Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ο πιο εντυπωσιακός κότσος για κάθε εορταστική περίσταση!


Μπορεί να είμαστε λίγες μέρες πριν το μεγάλο χριστουγεννιάτικο event όμως εσύ προβληματίζεσαι κυρίως με τα μαλλάκι σου;
Πώς θα χτενίσεις, πώς θα τα πιάσεις και τελικά πώς θα καταφέρεις να τους εντυπωσιάσεις όλους με την υπέροχη κόμη σου! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις αυτές τις γιορτές να πετύχεις το πιο γιορτινό, κομψό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό χτένισμα που θα κόψει την ανάσα: τον κότσο!
Στο τραπέζι: είτε είσαι στο σπίτι του αγαπημένου σου με τους δικούς του είτε απλά είσαι καλεσμένη στο σπίτι της κολλητής, στο τραπέζι οφείλεις να είσαι όσο πιο άνετη γίνεται. Ο χαλαρός κόσμος είναι ότι πρέπει αν θέλεις ένα άνετο και κομψό χτένισμα που δε φωνάζει: "πέρασα 3 ώρες στο κομμωτήριο για να το πετύχω". Συνώνυμο της άνεσης και της λιτής κομψότητας ο χαλαρός κότσος είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα που μπορείς άνετα να πετύχεις στο σπίτι και δε χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία στο κομμωτήριο! Πιάσε τα μαλλάκια σου περίπου από το ύψος του αυτιού σου και φτιάξε από εκεί έναν όχι πολύ σφιχτό κότσο ο οποίος θα πέφτει ανάλαφρα.
Η Βανέσα Χάτζενς εντυπωσιάζει με τον υπέροχο ψηλό κότσο!
Η Βανέσα Χάτζενς εντυπωσιάζει με
τον υπέροχο ψηλό κότσο!
Στον εορταστικό καφέ:Classy στο πλάι! Και χαλαρός και στο πλάι είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει! Τόλμησε να φέρεις το χαλαρό σου κότσο στο ένα ή το άλλο πλάι ανάλογα με το που βολεύεσαι και θα δεις όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σου! Αυτό το λουκ όχι μόνο δείχνει ότι είσαι χαλαρή και όχι στημένη αλλά και ότι δε φοβάσαι να δείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου! Συνδύασε το χτένισμα με ένα στράπλες φόρεμα που αφήνει ακάλυπτους τους υπέροχους ώμους σου και άφησε τους όλους με το στόμα ανοιχτό!
Για κάθε περίπτωση που θέλεις να κόψεις την ανάσα: ο κότσος απόλυτο κόσμημα: περίτεχνο σινιόν! Ο συγκεκριμένος κότσος έχει αριστοκρατικό ύφος και είναι ιδανικός για την περίοδο των γιορτών. Μην ξεχνάς ότι τις γιορτές τίποτα δεν είναι υπερβολή και μπορείς να κάνεις τα μαλλάκια σου όπως θέλεις. Τον είδες σε κόκκινα χαλιά αλλά και στο πάρτι γενέθλιων της κολλητής σου και είναι αυτός που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Ανέδειξε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με το κατάλληλο μακιγιάζ και άφησε τους ώμους ακάλυπτους για να τραβήξεις το βλέμμα ακόμη περισσότερο στο εντυπωσιακό σου χτένισμα.
Τιπ: στριφογύρισε λίγες τούφες από τα μπροστινά μαλλάκια σου και στερέωσε τις στην κορυφή τουκεφαλιού με ένα τσιμπιδάκι. Έτσι θα κόψεις την ανάσα χωρίς προηγούμενο!
Η Τζούλιαν Μούρ αφήνει τον ώμο  της ακάλυπτο γιατί ξέρει ότι έτσι τραβάει τα βλέμματα  στο περίτεχνο σινιόν της!
Η Τζούλιαν Μούρ αφήνει τον ώμο
της ακάλυπτο γιατί ξέρει ότι
έτσι τραβάει τα βλέμματα
στο περίτεχνο σινιόν της!
Στην βραδινή έξοδο: είτε πρόκειται για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε σικ εστιατόριο ή απλά για την έξοδο με το αγόρι ή την παρέας σου στο κλαμπ δεν έχεις παρά να εντυπωσιάσεις εμ ένα περίτεχνο κότσο που όλες θα ζηλεύουν! Πιάσε τα μαλλάκια σου σφικτά -όπως θα τα έπιανες για να φτιάξεις την ψηλή αλογοουρά- και στριφογύρισε σε ένα ωραίο ψηλό σινιόν. Στερέωσε με ένα εντυπωσιακό λαστιχάκι ή κοκαλάκι και έχεις έτοιμο το πιο γκλάμουρ χτένισμα!
Παντός καιρού και ώρας: αξεσουάρ τριγύρω πολλά! Για να δώσεις εορταστικό ύφος  στα μαλλάκι σου δεν έχεις παρά να επενδύσεις στα κατάλληλα αξεσουάρ: εορταστικά κοκαλάκια με ασημένιες λεπτομέρειες, εντυπωσιακά στολιδάκια μαλλιών και φυσικά αστραφτερές στέκες μαλλιών είναι τα απαραίτητα στολίδια που συνοδεύουν το πιο εντυπωσιακό χτένισμα των γιορτών!
Και αφού βρεις τον κότσο που σου ταιριάζει καλύτερα δεν έχεις παρά να εντυπωσιάσεις!

Πηγη:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: