Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Καβάλα - Πανιώνιος 2-1


Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς έπιασε τα... άπιαστα και κράτησε την πολύτιμη νίκη με 2-1 για την ομάδα του, κόντρα στον Πανιώνιο που πάλεψε μέχρι το τέλος. Οι Αργοναύτες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες,

Η Καβάλα βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο σκορ, αλλά ο Πανιώνιος αντέδρασε άμεσα σκόραρε με τον Βαζ Τε που μόλις είχε μπει στο ματς, όμως βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικό Γκαλίνοβιτς.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ουνουάτσι να εκμεταλλεύται τα κενά στην αντίπαλη άμυνα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο αφού εκτός από τα δύο γκολ που σημειώθηκαν χάθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι Αργοναύτες έκαναν το 2-0 στο 49' με τον Βουτσίσεβιτς αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σημαντικό τους προβάδισμα για πολλή ώρα.

Ο Βαζ Τε που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, σκόραρε στο 52' και ξαναέβαλε τον Πανιώνιο στο ματς. Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά σε όλες τις περιπτώσεις νικήθηκαν από τον Γκαλίνοβιτς.

Στο 89' ο Αλεξαντρόβιτς αποβλήθηκε με 2ης κίτρινη κάρτα, μιας και έπεσε μέσα στην περιοχή μόνος του και ζήτησε πέναλτι.

Νωρίτερα πάντως ο Ζαχαριάδης είχε αρνηθεί καθαρό πέναλτι στην Καβάλα.

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλης, Ντιέ, Αμπντούν, Καρντόσο, Ονουάτσι (84' Ντικρόκ), Νταρσεβίλ (62' Ογκμπέτσε), Βουτσίσεβιτς (66' Αλεξαντρόβιτς).

Πανιώνιος: Μάχο, Κοντοές, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας (69' Πούγιο), Μανιάτης, Κουμορτζί, Κούκετς (49' Βαζ Τε), Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν, Σαλαλί (84' Χίκα).
Πηγη:newsit.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: