Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η μικρή… Porsche Cayenne θα κλέψει καρδιές


Η πορεία που κατέγραψε το πολυτελές 4x4 της Porsche στην παγκόσμια αγορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ακόμα και του πιο απαιτητικού υπαλλήλου της γερμανικής φίρμας. Χιλιάδες νέοι πελάτες προστέθηκαν στο πελατολόγιο της Porsche και άλλοι τόσοι περιμένουν να αποκτήσουν μία.
Άλλωστε, η γκάμα είναι αρκετά μεγάλη που μπορεί να καλύψει ένα πολύ υψηλό ποσοστό αγοραστών που αναζητά το… όνειρο. Εκτός από την Cayenne, σημαντική ήταν και είναι η πορεία της Boxster, της Cayman, αλλά και της Panamera που δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα.


Η μικρή Porsche φημολογείται ότι θα φέρει την ονομασία Cajun
Η μικρή Porsche φημολογείται ότι θα φέρει την ονομασία Cajun
Όμως, οι στόχοι είναι ακόμα πιο υψηλοί για τους ανθρώπους της Porsche. Αυτή τη φορά, σειρά έχει ένα νέο μοντέλο που ανήκει στη μικρή κατηγορία των SUV και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014, όπως, άλλωστε, αποκάλυψε στο Automotive News διευθυντικό στέλεχος της Porsche. Οι φήμες θέλουν το «μικρό» αυτό SUV να φέρει την ονομασία Cajun και ο στόχος των ανθρώπων της εταιρίας είναι να διαθέσουν τον πρώτο χρόνο 150.000 μονάδες, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν με μοντέλο της Porsche. 

Αν, πάντως, κοιτάξουμε τις φωτογραφίες, μπορούσε να διαπιστώσουμε ότι η επιτυχία του θα είναι δεδομένη, αρκεί η τιμή να κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα, κάτι που μας έχει συνηθίσει και με άλλα μοντέλα η γερμανική φίρμα, δεδομένης, βεβαίως, της ποιότητας και της αξίας των αυτοκινήτων που παράγει.
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: