Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το νησί: Το Mega μας προετοιμάζει με υπέροχο trailer


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 21:50: "Το νησί" των εκατομυρίων και των προσδοκιών στο Mega. Η μεγαλύτερη παραγωγή στην ιστορία του MEGA, το «Νησί», κάνει πρεμιέρα


Το βιβλίο εκδόθηκε στην Αγγλία το 2005 και στην Ελλάδα το 2007, ενώ μέσα σε τέσσερα χρόνια κατάφερε να εκτοξευθεί στις λίστες των πιο επιτυχημένων μυθιστορημάτων παγκοσμίως.

Τη διασκευή του έχει αναλάβει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η οποία με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της θα καταφέρει με τη βοήθεια του βραβευμένου σκηνοθέτη, Θοδωρή Παπαδολάκη, να δώσει το άριστο αποτέλεσμα.

Η ιστορία ξεκινά το 1939 και φτάνει έως και το 2001. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που αφορούν τη ζωή των κατοίκων της Πλάκας και της Σπιναλόγκας, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τη νόσο του Χάνσεν (της λέπρας). H ιστορία των κατοίκων της Πλάκας αποπνέει απαισιοδοξία και θλίψη, καθώς πρέπει να κρατήσουν μυστική την ασθένεια, να αντιμετωπίσουν τον χαμό των δικών τους ανθρώπων αλλά και να συνεχίσουν τη ζωή τους για χάρη των παιδιών τους. Στην απέναντι όχθη, στη Σπιναλόγκα, οι μελλοθάνατοι Κρητικοί και Αθηναίοι Χανσενικοί, απομονωμένοι και «φυλακισμένοι» πάνω στο νησί, έχοντας να αντιμετωπίσουν τεράστιες δυσκολίες καθημερινής επιβίωσης, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, ευημερούν, παντρεύονται και γεννούν παιδιά, καλλιεργούν, κάνουν εμπόριο, συνεχίζουν να δημιουργούν και να ζουν…

Το κόστος είναι τόσο υψηλό καθώς η παραγωγήπροκειμένου να αναπαραστήσει πιστά την περίοδο από το 1939 έως το 1957 χρειάστηκαν 2.000 κουστούμια και σκηνικά! Οι ενδυματολόγοι έκαναν έρευνα 8 μήνες για να καταλήξουν στα συγκεκριμένα ρούχα..
Πηγη:madata.gr



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: