Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Μακαρόν Laduree α λα Marni


Γλυκιά συνεργασία


Στη limited edition σειρά που δημιούργησαν η Marni και η Laduree το ζητούμενο είναι η τελειότητα και η σημασία στις πολύτιμες λεπτομέρειες που έχουν ως αποτέλεσμα τον chic συνδιασμό της παράδοσης με την καινοτομία.

Με αφορμή το fashion week ένα μέρος της βιτρίνας της νέας μπουτίκ Laduree είναι αφιερωμένο στη Marni. Το σκεπτικό πίσω από τη - νόστιμη και stylish - συνύπαρξη είναι ο συνδιασμός των δύο brands: της Marni, που απεικονίζεται με τον Καθεδρικό Ναό του Μιλάνου, και της Laduree, που αποτελεί διακεκριμένο γαλλικό σύμβολο.

Με τη συνεργασία αντανακλάται η μοναδικότητα που στηρίζει η Marni, αλλά και η αντίληψη του οίκου περί κομψότητας. Η σχεδιάστρια Consuelo Castiglioni σχεδίασε για την Laduree ένα κουτί, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, με τα χαρακτηριστικά στοιχεία του οίκου, όπως τα μοτίβα από πουά και τα εμπριμέ σχέδια.

Το κουτι, που θα περιέχει - φυσικά- μακαρόν, θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη: για οχτώ ή δεκαοχτώ κομμάτια. Τα μακαρόν θα έχουν γέμιση από σοκολάτα και θα είναι στολισμένα με χρυσό χαρτί. Κατά παραγγελία, και για περιορισμένο αριθμό πελατών, οι λάτρεις των μακαρόν θα μπορούν να διαλέξουν και να γεμίσουν το κουτί με τις αγαπημένες τους γεύσεις.

Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

1 σχόλιο: