Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ξανά στη φυλακή ο πιο περιβόητος κλέφτης της Ευρώπης


Έχει περάσει από όλες τις φυλακές της Βρετανίας

Ο Dennis O’Brien, 75 ετών, ίσως ο μακροβιότερος κλέφτης στην Ευρώπη θα οδηγηθεί και πάλι πίσω από τα κάγκελα, καθώς καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση για την κλοπή μεγάλη αξίας αντικειμένων. Ο Dennis O’Brien πέρασε 50 από τα 56 τελευταία του χρόνια πίσω από τα κάγκελα. Η εγκληματική του καριέρα θα μπορούσε να δώσει τροφή στον Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.

Ο Dennis O’Brien μετρά περισσότερες από 75 καταδίκες από όταν συνελήφθη και καταδικάστηκε για πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 9 ετών, το 1945. Από τότε η καριέρα του μετρά, απάτες, κλοπές, κλεπταποδοχή και εκβιασμούς.

Ο 75χρονος παραμένει αμετανόητος και δείχνει πως το έγκλημα είναι στο αίμα του «Θα έπρεπε να κάθεται στο σπίτι του, μπροστά στο τζάκι φορώντας τις παντόφλες του και πίνοντας ουίσκι, όχι να κλέβει ακόμα σε αυτήν την ηλικία» δήλωσε η κατήγορος στο δικαστήριο.

Ο Δικαστής μάλιστα απευθυνόμενος στον υπερήλικα του είπε σε φιλικό τόνο «Σας έχω στείλει πολλές φορές στη φυλακή και κατανοώ το ζήτημα της ηλικίας σας, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Η κλοπή που κάνατε ήταν πολύ μεγάλη»

Πηγή: protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: