Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η Κέιτ Μος γιόρτασε τη δεύτερη συλλογή της Longchamp

Στη μπουτίκ του οίκου στη Bond Street


Το πάρτι των Dolce&Gabbana προς τιμήν της Ναόμι Κάμπελ δεν ήταν το μόνο πάρτι που τράβηξε το ενδιαφέρον του fashion crowd στη Λονδρέζικη εβδομάδα μόδας. Την ιδια μέρα και ώρα, λίγο παρακάτω στον ίδιο δρόμο, η Longchamp γιόρταζε την δεύτερη συλλογή της Κέιτ Μος στη μπουτίκ της Bond Street.

Στο πάρτι βρέθηκαν φίλοι του supermodel, fashion editors και μοντέλα όπως ο Μάριο Τεστίνο, οι Ντέιβιντ Γκάντι, Τζο Γουντ, Ντόνα Ερ και Άμπερ Ρόουζ. Ο δισεκατομμυριούχος- ιδιοκτήτης των Topshop Φίλιπ Γκριν με την άφιξη του στην μπουτίκ έδωσε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν σε ρήξη με την Μος. Από το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει και η κολλητή της τιμώμενης, η σχεδιάστρια και ηθοποιός Σάντι Φροστ.
Όσο στο ισόγειο οι καλεσμένοι χόρευαν και συζητούσαν για το τι είχαν δει νωρίτερα στα shows των Burberry, Marios Schwab και Fashion East (τι άλλο να πει κανείς σε ένα πάρτι που γίνεται εν μέσω fashion week), στον επάνω όροφο επικρατούσε συνωστισμός, καθώς όλοι ήθελαν να χαιρετίσουν την Κέιτ και να ρίξουν μία ματιά στις καινούργιες της δημιουργίες.
 


Όσο για την ίδια, την 36χρονη Μος, με μακρύ μαύρο φόρεμα από σατέν με έντονο ντεκολτέ, φωτογραφήθηκε με τους καλούς της φίλους και υπενθύμισε σε όλους γιατί της έχει επάξια δοθεί ο τίτλος του fashion icon.


Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: