Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Οι προκαταλήψεις των stars


Όλοι θέλουμε να έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Αρκετοί από εμάς έχουμε κάποια πράγματα που τα θεωρούμε γούρια μας, άλλοι πιστεύουν σε προκαταλήψεις και άλλοι πως μπορούν να ευνοήσουν την τύχη τους με διάφορους τρόπους. Οι σταρ δεν διαφέρουν σε αυτό από τους κοινούς θνητούς. Διαβάστε πως οι σταρ... κυνηγούν την τύχη τους!


Η Lady Gaga είναι γνωστή για την εκκεντρικότητά της και ακόμα και οι προκαταλήψεις της είναι το ίδιο περίεργες. "Έχω περίεργες προκαταλήψεις για το sex. Εάν δεν κάνεις sex με κάποιον που νοιάζεται πραγματικά για σένα ή που σε αγαπάει πραγματικά, μπορούν να χαραμίσεις την ενέργειά σου", δήλωσε η τραγουδίστρια σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Η Emma Roberts δεν το διακινδυνεύει και δεν περνάει ποτέ, μα ποτέ, κάτω από σκάλες. "Μην περνάτε κάτω από σκάλες. Η μαμά μου πέρασε κάτω από μια σκάλα προ ολίγου και ήμουν 'ω Θεέ μου, δεν πιστεύω πως το έκανες αυτό'. Ποτέ δεν έχω περάσει κάτω από σκάλα!", δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό InStyle.

Ο James McAvoy έμαθε ένα τελετουργικό για καλοτυχία από τη γιαγιά του. Ο ηθοποιός είπε σε συνέντευξή του πως λέει 'άσπρος λαγός' στο πρώτο πρόσωπο που συναντά, την πρώτη μέρα κάθε μήνα για καλή τύχη...

Η Paris Hilton λέει πως έχει δύο προκαταλήψεις που ακολουθεί πιστά: "Θα χτυπήσω ξύλο κάθε φορά που κάποιος θα πει κάτι που δεν θέλω να γίνει, ή θα κάνω πάντα μια ευχή στις 11:11 ακριβώς", σημειώνει η διάσημη κληρονόμος.

Ο Richard Gere είναι γνωστός ως πνευματικός άνθρωπος, αλλά απ'ότι φαίνεται έχει και αυτός τις προκαταλήψεις του. Σύμφωνα με τις φήμες, ο ηθοποιός κουβαλάει πάντα κρύσταλα μαζί του, αφού πιστεύει ότι έχουν θεραπευτικές ικανότητες και φέρνουν τύχη.

Η Missy Elliot μπορεί να κάνει πλατινένιους δίσκους, όμως υπάρχει κάτι που μπορεί να την σταματήσει: η μαύρη γάτα. Η τραγουδίστρια λέει πως αν συναντήσει κάποια στο δρόμο της, γυρνάει επιτόπου και πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Η Jennifer Aniston ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και πρωτού μπει σε κάποιο αεροπλάνο, κάνει κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις: "Εάν μπω σε αεροπλάνο, πρέπει πάντα να μπω με το δεξί και να αγγίξω το εξωτερικό του αεροπλάνου. Πάντα το κάνω για τύχη. Κάποιος μου είπε να το κάνω, δεν θυμάμαι πότε, αλλά μου έχει κολλήσει", λέει η ηθοποιός.
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: