Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Δημοπρασία κλεμμένων στρινγκ από την αστυνομία


Αστυνομικές δυνάμεις στη Βρετανία, πουλούν κλεμμένα γυναικεία εσώρουχα, σε μια 
προσπάθεια να εξασφαλίσουν χρήματα.

Μερικές εβδομάδες πριν τις αναγκαίες περικοπές ύψους 2,4 δις λιρών στον προϋπολογισμό της αστυνομίας, κάποιοι οργάνωσαν δημοπρασία στο ίντερνετ με διάφορα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων και εσωρούχων, σε μια ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα όπου αστυνομικοί μπορούν να πουλήσουν κλεμμένα αντικείμενα.
Αν δεν βρίσκονται οι νόμιμοι ιδιοκτήτες ή αν τα αντικείμενα που έχει υπό την κατοχή της η αστυνομία σαν χαμένα, δεν τα διεκδικήσει κάποιος εντός τριών μηνών, πολλά από αυτά καταλήγουν στο site δημοπρασιών Bumblebee.
Μερικά προς πώληση αντικείμενα έχουν καταχωρηθεί και ως αποδεικτικά στοιχεία σε εγκληματικές υποθέσεις και βγαίνουν προς πώληση μετά από την απόφαση του δικαστηρίου και μόνο αν δεν διεκδικηθούν από τους ιδιοκτήτες τους.
Ανάμεσα στα αντικείμενα προς πώληση βρίσκονται και 10 ζευγάρια γυναικείων εσωρούχων!
Στο site διευκρινίζεται δε, ότι τα εσώρουχα διατίθενται και σε ποικιλία χρωμάτων, συγκεκριμένα σε κόκκινο, μαύρο και μωβ.
Η βρετανική αστυνομία έχει αποκομίσει 60.000 λίρες, πουλώντας κλεμμένα η χαμένα αντικείμενα, αλλά αξιωματικοί της δήλωσαν ότι ποτέ δεν θα πουλούσαν πλαστά αντικείμενα ή αλκοόλ που κατάσχεται από την αστυνομία.
Τα χρήματα που συγκεντρώνονται, πολλές φορές διατίθενται για την αποζημίωση θυμάτων κλοπής, ή δίνονται σε ευεργεσίες.

Πηγή: Cosmo.gr/otherside.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: