν την προσοχή τους επάνω στο σύνδρομο αυτό και να γίνουν πιο αποτελεσματικές και ευέλικτες, προς όφελος των καταναλωτών».


πηγη:tovima
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Παγκόσμιο Κύπελλο: Μποτσέλι και Άνταμς θα ρίξουν την αυλαία

Παγκόσμιο Κύπελλο: Μποτσέλι και Άνταμς θα ρίξουν την αυλαία

Παγκόσμιο ΚύπελλοΟ Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι και ο Καναδός ροκ-σταρ Μπράιαν Άνταμς θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα της συναυλίας που θα ρίξει την αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρόκειται για μια ειδική βραδιά που θα γίνει στις 9 Ιουλίου στο Γιοχάνεσμπουργκ, η οποία ουσιαστικά θα σηματοδοτεί το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Η βραδιά αυτή θα γίνει δύο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Mundial, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και την παραμονή της έναρξης της μεγάλης διοργάνωσης, στις 10 Ιουνίου, όπου θα τραγουδήσουν αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Πηγη:gossip-tv.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Το Χόλιγουντ σε άλλο πλανήτη

Το Χόλιγουντ σε άλλο πλανήτη



Έχοντας ολοκληρώσει το έργο του στο φανταστικό φεγγάρι Πανδώρα, ο σκηνοθέτης του Avatar στρέφει την προσοχή του σε έναν άλλο εξωγήινο κόσμο. Ο Τζέιμς Κάμερον φέρεται να έπεισε τη NASA να εξοπλίσει με τρισδιάστατη κάμερα το επόμενο ρομπότ που θα εξερευνήσει τον Αρη.

Η κάμερα θα τοποθετηθεί στην κορυφή του τροχοφόρου ρομπότ Cusiosity (Περιέργεια), το οποίο προγραμματίζεται να εκτοξευτεί το 2011, γράφει η εφημερίδα Pasadena Star News, η οποία μίλησε στον βραβευμένο σκηνοθέτη.

Το 2007, το Εργαστήριο Αεριώθησης (JPL) της NASA αποφάσισε να να μην εξοπλίσει το ρομπότ με στερεοσκοπικά μάτια, καθώς η προετοιμασία της αποστολής είχε συναντήσει σημαντικές καθυστερήσεις και υπερβάσεις του προϋπολογισμού.

Φέτος τον Ιανουάριο, όμως, ο Κάμερον συναντήθηκε με τον διοικητή της NASA Τσαρλς Μπόλντεν και τον έπεισε ότι η τρισδιάστατη κάμερα θα βοηθούσε στην δημόσια προβολή της αποστολής.

«Ήταν πολύ ανοιχτός στην ιδέα. Η πρώτη μας συνάντηση πήγε πολύ καλά» δήλωσε ο Κάμερον στην εφημερίδα.

Ο σκηνοθέτης θα βοηθήσει τώρα στην ανάπτυξη της διπλής κάμερας, την οποία θα κατασκευάσει η καλιφορνέζικη εταιρεία Malin Space Science.

Ο βραβευμένος με Όσκας κινηματογραφιστής έχει μεγάλη τεχνική εμπειρία στο θέμα, δεδομένου ότι συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη του συστήματος τρισδιάστατης, «εικονικής» βιντεοσκόπησης με το οποίο γυρίστηκε το Avatar.



Πηγη:tovima
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Μειώσεις τιμών στα φάρμακα

Μειώσεις τιμών στα φάρμακα

Από τη Δευτέρα 3 Μαΐου μειώνονται οι τιμές 6.500 φαρμάκων- τα πρωτότυπα από 3% ως και 27% και τα αντίγραφα από 13% ως και 37%-, με έκτακτη αγορανομική διάταξη που εξέδωσε χθες η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κυρία Λούκα Κατσέλη .

Σύμφωνα με την αγορανομική διάταξη, οι τιμές μειώνονται οριζοντίως, κλιμακωτά ανάλογα με την αξία τους. Η διάταξη εκδόθηκε αντικαθιστώντας προηγούμενη, που έθετε ανώτατη μείωση τιμών (πλαφόν) λόγω των δημοσιονομικών δυσχερειών της χώρας. Οι νέες τιμές θα ισχύσουν ώσπου να ολοκληρωθεί η ανατιμολόγηση όλων των σκευασμάτων και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εκτιμά πως θα έχει γίνει σε ενάμιση- δύο μήνες. Ετσι θεωρεί ότι θα εξοικονομηθούν 1,9 δισ. ευρώ για τα ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με την αγορανομική διάταξη, τα ποσοστά μείωσης, οριζοντίως, στα φάρμακα ανάλογα με την αξία τους έχουν ως εξής:

- από €0 ως €1 0% - από €1,01 ως €5-3% - από €5,01 ως €20-20% - από €20,01 ως €50-23% - από €50,01 ως €100-25% - από €100,01 και πάνω-27% Η μεσοσταθμική μείωση είναι-21,5%.

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας διαμαρτύρεται έντονα για τη «μεταβατική» αγορανομική διάταξη υποστηρίζοντας ότι οι εταιρείες θα αναγκαστούν σε απόσυρση φαρμάκων από την αγορά.

πηγη:tovima
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
Παρουσίαση του βιβλίου "Θυμάμαι τη Βίκυ Μοσχολιού"

Παρουσίαση του βιβλίου "Θυμάμαι τη Βίκυ Μοσχολιού"


Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι παρευρέθησαν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αρετής Γκόρντον «Θυμάμαι τη Βίκυ Μοσχολιού». Το βιβλίο προλόγισε ο κ. Χρήστος Ζαμπούνης των εκδόσεων Φερενίκη, δίνοντας μετά το λόγο στην Πρέσβη Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρο του Συλλόγου "Ελπίδα" κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τη μεγάλη ερμηνεύτρια. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, που είχε την τιμή να συνεργαστεί με τη Βίκυ Μοσχολιού λίγο πριν το θάνατό της. Τελευταία μίλησε η συγγραφέας του βιβλίου Αρετή Γκόρντον, στενή κι αγαπημένη φίλη της αξέχαστης ερμηνεύτριας, η οποία παρέμεινε στο πλευρό της μέχρι τις τελευταίες τις στιγμές.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής, όπως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Μάνος Ελευθερίου, η Πέγκυ Ζήνα, η Καίτη Γκρέυ, η Φωτεινή Δάρρα, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Κατσαρός και πολλοί άλλοι.Στο βιβλίο «Θυμάμαι τη Βίκυ Μοσχολιού" η Αρετή Γκόρντον μάς ταξιδεύει στη ζωή της αξέχαστης ερμηνεύτριας, που κέρδισε τον κόσμο τόσο με την υπέροχη φωνή της, όσο και με το μεγαλείο της ψυχής της. Από τις φτωχογειτονιές του Μεταξουργείου μέχρι την καταξίωση και τη συγκλονιστική της μάχη με τον καρκίνο, η ζωή της Βίκυς Μοσχολιού αποτελεί μία ιστορία θέλησης, θάρρους και δύναμης, μιας γυναίκας που ποτέ δεν έπαψε να αγωνίζεται, μέχρι το τέλος.




πηγη:gossip-tv
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share