Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Σούπερ σέξι γυναικεία φιλιά!


Μόδα, προβοκατόρικος τρόπος προώθησης μιας ταινίας ή ας πούμε μια έκφραση της σεξουαλικότητας είναι οι εξηγήσεις που συνοδεύουν το φαινόμενο όλο και περισσότερες σταρ του Χόλιγουντ να ανταλλάσσουν φιλιά επί σκηνής και να δηλώνουν πως θα μπορούσαν να ερωτευτούν γυναίκα.


Στην αρχή η Μαντόνα -ποια άλλη;- φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Κριστίνα Αγκιλέρα στα Μουσικά Βραβεία του MTV το 2003, ενώ ερμήνευαν το... «Like a Virgin». 

Μετά η Σάντρα Μπούλοκ φιλάει τη Μέριλ Στριπ και τη Σκάρλετ Γιόχανσον σε απονομές βραβείων και η Μαντόνα ξανά φιλάει το 2008 στο Παρίσι, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Sticky and Sweet», στο στόμα μία από τις χορεύτριες του σόου. Στη συνέχεια πολλές σταρ, όπως η Αντζελίνα Τζολί και η Ντρου Μπάριμορ, δηλώνουν πως είχαν συνάψει σχέσεις με γυναίκα κι άλλες όπως η Κάμερον Ντίαζ δηλώνουν πως νιώθουν έλξη για γυναίκες. 

Και η Πενέλοπε Κρουζ μοιράζεται μία ερωτική σκηνή με τη Σκάρλετ Γιόχανσονστην ταινία του Γούντι Αλεν «Vicky Cristina Barcelona», ενώ τα βαμπίρ στην τηλεοπτική σειρά «True blood» πειραματίζονται πάνω στη σεξουαλικότητά τους. Και η πρωταγωνίστρια, Αννα Πάκουιν, αποκάλυψε πως είναι αμφιφυλόφιλη και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της Στίβεν Μόγιερ.

Σούπερ σέξι γυναικεία φιλιά!

Τέτοιες δηλώσεις και κινήσεις έχουν προκαλέσει πλήθος συζητήσεις για το αν η αμφισεξουαλικότητα είναι μόδα στο Χόλιγουντ ή αν πρόκειται για έναν έμμεσο και πιο ήπιο τρόπο να δηλώσουν οι γυναίκες σταρ την ομοφυλοφιλία τους ή αν πρόκειται απλώς για έναν εντυπωσιακό και αρκετά προβοκατόρικο τρόπο να διαφημίσουν τη νέα τους ταινία ή το νέο τους άλμπουμ. Πάντως τέτοιου είδους δημοσιότητα ουδέποτε έβλαψε το καλλιτεχνικό προϊόν ή τον καλλιτέχνη, αφού πάντα τέτοιες αποκαλύψεις εγείρουν το ενδιαφέρον του κοινού, όχι απαραιτήτως για την τέχνη...
Αντζελίνα Τζολί: Τη δεκαετία του ‘90, πολύ πριν γίνει η πέτρα του σκανδάλου γύρω από το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Ανιστον, η Αντζελίνα Τζολί είχε συνάψει σχέση με το μοντέλο-ηθοποιό Τζένι Σιμίτζου για την οποία -ευτυχώς- δεν «χτύπησε» κάποιο τατουάζ, γιατί δεν θα ήξερε ποιο να πρωτοσβήσει μετά. Το 2003, κατά μια... διαβολική σύμπτωση λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Τομπ Ράιντερ: Το λίκνο της ζωής», είχε δηλώσει πως «θεωρεί φυσιολογικό να φιλάει και να αγγίζει μία γυναίκα αν την ερωτευόταν».
Σούπερ σέξι γυναικεία φιλιά!
Ντρου Μπάριμορ: Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «New Woman», η Μπάριμορ παραδέχτηκε ότι είναι μπαϊσέξουαλ και ότι όταν ήταν έφηβη είχε κοιμηθεί με πολλές γυναίκες. Περιέργως που το θυμάται, γιατί όταν ήταν έφηβη είχε πάρει και πολλά ναρκωτικά...
Κάμερον Ντίαζ: Σε συνέντευξή της στο Playboy, η Κάμερον Ντίαζ είχε δηλώσει ότι νιώθει έλξη για γυναίκες: «Η σεξουαλικότητα και ο έρωτας είναι διαφορετικά πράγματα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. «Νιώθω ερωτική έλξη για γυναίκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ και να τις ερωτευτώ, ούτε ότι είμαι λεσβία». Με αυτές τις δηλώσεις της πέτυχε...τσάμπα διαφήμιση για την ταινία «Επικίνδυνες παρέες», που θα παιζόταν λίγο ύστερα από αυτήν τη συνέντευξη.
Σούπερ σέξι γυναικεία φιλιά!
Μέγκαν Φοξ: Η σέξι Μέγκαν Φοξ δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι μπαϊσέξουαλ κι όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πριν από έναν χρόνο, δεν βρίσκει κάτι το «περίεργο» στο να ερωτεύεται άνδρες ή γυναίκες. Προς το παρόν, έχει παντρευτεί άνδρα (τον Μπράιαν Οστιν Γκριν), ο οποίος μάλλον δεν έχει πρόβλημα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις της συμβίας του.
Κριστίνα Αγκιλέρα: Μετά το φιλί που αντάλλαξε επί σκηνής με τη Μαντόνα, η Κριστίνα Αγκιλέρα, αντιλαμβανόμενη την τεράστια δημοσιότητα που παίρνουν τέτοιες προβακατόρικες πράξεις, αποφάσισε να συνεχίσει τα... παιχνίδια για να προωθήσει το καινούργιο της άλμπουμ. Φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του γερμανικού GQ κι έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό Out, στην οποία δήλωνε ότι νιώθει έλξη για τις γυναίκες κι ότι ο σύζυγός της το ξέρει, διευκρίνιζε όμως ότι δεν θα μπορούσε να έχει όντως ερωτική σχέση με μία γυναίκα.
Σούπερ σέξι γυναικεία φιλιά!
Λίντσεϊ Λόχαν: Εδώ και καιρό η Λίντσεϊ Λόχαν έχει πάψει να απασχολεί τον Τύπο με τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες, αφού όταν δεν οδηγάει μεθυσμένη, βρίσκεται στη φυλακή γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Οπότε η ξεκάθαρη δήλωσή της ότι είναι μπαϊσέξουαλ δεν σόκαρε κανέναν. Η σχέση της με την DJ Σαμάνθα Ρόνσον έχει περάσει από χίλια κύματα, αφού είτε άνδρας είτε γυναίκα, κανείς δεν φαίνεται ότι μπορεί να την αντέξει για πολύ.
Εϊμι Γουάινχαουζ: Αφού έχει πιει τον... Βόσπορο σε βότκες, αφού έχει δοκιμάσει διάφορα ναρκωτικά, δεν θα μπορούσε να μην «παίξει και το χαρτί» της αμφισεξουαλικότητας. «Είναι πολύ ικανοποιητικό να έχει κανείς μία σχέση με γυναίκα, δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο κόσμος για το γεγονός ότι είμαι μπαϊσέξουαλ, εγώ κάνω αυτό που μου πηγαίνει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τον περασμένο Ιανουάριο.
Σούπερ σέξι γυναικεία φιλιά!
Pink: Δεν ντρέπεται για την αμφισεξουαλικότητά της η τραγουδίστρια Pink, θεωρεί ωστόσο ότι έχει γίνει μόδα να δηλώνει κανείς μπαϊσέξουαλ.
Πάρις Χίλτον: Ως γνωστόν δεν λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή, έτσι και η Πάρις Χίλτον δεν θα μπορούσε να μην είχε συνάψει σχέση (μακρόχρονη) με μία πλεϊμέιτ, όπως αποκάλυψε η ίδια η... κληρονόμος.
Πηγη:e-go.gr




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: