Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Homy Home: Κάνε το σπίτι σου πραγματικά δικό σου και κέρδισε τις εντυπώσεις


Καθαριότητα, σουβενίρ, φωτογραφίες. Τακτοποίησέ τα και όταν φύγει από το σπίτι σου σίγουρα θα θέλει να ξανάρθει.


Σπίτι μου, σπίτι σου ή και κάπου άλλου; Και ο κλήρος πέφτει σπίτι σου. Αν είναι τακτοποιημένο, με έξυπνη διακόσμηση που αντανακλά κομμάτια της προσωπικότητάς σου, τότε μόλις κέρδισες την προσοχή της. 

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά
Δεν χρειάζεται ν’ αστράφτει όπως στις γνωστές διαφημίσεις με τις νοικοκυρές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι τακτοποιημένο. Οι γυναίκες προσέχουν τις λεπτομέρειες όποτε πρόσεχε να μην υπάρχουν ξεραμένα λουλούδια σε κάνα βάζο, κάνα άπλυτο στο νεροχύτη κτλ. Καλό θα ήταν να φροντίζεις αυτά πριν φύγεις από το σπίτι για πότε δεν ξέρεις με τι παρέα θα επιστρέψεις. 

 

Από δω ο σκύλος μου ο Τζόνι
Αν έχεις κατοικίδιο καλό θα ήταν είναι καθαρό όταν θα σ’ επισκεφτεί. Έτσι θ’ αποφύγεις τις δυσάρεστες οσμές και θα δείξεις ότι είσαι υπεύθυνος αλλά και περιποιητικός. 

Φωτογράφε τράβα μια φωτογραφία…
Οι γυναίκες λατρεύουν τις φωτογραφίες κι αυτό φαίνετε απ’ τα σπίτια τους. Δεν χρειάζεται υπερβολές. Μην γεμίσεις όλο το σπίτι σου. Απλά βάλε μερικές καλές(και όχι περίεργες) φωτογραφίες σου σ’ ένα τοίχο ενός δωματίου. Θα προσέξει και τις κορνίζες, οπότε διάλεξε κάτι πρωτότυπο. Και να θυμάσαι. Όλα αυτά είναι δικές σου αναμνήσεις και συναισθήματα. Πρόβαλε αυτά που θες. 

Από δω η σαλονοκρεβατοκάμαρά μου
Δεν χρειάζεται να έχεις καμία βίλα. Εργένης είσαι, και η γκαρσονιέρα σου φτάνει. Σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να νιώσει ότι απειλείτε από το χώρο σου. Αν δηλαδή το σαλόνι και η κρεβατοκάμαρα σου είναι το ίδιο δωμάτιο, τότε θα πρέπει να τα φτιάξεις έτσι ώστε να μοιάζει περισσότερο με σαλόνι. Φαντάσου τι θα σκεφτεί αν καθίσετε στην κρεβατοκάμαρα πρώτη φορά που θα έρθει σπίτι σου; 

It’s all about grooming
Το μπάνιο είναι ιερός χώρος για μια γυναίκα. Φαντάσου κάτι σαν το ιδιωτικό τους spa και θα καταλάβεις γιατί χάνονται εκεί με τις ώρες. Δώσε όμως προσοχή και στο δικό σου. Δεν χρειάζεται ν’ αναφερθώ στο κομμάτι καθαριότητα. Φρόντισε να φαίνετε περιποιημένο και δεν είναι κακό να υπάρχουν σε εμφανή σημεία προϊόντα περιποίησης. Απλά λατρεύουν τους άντρες που περιποιούνται τον εαυτό τους. 

Βoy toys
Η ανύπαρκτη σχέση γυναικών και τεχνολογίας είναι γνωστή. Εσύ θ’ αγοράσεις μια τηλεόραση με flat οθόνη για τις δυνατότητές της, ενώ εκείνη για χωράει στο έπιπλο που πήρε. Εσύ λοιπόν εντυπωσιάζεσαι από τα τεχνολογικά gadget ενώ εκείνη όχι. Αυτό που πρέπει ν’ αποδείξεις είναι ότι μπορείς να χειριστείς καταστάσεις και χωρίς αυτά. Και ο χώρος δράσης που θα τσεκάρει είναι η κουζίνα σου. Δεν θα εντυπωσιαστεί από τον high-tech φούρνο που έχεις με chip τελευταίας τεχνολογίας, αλλά από το φαγητό που θα προτείνεις να της μαγειρέψεις. 

Αντικείμενα που κρύβουν ιστορίες
Ένα σομπρέρο από ένα ταξίδι σου στο Μεξικό, μια παραδοσιακή ψάθινη καρέκλα στην κουζίνα σου από το καφενείο του χωριού σου, ένας πίνακας που προσπάθησες να ζωγραφίσεις σε μια περίοδο καλλιτεχνικής αναζήτησης στη ζωή σου. Όλα αυτά κρύβουν μια ιστορία πίσω τους και δημιουργούν ένα μυστήριο γύρω τους. Και δεν χρειάζεται να ξαναπούμε ότι οι γυναίκες λατρεύουν τους μυστηριώδης άντρες. Άσε που ένα απ’ αυτά τα αντικείμενα θα δώσει τροφή για συζήτηση σε περίπτωση που κολλήσεις και δεν ξέρεις τι άλλο να πείτε. 
Πηγη:men24.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: