Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Διάσημα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας


Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό είναι το μόνο σίγουρο αφού πολλοί είναι αυτοί που δεν ενδιαφέρονται εάν με το σύντροφό τους έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας. Άλλωστε τι σημασία έχει η ηλικία εάν το ζευγάρι είναι ερωτευμένο, περνάνε καλά και υπάρχει χημεία μεταξύ τους.


Πάντως πολλοί είναι οι αστέρες της ελληνικής Showbiz που δεν «μάσησαν» από τα βλέμματα και την κριτική και έκαναν σχέση με άτομα με τα οποία είχαν όχι ένα, ούτε δύο αλλά… αρκετά χρόνια διαφοράς.

Και όχι μόνο δεν υπολόγισαν τον κόσμο αλλά δεν υπολόγισαν ούτε την κριτική από την οικογένεια τους.

Ανάμεσα στα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας που ζουν τον έρωτα τους είναι η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας που έχουν 18 χρόνια διαφορά, η σχέση της 19χρονη σταρ Ελλάς Βιβιάννας Καμπανίλε με τον 56χρονο Πάνο Ζηνα, που η σχέση τους είναι το θέμα των ημερών και η Αννίτα Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα με 18 χρόνια διαφορά.
Πηγη:exothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/9/12, 1:40 μ.μ.

    ere ti kanei to xrhma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Vey nice article and it has lots of information and proper way of explaining the content .Learn more aboutpower bi training and many more informative knowledge in brief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. This article is full of informative and knowledgeable courses to know more then look into Digital Marketing Course and and expand your knowledge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή