Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

"Έσπασε" η Κάρθιν Ζέτα Τζόουνς


Μπορεί να έλαμπε μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα της και να ήταν επισήμως η σταρ της βραδιάς, όμως αυτό που έκλεψε την καρδιά του κοινού στη χτεσινή συναυλία στο στάδιο Μιλένιουμ του Κάρντιφ για την έναρξη του Ryder Cup ήταν τα δάκρυα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta Jones) για τον άντρα της που παλεύει με τον καρκίνο.
Ήταν μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή για τη γοητευτική ηθοποιό, αφού ο Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas)δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή έναρξης του Ryder Cup -του διηπειρωτικού κυπέλου γκολφ ανάμεσα στην Ευρώπη και της ΗΠΑ, το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε δύο χρόνια συγκεντρώνοντας την αφρόκρεμα των παικτών- όπως ήταν προγραμματισμένο, αφού έπρεπε να παραμείνει στη Νέα Υόρκη για να ολοκληρώσει τη θεραπεία που ακολουθεί για τον καρκίνο στο λαιμό.
Έτσι, ενώ εκείνη καλωσόριζε τις ομάδες του γκολφ στην Ουαλία δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο: "Κρατιέται πολύ, πολύ καλά", πρόφτασε να πει πριν ξεσπάσει σε δάκρυα μπροστά σε ένα κοινό 13.000 θεατών.
Πάντα λαμπερή μέσα κατακόκκινο  φόρεμα της, η Κάθριν Ζέτα  Τζόουνς στον εναρκτήριο λόγο της για το Ryder Cup.
Πάντα λαμπερή μέσα κατακόκκινο
φόρεμα της, η Κάθριν Ζέτα
Τζόουνς στον εναρκτήριο λόγο
της για το Ryder Cup.
"Κανένας δεν μπορεί να περιμένει περισσότερα από την πρόοδο του", συνέχισε η ουαλέζα σταρ μαζεύοντας το κουράγιο της: "Κρατιέται γερά και με αξιοπρέπεια", συμπλήρωσε.
Ο 66χρονος Ντάγκλας που αναμενόταν να συνοδέψει τη γυναίκα του στην πρωτεύουσα της Ουαλίας για την εκδήλωση, ακύρωσε την τελευταία στιγμή το ταξίδι του αφού έπρεπε να συνεχίσει τη θεραπεία του και έμεινε στο σπίτι με τα δύο παιδιά τους, την 7χρονη Κάρι και τον 10χρονο Ντίλαν.
Ο αμερικανός ηθοποιός είναι φανατικός του γκολφ και ήλπιζε να μπορέσει να καμαρώσει την αμερικανική ομάδα να σηκώνει το περίφημο κύπελο Ryder έχοντας κατατροπώσει τις ευρωπαϊκές ομάδες.
Λεπτομέρεια από τη χτεσινοβραδινή εμφάνιση της Τζόουνς, με ασορτί δαχτύδι και μεταλλικό τσαντάκι.
Λεπτομέρεια από τη χτεσινοβραδινή
εμφάνιση της Τζόουνς, με ασορτί
δαχτύδι και μεταλλικό τσαντάκι.
"Ο Μάικλ είναι κολλημένος με οτιδήποτε εμπεριέχει μια μπάλα και ένα μπαστούνι του γκολφ και ιδιαίτερα με το Ryder Cup. Συνήθως το παρακολουθούμε μαζί. Εκείνος θα εκπροσωπούσε την αμερικάνικη ομάδα κι εγώ θα εκπροσωπούσα ολόκαρδα την ευρωπαϊκή, αλλά όχι φέτος, ίσως την επόμενη φορά", είπε περήφανα η Τζόουνς, ενώ η φωνή της έτρεμε.
Όμως, παρά την ταραχή της, στη συνέχεια της εκδήλωσης η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατάφερε να ανταποκριθεί άψογα στις υποχρεώσεις της τραγουδώντας στη συναυλία για την υποδοχή των ομάδων στο πλευρό της Σίρλεϊ Μπάσεϊ (Shirley Bassey), της -επίσης ουαλέζας τραγουδίστριας- Κάθριν Τζένκινς (Katherine Jenkins) και άλλων επιφανών καλλιτεχνών της πατρίδας της.
Πηγη:womenonly.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: