Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Οι μόδιστροι εξορκίζουν το XXSmall!

Οι φετινές εβδομάδες μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 θα ολοκληρωθούν
 την επόμενη Πέμπτη στο Παρίσι.
Μέχρι τότε οι τυχεροί προσκεκλημένοι στα fashion shows θα παρακολουθήσουν 91 επιδείξεις στο νέο από φέτος χώρο, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την εβδομάδα μόδας στο Γκραν Παλαί άλλα και σε διάφορα άλλα μέρη στο Παρίσι όπως παλιές εκκλησίες κ.α. Το Παρίσι ενδείκνυται για να ανακαλύψει κανείς και μικρότερους οίκους μόδας από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως η Colette Dinnigan που συμμετέχει φέτος.

Το πρώτο και καλό νέο από την εβδομάδα μόδας είναι ότι οι σχεδιαστές πολλών οίκων αποφάσισαν να συμπεριλάβουν στα shows και κανονικούς ανθρώπους αλλά και plus-size μοντέλα. Το πολύ αδύνατο στυλ φαίνεται σιγά σιγά να φεύγει και ακολουθώντας την τάση των ρούχων για επιστροφή στα '90ς έχουμε και επιστροφή στην σιλουέτα του τότε (Θυμηθείτε τις Cindy Crawford, Linda Evangellista, Naomi Cambell, Tatjana Patitz).

Στο χτεσινό show του Balenciaga πρωταγωνίστησαν τα "συνταξιοδοτημένα" πλέον μοντέλα Stella Tenant και Amber Valleta και η έγκυος ηθοποιός (και πρώην μοντέλο) Μιράντα Κερ, σύζυγος του Ορλάντο Μπλούμ.

Στο show του Zac Posen είδαμε το διάσημο plus-size μοντέλο Crystal Renn μεταξύ άλλων ωραίων γυναικών. Ο σχεδιαστής δήλωσε οτι θέλει να φτιάχνει ρούχα για γυναίκες που απολαμβάνουν την ζωή και όλα τα ωραία πράγματα που την αποτελούν- το σεξ, την φιλία και το φαγητό. Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού ήταν πάντα η πιο απρόβλεπτη και φέτος μας έχει εκπλήξει ευχάριστα αφού τα ρούχα απευθύνονται σε γυναίκες με "αληθινές" διαστάσεις!









Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: