Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Λίφτινγκ γλουτών για καμπύλες α λα... J.LO!

Το facelift θεωρείται ξεπερασμένο, η κοιλιοπλαστική είναι ήδη πολυφορεμένη και τα botox θεωρούνται πλέον μέρος της ρουτίνας πολλών γυναικών.
Η νέα τάση στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής είναι το λίφτινγκ γλουτών και απευθύνεται σε όσες επιθυμούν τις καμπύλες της Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο εφευρέτης του «Miami Thong Lift», όπως ονομάζεται η νέα αυτή μέθοδος, είναι ο χειρουργός Κωνσταντίνο Μεντιέτα, απόφοιτος του Χάρβαρντ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να εξασκήσει τη τεχνική του στην πλαστική χειρουργική στην… ιδιαίτερη πατρίδα της πλαστικής, τη Βραζιλία.

Ο Κωνσταντίνο Μεντιέτα, ο οποίος έχει ως έδρα του το Μαϊάμι, δεν χρησιμοποιεί εμφυτεύματα στο «Miami Thong Lift», καθώς όπως διευκρίνισε στο συνέδριο των Βρετανών πλαστικών χειρουργών, όπου παρουσίασε τη νέα του μέθοδο, αυτά έχουν την τάση να μετακινούνται, ενώ σε περίπτωση φλεγμονής πρέπει να αφαιρεθούν χειρουργικά.

Αντί αυτών χρησιμοποιεί μοσχεύματα λίπους που έχουν αφαιρεθεί από τους μηρούς ή το στομάχι της ίδιας της ασθενούς. Αφού καθαριστεί, το λίπος εγχέεται στους μύες των γλουτών με τη βοήθεια μιας μεγάλης βελόνας, μεταμορφώνοντας το σχήμα τους, ανάλογα με την επιθυμία της πελάτισσας. Η διαδικασία διαρκεί αρκετές ώρες και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.

Η διαφορά ανάμεσα στη μέθοδο του Κωνσταντίνο Μεντιέτα και τις άλλες τεχνικές μεταφοράς λίπους από το ένα σημείο του σώματος σε άλλο, είναι ότι το λίπος εγχέεται ανάμεσα στα στρώματα των μυών, έτσι ώστε να τροφοδοτείται επαρκώς με αίμα και να μην πεθαίνει. Τα σημάδια που αφήνουν πίσω τους οι μικρές τομές που πραγματοποιούνται για την έγχυση του λίπους δεν είναι ορατές, καθώς βρίσκονται ανάμεσα στους γλουτούς.

Οπως εξηγεί ο Κωνσταντίνο Μεντιέτα, σε περίπτωση που έχει να κάνει με εξαιρετικά αδύνατες πελάτισσες, δεν προχωράει στην επέμβαση. Τους ζητάει να πάρουν προηγουμένως τα απαραίτητα κιλά, έτσι ώστε να μπορέσει να αντλήσει το λίπος που απαιτείται για την ανάπλαση των γλουτών. Είναι σημαντικό άλλωστε το λίπος που εγχέεται να προέρχεται από τον ίδιο τον ασθενή, προκειμένου να εκμηδενιστεί ο κίνδυνος απόρριψής του από τον οργανισμό.

Πηγή:espressonews.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: