Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Τα καινούργια κατορθώματα της Νικόλ Ρίτσι

Πρωτογνώρισε τη δημοσιότητα ως συμπρωταγωνίστρια της παιδικής φίλης της, Πάρις Χίλτον (Paris Hilton)
στο ριάλιτι "The Simple Life" και γρήγορα έγινε στόχος των παπαράτσι, ως τηλεοπτική περσόνα, σχεδιάστρια μόδας και ενίοτε ηθοποιός αποδεικνύοντας ότι δεν γνωρίζει στεγανά στη δημιουργικότητα της.

Έτσι ήδη από χτες, η Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) που εκτός των άλλων είναι παντρεμένη με τον μουσικό των "Good Charlotte", Τζόελ Μάντεν (Joel Madden) και έχει μαζί του δύο παιδιά, μπορεί να θεωρείται πλέον επισήμως και συγγραφέας, αφού μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της "Priceless" (Ανεκτίμητη).

Το πόνημα της 29χρονης Ρίτσι που βρίσκεται ήδη στα βιβλιοπωλεία, πραγματεύεται την ιστορία μίας πλούσιας νεαρής, ονόματι Σαρλότ της οποίας ο χρηματιστής πατέρας συλλαμβάνεται για οικονομικές καταχρήσεις. Για να αποφύγει την αρνητική δημοσιότητα γύρω από το σκάνδαλο, η Σαρλότ αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη και να εγκατασταθεί στη Νέα Ορλεάνη, αρχίζοντας μια νέα ζωή.

"Δεν νομίζω ότι υπάρχουν μονοδιάστατοι άνθρωποι. Μέσα στον καθένα μας συνυπάρχουν διαφορετικές προσωπικότητες", είπε στο Associated Press η κόρη του τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie).

Το πρώτο μυθιστόρημα της "Η Αλήθεια για τα Διαμάντια" (The Truth About Diamonds) είχε για ηρωίδα την υιοθετημένη κόρη ενός διάσημου τραγουδιστή, η οποία κυκλοφορούσε στους κοσμικούς κύκλους του Χόλιγουντ.

Το βιβλίο που είχε προταθεί από τους Times της Νέας Υόρκης ως best seller, είχε χαρακτηριστεί ημι-αυτοβιογραφικό, αλλά η Ρίτσι είχε αρνηθεί την κατηγορία για έλλειψη φαντασίας, λέγοντας ότι η ιστορία περιείχε μεν προσωπικές της εμπειρίες, αλλά δεν περιέγραφε τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, το "Priceless" ακολουθεί εντελώς άλλους δρόμους: "Ήθελα να γράψω μια ιστορία για τη ζωή μιας κοπέλας και για την προσπάθεια της να βρει τη θέση της κόσμο και ν' αποκτήσει δική της φωνή", εξήγησε η Ρίτσι.

Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: