Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Το δόλωμα στο βλέμμα


Παρά την κοινή πεποίθηση ότι μαγνήτης του βλέμματος είναι μια κοντή φούστα ή το βαθύ ντεκολτέ, έρευνες αποδεικνύουν ότι τα γυμνά μπράτσα των γυναικών είναι αυτά που τραβούν περισότερο την προσοχή.


Το αβυσσαλέο ντεκολτέ, οι μίνι φούστες, τα σέξι ψηλοτάκουνα που τονίζουν τα καλλίγραμμα πόδια φαίνεται πως δεν τραβούν και τόσο τα ανδρικά βλέμματα όσο τα…μπρατσα.
Και όμως σε αυτό το περίεργο ομολογουμένως συμπέρασμα κατέληξαν ειδικοί επιστήμονες του αυστραλιανού πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας οι οποίοι διεξήγαγαν ένα πείραμα σε Κινέζους και Αυστραλούς άνδρες.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν βίντεο από 96 γυναίκες ηλικίας 20 έως 49 ετών και μετέπειτα κλήθηκαν να τις αξιολογήσουν με βάση την εμφάνισή τους.

Αν και οι γοφοί και η μέση αξιολογήθηκαν με υψηλή βαθμολογία μαζί με το ύψος των γυναικών και το βάρος τους, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα καλοσχηματισμένα και γυμνασμένα μπράτσα ήταν αυτά που τράβηξαν τη προσοχή των ανδρών.

Ωστόσο, οι άνδρες δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για το μήκος των ποδιών τους.
'Οι ελκυστικές γυναίκες έχουν ένα σύνολο χαρακτηριστικών που έχουν συνδυαστεί αρμονικά", ανέφερε ο Ρόμπερτ Μπρουκς επικεφαλής της έρευνας, προσθέτοντας ότι αυτό που μετράει είναι το σύνολο.
Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στο Journal of Evolutionary Biology.
Πηγη:news247.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: