Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Χώρισε η Charlize Theron;

Χώρισε η Charlize Theron;

Η Charlize Theron και ο Stewart Townsend ήταν από τα πιο σταθερά ζευγάρια της σόουμπιζ. Κι όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα εδώ και λίγο καιρό έχουν χωρίσει μετά από εννέα χρόνια σχέσης.

Λέγεται ότι η Theron εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα σε φίλους της ότι έλαβε την απόφαση να χωρίσουν στη διάρκεια ενός ταξιδιού τα Χριστούγεννα στο Μεξικό.

Μάλιστα το δαχτυλίδι αντίκα που φορούσε η ηθοποιός και της το είχε δώσει ο Townsend το έχει βγάλει πλέον από το χέρι της, κάτι που φάνηκε και στον τηλεμαραθώνιο στον οποίο η Theron είχε πάρει μέρος απαντώντας στο τηλεφωνικό κέντρο.

Απ’ ότι η ηθοποιός είπε στους δικούς της ανθρώπους ο χωρισμός ήταν φιλικός καθώς είχαν αρχίσει να γίνονται περισσότερο αδέρφια παρά ζευγάρι και πως η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της. Όλα αυτά βέβαια μένει να επιβεβαιωθούν και από την ίδια την ηθοποιό.
Πηγη:gossip-tv.gr



Bookmark and Share

Πιο κοντά στην πυρηνική σύντηξη

Πιο κοντά στην πυρηνική σύντηξη


Αμερικανοί επιστήμονες κατάφεραν να παράγουν μια δέσμη λέιζερ με απλησίαστη μέχρι σήμερα ενεργειακή ισχύ (20 φορές μεγαλύτερη από ό,τι είχε επιτευχθεί ποτέ),κάτι που αποτελεί σημαντικό βήμα για την επίτευξη της περιπόθητης πυρηνικής σύντηξης.

Οι ερευνητές της Εθνικής Εγκατάστασης Ανάφλεξης (NIF), για πρώτη φορά, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Διοίκηση Πυρηνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και το BBC, κατόρθωσαν να στείλουν ένα μεγατζάουλ ενέργειας σε ένα στόχο, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε αυτόν 192 ακτίνες λέιζερ, σε θερμοκρασία 111 εκατ. βαθμών Κελσίου.

Το σπάσιμο του φράγματος του ενεργειακού επιπέδου του ενός μεγατζάουλ θεωρείται πολύ σημαντικό βήμα για την πραγματοποίηση της αρχικής ανάφλεξης για την πυρηνική σύντηξη (ουσιαστικά μιας προσεκτικά ελεγχόμενης θερμοπυρηνικής έκρηξης).

Πρόκειται για την μορφή ενέργειας που "πυροδοτεί" συνεχώς τον ήλιο και τα άλλα άστρα.

Αν καταστεί εφικτό να τεθεί υπό ανθρώπινο έλεγχο, θα παρέχει υπεραφθονία καθαρής ενέργειας (πολύ περισσότερη από αυτήν απαιτήθηκε για την αρχική ανάφλεξη και την εκκίνηση της όλης διαδικασίας) και θα αντικαταστήσει τα συνεχώς μειούμενα και ρυπογόνα ορυκτά καύσιμα (πετρέλαιο, άνθρακα), μειώνοντας δραστικά τα "αέρια του θερμοκηπίου", την άνοδο της θερμοκρασίας του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή.

Οι μέχρι τώρα υπολογισμοί δείχνουν ότι για την αρχική ανάφλεξη θα χρειαστεί ενέργεια από τα λέιζερ της τάξης του 1,2 μεγατζάουλ, δηλαδή οι επιστήμονες έχουν ήδη πλησιάσει πολύ το στόχο αυτό και αναμένεται να τον φτάσουν φέτος.

Η ελεγχόμενη πυρηνική σύντηξη έχει μέχρι στιγμής αποδειχτεί ακατόρθωτη για τους επιστήμονες, οι οποίοι όμως σταδιακά, με διαδοχικά βήματα, πλησιάζουν τον στόχο τους.

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι οι αμφιβολίες των ερευνητών ότι το "πλάσμα" φορτισμένων σωματιδίων που δημιουργούν τα λέιζερ, μπορεί να μπλοκάρει τη σύντηξη.

Όμως η νέα έρευνα, που παρουσιάστηκε στο περιοδικό "Science", για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία των σχετικών πειραμάτων διεθνώς, δείχνει ότι το πλάσμα δεν αποτελεί τελικά πρόβλημα,

Σύμφωνα με την αμερικανική ανακοίνωση, οι επιστήμονες εστίασαν τις ακτίνες λέιζερ σε ένα μικρό κύλινδρο χρυσού (που λέγεται hohlraum), με διάμετρο όσο η γόμα ενός μολυβιού και ο οποίος περιείχε καύσιμο από ένα πολύ κρύο μίγμα δύο ισοτόπων του υδρογόνου, του δευτέριου και του τρίτιου.

Η υψηλή ενέργεια των λέιζερ μετατράπηκε σε ακτίνες Χ, οι οποίες συμπίεσαν το καύσιμο ώσπου αυτό έφτασε σε πολύ υψηλή θερμοκρασία και πίεση δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από ό,τι στη Γη.

Τελικά, η κατάσταση αυτή ανάγκασε τους πυρήνες του υδρογόνου να συντηχθούν, απελευθερώνοντας ενέργεια και επιτυγχάνοντας ένα πρόδρομο στάδιο της κανονικής πυρηνικής σύντηξης.

Το αντίθετο αυτής της διαδικασίας είναι η γνωστότερη -και ελεγχόμενη εδώ και δεκαετίες- πυρηνική σχάση, που επιτυγχάνει απελευθέρωση ενέργειας μέσω της διάσπασης του πυρήνα του ατόμου και η οποία όμως συνοδεύεται πάντα από ανησυχίες για θέματα πυρηνικής ασφάλειας (διαρροή ραδιενέργειας), καθώς και το ογκούμενο πρόβλημα διάθεσης των πυρηνι8κών αποβλήτων.
πηγη:enet.gr



Bookmark and Share

Κατασχέθηκαν μπισκότα γεμιστά με... κοκαΐνη στην Κολομβία

Κατασχέθηκαν μπισκότα γεμιστά με... κοκαΐνη στην Κολομβία


Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ανακάλυψαν μπισκότα γεμιστά με κοκαΐνη, τα οποία επρόκειτο να μεταφερθούν στη Βαρκελώνη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Κολομβίας.

Συνολικά πέντε κιλά ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα σε 10 πακέτα μπισκότα, ανέφερε η Δίωξη Ναρκωτικών σε ανακοινωθέν της.

«Η κρέμα είχε αφαιρεθεί από τα μπισκότα και είχε αντικατασταθεί με συμπιεσμένη κοκαΐνη που είχε τύχει επεξεργασίας με χλωρίνη, ώστε να μην εντοπιστεί από τις μονάδες καταπολέμησης του λαθρεμπορίου ναρκωτικών», αναφέρει η Δίωξη.

Η Κολομβία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός κοκαΐνης παγκοσμίως, ενώ η Ισπανία είναι ένας από τους βασικότερους προορισμούς των ναρκωτικών που οδεύουν προς διανομή στην ευρωπαϊκή αγορά. Στην Ισπανία καταλήγουν τεράστια φορτία με κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική και χασίς από το Βόρεια Αφρική.


πηγη:cebil.gr
Bookmark and Share

Ferrari ο Μάσα το βάρος της ενημέρωσης

Ferrari ο Μάσα το βάρος της ενημέρωσης


Η ακύρωση της πρώτης εμφάνισης της F10 στην πίστα του Φιοράνο λόγω καιρού έφερε και μετατροπές στο πρόγραμμα της Ferrari ενόψει της έναρξης των επίσημων δοκιμών στη Βαλένθια. Έτσι ο Φελίπε Μάσα θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει Δευτέρα και Τρίτη, με τον Φερνάντο Αλόσο να πιάνει το τιμόνι την Τετάρτη.


Αρχικά είχε προγραμματιστεί ο Ισπανός να βρεθεί στο κόκπιτ την Τρίτη, αλλά η ιταλική ομάδα αποφάσισε πως ο Μάσα ως παλαιότερος θα μπορέσει να δώσει πιο άμεσα και λεπτομερή στοιχεία για την κατάσταση του νέου μονοθεσίου.

Ήδη ο πόλεμος εντυπώσεων μετά τις πρώτες παρουσιάσεις των ομάδων έχει ξεκινήσει, με το βρετανικό Τύπο ν γράφει ότι η F10 δεν είναι αυτό που περίμεναν στο Μαρανέλο και πως θα υποστεί πολλές βελτιώσεις. Βέβαια, κάθε ομάδα προχωρά σε διορθώσεις και βελτιώσεις στο μονοθέσιο που παρουσιάζει, ανάλογα με τις δοκιμές και με τις εξελίξεις από τις πληροφορίες που λαμβάνει.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως όταν γίνεται μια παρουσίαση, οι ομάδες δείχνουν αυτό που θέλουν να δείξουν με πολύ επιμελή και προσεκτικό τρόπο, αποφεύγοντας τις πολλές λεπτομερείς φωτογραφίες. Γι’ αυτό και το μαύρο πλαστικό κάλυμμα της F10 στη θέση των διαχυτών που διακριτικά δεν φωτογραφήθηκε…

πηγη:pathfinder.gr
Bookmark and Share

Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη: «Είμαι μόνη μου»

Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη: «Είμαι μόνη μου»

Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη μιλάει για το πώς χειρίστηκε τη δημοσιότητα, πόσο την επηρέασε που είδε το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσε «Dr Roulis» τη φετινή σεζόν να κόβεται αλλά και για την προσωπική της ζωή, καθώς κάθε εβδομάδα διαβάζει ότι έχει και έναν καινούργιο σύντροφο. «Μετά τον «Έρωτα» του ΑΝΤ1, ήρθε μια σειρά δραματική «Η Χαρά αγνοείται» που με εξίταρε πραγματικά.

Συνεργάστηκα με τον κύριο Σκιαδαρέση και την κυρία Καβογιάννη και αυτό ήταν απίστευτο συναίσθημα. Ξαφνικά έγινα πρωταγωνίστρια και δεν μπορώ να σου πω ότι αγχώθηκα. Ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ. Βίωσα αυτό το συναίσθημα της ουσιαστικής υποκριτικής. Έζησα αυτήν την επιτυχία σαν μια ηθοποιός που ανέβηκε απλώς ένα σκαλί παραπάνω. Εισέπραξα αυτήν τη μεγάλη τηλεθέαση όχι τόσο σε χρήματα όσο σαν στοίχημα με τον εαυτό μου για να δουλεύω στη συνέχεια με μεγάλους ηθοποιούς.

Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω» δήλωσε η ηθοποιός που βλέπει τις μετοχές της συνεχώς να ανεβαίνουν. Βέβαια, η Πατρίτσια μίλησε και για τη φετινή σειρά «Dr Roulis» με τον Χάρη Ρώμα που κόπηκε. «Με στενοχώρησε γιατί υπήρχε όμορφη χημεία με όλα τα παιδιά που δουλεύαμε καθημερινά.

Η σεζόν φέτος είναι δύσκολη και πέσαμε κι εμείς θύματα της κρίσης». Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και στο Στέλιο Νιάκαρη. «Ενοχλούμαι και θεωρώ άδικο να χρεώνομαι σχέσεις από τη στιγμή που δεν έχω κάνει κάτι.

Μπορεί να βγω με έναν γνωστό μου και αμέσως λένε είσαι με τον τάδε. Το τελευταίο διάστημα βγαίνω με έναν καλό φίλο μου, τον Στέλιο, που ασχολείται με το μόντελινγκ και λένε ότι είναι μαζί μου. Απλώς είμαστε πολύ πολύ καλά φιλαράκια… Μακάρι να έρθει ένας έρωτας στη ζωή μου.

Είμαι μόνη μου, περνάω υπέροχα με τους φίλους μου και αν έρθει κάτι πολύ δυνατό θέλω να το ζήσω». Ακόμα η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη δεν δίστασε να δηλώσει ότι ήταν λάθος της η αισθησιακή φωτογράφηση που έκανε. «Αυτή η φωτογράφηση με πήγε πίσω στην όποια καριέρα έχω κάνει μέχρι σήμερα.

Ο κόσμος είδε με άλλο μάτι αυτήν τη φωτογράφηση. Ήμουν πολύ μικρή και έκανα αυτές τις αισθησιακές λήψεις. Δεν θα ξαναέκανα κάτι ανάλογο αλλά η αντιμετώπισή τους ήταν λάθος και ένιωσα κάποια στιγμή ότι με εκμεταλλεύτηκαν»
Πηγή:Espresso-gossip-tv.gr



Bookmark and Share

Η Παναγιώτα Βλαντή στο "4" του Παπακαλιάτη

Η Παναγιώτα Βλαντή στο "4" του Παπακαλιάτη

Γκεστ εμφάνιση θα κάνει στο «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη η Παναγιώτα Βλαντή. Μπορεί να εμφανίζεται στην σειρά του Mega "Μ + Μ" με τον Φάνη Μουρατίδη, αλλά θα έχουμε την δυνατότητα να την απολαύσουμε και στο «4».

Μάλιστα, η ηθοποιός θα υποδυθεί το αφεντικό του Παπακαλιάτη και θα τους δούμε σε μια πολύ ιδιαίτερη ερωτική σκηνή. Στην ίδια σειρά αναμένεται να επιστρέψει και η Ζέτα Μακρυπούλια. Εν αναμονή λοιπόν των επεισοδίων.
Πηγη:gossip-tv.gr



Bookmark and Share

Ακούστε τα καλύτερα ελληνικά soundtracks από σήριαλ

Ακούστε τα καλύτερα ελληνικά soundtracks από σήριαλ

Η μουσική επένδυση των σήριαλ που παίζονται στην τηλεόραση είναι πολύ σημαντική καθώς συμβάλλει στην μελλοντική τους επιτυχία.

Είναι τραγούδια που τα έχουμε συνδυάσει με την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές του έργου… Που έχουν χαρακτεί βαθιά στη μνήμη μας και κάθε φορά που τα ανασύρουμε θυμόμαστε και κάποια συγκλονιστική σκηνή.

Ποιος θα ξεχάσει «Τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά» που ερμήνευσε ο Γιώργος Νταλάρας, τους «Ψίθυρους Καρδιάς» του Δημήτρη Μπάση αλλά και το τραγούδι που ερμήνευσε με τη βελούδινη φωνή του ο Γεράσιμος Ανδρεάτος «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» για τη τηλεοπτική σειρά «Λόγω Τιμής»;
Πηγη:madata.gr

















Bookmark and Share

Σατανικές γυναίκες στην ιστορία του κόσμου...

Σατανικές γυναίκες στην ιστορία του κόσμου...

10.Βασίλισσα Μαίρη (1516-1558)

Η Μαίρη, η τέταρτος σε σειρά μονάρχησα της δυναστείας Tudor, έχει μείνει στη μνήμη μερικών ως αυτή που προσπάθησε να γυρίσει την Αγγλία στα καθεστώτα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Ήταν υπεύθυνη για την εκτέλεση εκατοντάδων θρησκευόμενων. Από εκεί της βγήκε και το ψευδώνυμο «Αιματηρή Μαίρη» (Bloody Mary).



9. Μίρα Χίντλεϊ (1942-2002)


Η Αγγλίδα serial killer είχε ως «χόμπι» τον βιασμό, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες μικρών παιδιών, Μαζί με τον συνεργάτη της, Ίαν Μπρέιντι, έδρασαν το '60 στην περιοχή του Μάντσεστερ και αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία 3 παιδιών, ηλικίας 10-12 και δύο εφήβων, ηλικίας 16 και 17.

8. Ιζαμπέλα της Καστίλης (1451-1504)
Η Ιζαμπέλα η Πρώτη της Ισπανίας και ο σύζυγος της Φερδινάνδος ο Δεύτερο, έθεσαν τα θεμέλια για την πολιτική ένωση της Ισπανίας, υπό τον εγγονό τους, Κάρολο τον Πρώτο. Με τη δική της διαταγή, ο Τομάς ντε Τορκεμάδα έγινε ο πρώτος ανακριτής της Ιεράς Εξέτασης, με καθήκον να «καθαρίσει» την θρησκεία. Στις 31 Μαρτίου του 1492 περίπου 200 χιλιάδες Εβραίοι και Μουσουλμάνοι εγκατέλειψαν την Ισπανία. Κάποιοι άλλοι αλλαξοπιστήσαν, μόνο και μόνο για τους ανακρίνουν περαιτέρω, για να βρουν κι άλλους «παράνομους». Το αξιοπερίεργο είναι ότι το 1974, ο Πάπας ο Παύλος VI, θέλησε να την ...; αγιοποιήσει. Για την Καθολική Εκκλησία, θεωρείται ακόμα και σήμερα ως πιστή υπηρέτης του Θεού.


7. Μπέβερλι Άλιτ (1968- )

Η Μπέβερλι Γκέιλ Άλιτ είναι συνώνυμη με τον «Άγγελο του Θανάτου». Εργαζόταν στην κλινική του Λίνκολνσάιρ της Αγγλίας, ως παιδιατρική νοσοκόμα και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία 4 παιδιών και για τον τραυματισμό 5, το 1991. Η μέθοδος της: θανάσιμη δόση ινσουλίνης κι όποτε εκείνη αποτύγχανε, απλά έπνιγε το θύμα. Η Άλιτ είχε επιτεθεί συνολικά σε 13 παιδιά, σε ένα διάστημα μόνο 58 ημερών, πριν συλληφθεί από τις Αρχές.


6. Μπελ Γκάνες (1859-1931)

Η Γκάνες είναι μια από τις διασημότερες serial killers της Αμερικής. Με ύψος 1.83 και βάρος 91 κιλά, έσπερνε τον τρόμο και τον ...; φόνο σε όλους όσους έρχονταν σε επαφή μαζί της. Φημολογείται ότι σκότωσε τους 2 συζύγους της και όλα της τα παιδιά, αν και αποδείχθηκαν μόνο οι φόνοι των ερωτικών της συντρόφων και των 2 κόρων της, Μιρτλ και Λούσι. Από ότι φαίνεται το έκανε για να παίρνει την αποζημίωση της ασφάλειας.

5. Μαίρη Αν Κότον (1832-1873)

Το βασικό, φονικό της όπλο ήταν το αρσενικό και τα θύματα που δηλητηριάστηκαν αγγίζουν τα 20. Η Αγγλίδα Μαίρη Αν στα 20 της χρόνια παντρεύτηκε τον Ουίλιαμ Μάουμπρεϊ και μετακόμισε στο Πλίμουθ του Ντέβον. Το ζευγάρι έκανε 5 παιδία, εκ των οποίων τα 4 πέθαναν από γαστρικό πυρετό και στομαχόπονους. Η Μαίρη Αν γέννησε, ύστερα, άλλα 3 παιδιά, που πεθάνανε όλα. Λίγο αργότερα, το 1865 έφυγε από τη ζωή και ο άντρας της, λόγω στομαχικής διαταραχής. Η σύζυγος του έλαβε αποζημίωση το σεβαστό, για την εποχή, ποσό της τάξεως των 35 λιρών.


4. Ίλς Κοχ (1906-1967)

Η Ίλς ήταν η γυναίκα του Καρλ Κοχ, αρχηγού στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Buchenwald, από το 1937 μέχρι το 1941 και του Majdanek, από το 1941 έως το 1943. Η Ίλς ήθελε να παίρνει κάποια μικρά σουβενίρ από το δέρμα των νεκρών φυλακισμένων, με διακριτά τατουάζ. Ήταν γνωστή ανάμεσα στους κρατουμένους, ως η «Μάγισσα του Buchenwald» ή η «Σκύλα του Buchenwald» λόγω του σαδισμού που την χαρακτήριζε. Το 1937 κατέφθασε στο στρατόπεδο, όχι σαν φύλακας, αλλά σαν τη σύζυγο του αρχηγού. Εκεί, άρχισε να βασανίζει τους εγκλεισμένου. Το 1940 έχτισε ένα γήπεδο που κόστισε πάνω από 250 χιλιάδες φράγκα, τα οποία έκλεψε από τους φυλακισμένους του στρατοπέδου. Την 1η Σεπτεμβρίου του 1967, κρεμάστηκε σρις γυναικείες φυλακές Aichach.


3. Ίρμα Γκρίζ (1923-1945)
Η Γκιζ «δούλευε» στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Ναζί, Ravensbrόck, Auschwitz και Bergen-Belsen. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αδίστακτους εγκληματίες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω της βίαιης και σαδιστικής συμπεριφορά της. Μαστίγωνε χωρίς λόγο τις Εβραίες τρόφιμες των φυλακών, στις οποίες ήταν υπεύθυνη, τις άφηνε να φαγωθούν από άγρια σκυλιά, της πυροβολούσε κατά βούληση.

2. Κάθριν Νάιτ (1956- )
Η Κάθριν Νάιτ καταδικάστηκε τον Οκτώβριο του 2001 για το φόνο του συζύγου της, Τσαρλς Τόμας Ράις. Γιατί όμως καταφθάνει δεύτερη στη λίστα με τις πιο σατανικές γυναίκες του κόσμου, όταν άλλες σκότωναν και βασάνιζαν εκατοντάδες ανθρώπους; Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμπεριφερόταν βίαια. Παλιότερα είχε σπάσει τα δόντια του πρώην συζύγου της και είχε κόψει το λαιμό του κουταβιού ενός άλλου συντρόφου της.

Στις 29 Φεβρουαρίου η Νάιτ μαχαιρώνει πάνω από 37 φορές τον άντρα της, σε όλο του το σώμα. Δεν ήταν τυχαίο ή εν βρασμώ ψυχής, αφού ο Πράις είχε δεχτεί αλλεπάλληλες απειλές στο παρελθόν. Όταν αυτός ξεψύχησε,α αφού οι περισσότερες πληγές ήταν τόσο βαθιές, που είχαν «τρυπήσει» τα ζωτικά του όργανα, η Νάιτ του έβγαλε την πέτσα, την πέρασε σε ένα γάντζο και την κρέμασε πάνω στην πόρτα του σαλονιού. Μετά τον αποκεφάλισε, έβαλε το κεφάλι του σε μια κατσαρόλα μαζί με λίπος από τα οπίσθια του και μερικά λαχανικά. Είχε σκοπό να ταϊσει τα ίδια τα παιδιά της με το κρέας του πατέρα τους. Ευτυχώς η αστυνομία την συνέλαβε πριν γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο.

1. Ελίζαμπεθ Μπάθορι (1560- 1614)



Η Μπάθορι ήταν κόμισσα της Ουγγαρίας. Θεωρείται πλέον η πιο γνωστή δολοφόνος κατά συρροή στην ιστορία της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας, κι έχει μείνει στη μνήμη όλων ως η «Αιματηρή Κυρία του achtice». Μετά το θάνατο του συζύγου της, εκείνη μαζί με τους 4 συνεργούς της κατηγορήθηκαν για το βασανισμό και τη δολοφονία δεκάδων παιδιών και νεαρών κοριτσιών. Το 1610 αναγκάστηκε να εγκλειστεί στο κάστρο achtice, όπου και πέθανε 3 χρόνια αργότερα.


πηγη:men24







Bookmark and Share

Δεύτερος κύκλος για το «Next Top Model»

Δεύτερος κύκλος για το «Next Top Model»


Δεύτερος κύκλος για το reality talent show “Next Top Model” από τον Οκτώβριο. Oριστική η απόφαση του ΑΝΤ1 να συνεχίσει το Νext Top Model για δεύτερη χρονιά. Tο κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμεί να κρατήσει την ίδια κριτική επιτροπή δηλαδή τον Χριστόφορο Κοτέντο, τον Χάρη Χριστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού. Στη θέση της παρουσιάστριας θα βρίσκεται φυσικά η Βίκυ Καγιά. Πριν καλά καλά τελειώσει ο πρώτος κύκλος του reality ήδη παίζεται τρέιλερ από το σταθμό το οποίο ζητά από τις ενδιαφερόμενες να δηλώσουν συμμετοχή για τον δεύτερο κύκλο.

πηγη:gossip-tv.gr




Bookmark and Share

Μενεγάκη- Λάτσιος: Ποιοι γνώριζαν για το διαζύγιο τους

Μενεγάκη- Λάτσιος: Ποιοι γνώριζαν για το διαζύγιο τους


Η Ελένη Μενεγάκη είχε ενημερώσει τις δυο κουμπάρες της, Τζένη Μπαλατσινού και Νατάσσα Θεοδωρίδου αλλά και την καλή της φίλη, Δέσποινα Βανδή για την απόφαση που είχε πάρει από κοινού με τον Γιάννη Λάτσιο να χωρίσουν. Μάλιστα τόσο η Τζένη όσο και η Νατάσσα προσπάθησαν να την μεταπείσουν λέγοντάς της να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στο γάμο τους. Μάλιστα, είχε βρεθεί λίγα εικοσιτετράωρα πριν με την Νατάσσα Θεωδορίδου αλλά η παρουσιάστρια είχε πάρει την τελική της απόφαση. Ο δε Γιάννης Λάτσιος είχε ενημερώσει τους φίλους του και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα, όπως και την Ελένη Μενεγάκη είναι να προστατεύσουν τα τρία αγγελούδια τους.

πηγη:gossip-tv.gr




Bookmark and Share

“Έπεσε” το site της Portsmouth λόγω... οικονομικής κρίσης

“Έπεσε” το site της Portsmouth λόγω... οικονομικής κρίσης


Ένας απλήρωτος λογαριασμός προς την εταιρεία που διαχειρίζεται το site της Portsmouth ήταν η αιτία να “πέσει” για λίγες ώρες ο επίσημος διαδικτυακός τόπος. Η γκάφα αυτή του εμπορικού τμήματος της Portsmouth δεν είναι και τόσο τιμητική για σύλλογο καθώς δείχνει ερασιτεχνισμό. Η αρχική δικαιολογία ήταν η έλλειψη οικονομικής ρευστότητας που μαστίζει το σύλλογο τον τελευταίο καιρό ωστόσο στη συνέχεια εκπρόσωπος της ομάδας δήλωσε “Η ιστοσελίδα μας είχε "πέσει" για λίγο καθώς ο σύλλογος δεν πλήρωσε έγκαιρα τον λογαριασμό στην εταιρία που τη διαχειρίζεται. Όπως και να έχει όμως, ο λογαριασμός τακτοποιήθηκε και η ιστοσελίδα του συλλόγου είναι και πάλι στον αέρα”.

πηγη:gossip-tv.gr



Bookmark and Share

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Πανιώνιο

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Πανιώνιο


«Δια πυρός και σιδήρου» πέρασε ο Ολυμπιακός από τη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 1-0 του Πανιώνιου, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Πειραιά, μετά απο την σημερινή της νίκη έπιασε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση, ενώ μείωσε και τη διαφορά του στους πέντε βαθμούς απο τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκο, που θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα την ΑΕΚ.

Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς σημείωσε ο Ματ Νταρμπισάιρ με υπέροχη κεφαλιά-ψαράκι στο 7’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερό από το 50’, λόγω αποβολής του Χεσούς Ντάτολο.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, καθώς στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ.

Ο πολύ καλός σήμερα, Ραούλ Μπράβο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Καστελιόνε στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία της μπάλας την... σέρβιρε ιδανικά στον Ντάρμπισιρ, ο οποίος με κεφαλιά-ψαράκι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γρήγορο γκολ (προσ)έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Μπάντοβιτς , η οποία στο 36' «φλέρταρε» με το 2-0, ωστόσο το σουτ του Στολτίδη έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε άρδην. Ο Πανιώνιος πήρε τα ηνία του αγώνα, πιέζοντας για να φέρει και πάλι το σκορ στα ίσα.

Μάλιστα στο 50’ οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Ντατόλο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, έπειτα από μία επιπόλαια ενέργεια (δεν επέτρεψε σε αντίπαλο παίκτη να
εκτελέσει ένα κερδισμένο φάουλ), αφήνοντας τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες.

Μάλιστα ο διαιτητής διέκοψε, για λίγα λεπτά, τον αγώνα, λόγω των αντικειμένων που ρίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο από τις κερκίδες.

Η ομάδα του Μάντζιου όσο περνούσαν τα λεπτά γινόταν ολοένα και πιο απειλητική, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Στο 76ο λεπτό, πάντως, ο Μπόσκο Μπάλαμπαν έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς σούταρε από κοντά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της «ερυθρόλευκης» εστίας.

Εννέα λεπτά αργότερα η ομάδα της Νέας Σμύρνης πέτυχε το πολυπόθητο γκολ με τον Κούκετς, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ (σωστά όπως φάνηκε από το ριπλέι).

Οι Νεοσμυρνιώτες διαμαρτυρήθηκαν και στο 89', όταν ο Μέλμπεργκ βρήκε τον Γουνδουλάκη μέσα στην περιοχή, όμως ο άσος του Πανιωνίου φάνηκε πως προσπάθησε να εκβιάσει τον διαιτητή.

Στις καθυστερήσεις, οι παίκτες του Πανιώνιου έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως η προβολή του Στολτίδη δεν κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του και ο Ολυμπιακός κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος.

Κίτρινες: Μπάλαμπαν, Λάτκα, Ντάτολο, Μαρέσκα, Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Νικοπολίδης

Κόκκινες: Ντάτολο

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μπεθέρα, Μανιάτης, Ουέλινγκτον, Λάτκα, Όμο, Σκούφαλης (66' Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε (78' Κούκετς), Σιόβας (46' Μπουβάλ), Νικολάου.

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μαρέσκα (53' Λεονάρντο), Ραούλ Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντούντου (67' Λεντέσμα), Τοροσίδης, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντάτολο, Ντάρμπισαϊρ (46' Ντιόγκο).

πηγη:zougla.gr





Bookmark and Share

«Είμαι Bisexual»

«Είμαι Bisexual»


Είδε και απόειδε η Amy Winehouse με τα τερτίπια του πρώην συζύγου της Blake Civil και αποφάσισε να… αλλάξει στρατόπεδο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της η Βρετανίδα αοιδού, η ίδια δήλωσε σε φίλους της ότι εκτός από τους άντρες την ελκύουν ερωτικά και οι γυναίκες.

Η αποκάλυψη για τις προτιμήσεις της Amy έρχονται λίγες μέρες μετά τις φήμες ότι ο πρώην άντρας της είχε σχέση με τρανσέξουαλ.

πηγη:zougla.gr




Bookmark and Share

Τι σημαίνει ο βήχας σας!

Τι σημαίνει ο βήχας σας!


Tο Discovery News, δημοσίευσε οτι...



...η εταιρεία STAR Analytical Services κατασκεύασε πρόσφατα ένα λογισμικό που μπορεί να διακρίνει τις διαφορές μεταξύ του απλού βήχα και του βήχα που προκαλεί το κρυολόγημα, η γρίπη ή άλλες ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Η εταιρεία χρησιμοποιώντας μια σειρά απο ηχογραφήσεις με άτομα που βήχουν ανακάλυψε ότι τα τελευταία 100 με 150 χιλιοστά του δευτερολέπτου του βήχα περιέχουν ήχους που μπορούν να βοηθήσουν στη διάγνωση του απλού κρυώματος ή της εξαιρετικά σοβαρής πνευμονίας. Αν και χρειάζονται ακόμα πολλές ώρες ερευνών για την τελειοποίηση του λογισμικού, τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι αρκετά ενθαρρυντικά.

πηγη:newsit.gr





Bookmark and Share