Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα tip για να σε ερωτευτεί


Αυτή η συμβουλή πιάνει για τα περισσότερα κορίτσια , αν και όλες ίδιες είναι ! 
(γυναίκες .. τι περιμένεις) .
Τα κορίτσια ενδιφέρονται για αγόρια που ασχολούνται με την τέχνη (όπως και αγόρια με λεφτά ..αλλά το ξεπερνάμε αυτό) . Εντυπωσιάζονται ….
… από άντρες που έχουν μία δημιουργική πλευρά, γιατί δίνουν την εντύπωση ότι είναι άτομα με συναισθήματα και ευαισθησίες .Αυτά και άλλα φλώρικα τραβάνε τα κορίτσια, ακόμα και εκείνες τις νίτσες !
Λοιπόν αυτό που μπορείτε να κάνετε, και να δείξετε και εσείς την καλλιτεχνική σας πλευρά είναι να γράψετε ένα τραγούδι για πάρτι της, υποτίθεται ! Επίσης αν δεχτείτε καμία απρόσμενη επίσκεψη, σπίτι σας , φροντίστε να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας δείχνοντας πραγματικά αυτό που γουστάρετε , το «πάθος» σας . Δεν εννοώ τίποτα δύσκολο , απλά καλό είναι στο δωμάτιο σας να υπάρχουν πράγματα όπως κιθάρα, κάποιο βιβλίο με ποίηση ή έργα ζωγραφικής , graffiti στο τοίχο, pick-up αν είσαι DJ και οτιδήποτε έχει να κάνει με την τέχνη. Επειδή όμως είναι σίγουρο ότι η γκόμενα θα ζητήσει να της παίξετε κάποιο τραγούδι αν δεί μουσικό όργανο, φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι και να τις κάνετε αυτήν την χάρη όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα συγκινηθεί αν το κάνετε καλά ..



Αν δει κάποια έργα τέχνης και αρχίσει να σας μιλάει , προετοιμαστείτε για αυτό , μάθετε πέντε πράγματα παραπάνω … και φρονίστε να το κάνετε καλά.

Το μυστικό είναι να μην της διηγηθείτε μόνοι σας την «καλλιτεχνική» σας πλευρά μέχρι να το ανακαλύψει από μόνη της. Θα εντυπωσιαστεί περισσότερο έτσι, και θα της προκαλέσετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον , θα πιστέψει ότι είστε ένα άτομα που κρύβει πολλά μέσα του και κυρίως συναισθήματα .
Τέλος, για να πέσει στα ..χέρια ή στα γόνατα ! Γράψτε ένα ποίημα , ή παίξτε της ένα τραγούδι. Αυτό θα την κάνει να σας δοθεί ολοκληρωτικά και να πετάξει τα ρούχα της , επιτέλους !

Αν κατεφέρετε κάτι με όλα αυτά … πάμε καλά ! Αν όχι , πάμε πάλι καλά, γιατί κάναμε το παιχνίδι μας έτσι κι αλλιώς ! Δεν τα καταφέραμε αλλά ..οκ , πάμε για άλλα !

Πηγή: pswnio.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: