Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

O πλανητάρχης χαλαρώνει με ραπ και Μαρία Κάλας


Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρακ Ομπάμα αποκάλυψε τα αγαπημένα 
του τραγούδια σε συνέντευξη του στο περιοδικό Rolling Stone!


Είναι λογικό λοιπόν, αν η μοίρα του πλανήτη κρίνεται από τις αποφάσεις σου, να έχεις μια ιδιαίτερη προτίμηση στο τραγούδι του Jeff Wayne ''War of the Worlds'' (ο Πόλεμος των Κόσμων) και το τραγούδι ''If God will send his Angels'' (αν ο Θεός στείλει τους Αγγέλους του) των U2 να συμπεριλαμβάνεται στο ipod σου!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι έχει περίπου 2000 μουσικά κομμάτια στη συσκευή ipod του, που τον βοηθούν να ''χαλαρώνει'' μετά από εξαντλητικές συναντήσεις με αρχηγούς κρατών και οικονομικούς συμβούλους.

Ο Obama εκμυστηρεύθηκε ακόμα ότι, όσον αναφορά τη μουσική, ανήκει μάλλον στην ''παλιά σχολή'' καθώς τα αγαπημένα του μουσικά ακούσματα προέρχονται από την παιδική του ηλικία και όχι από τη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Συγκεκριμένα στους αγαπημένους του καλλιτέχνες συγκαταλέγονται οι Stevie Wonder, Bob Dylan, Miles Davis, John Coltrane ακόμα και οι Rolling Stones ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις ακούει και Μαρία Κάλας!

Συμπαθεί όμως και τη...ραπ καθώς διάσημοι καλλιτέχνες του μουσικού αυτού είδους, όπως ο Jay-Z και ο Lil' Wayne έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

Πηγή: protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: