Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Fall... in beauty


Πολύτιµες συµβουλές για να κάνετε µια οµαλή... µετάβαση από την καλοκαιρινή στη φθινοπωρινή οµορφιά σας.


Περιποίηση
Αυτή την εποχή είναι λογικό να αισθάνεστε την ανάγκη µιας πιο καλής ενυδάτωσης. Μην περάσετε όµως από το ένα άκρο στο άλλο, π.χ. από την αντηλιακή στην πιο βαριά ενυδατική σας κρέµα. Προτιµήστε τη µέση λύση, όπως είναι οι ελαφριές ενυδατικές (ειδικά για τις λιπαρές - µεικτές επιδερµίδες) και ιδανικά µε δείκτη αντηλιακής προστασίας, που είναι πάντα απαραίτητος. Επίσης κάντε απολέπιση ώστε η επιδερµίδα σας να απορροφήσει καλύτερα τη θρέψη και την ενυδάτωση που θα της δώσετε και φροντίστε το σώµα σας µε αναζωογονητικές λοσιόν αλλά και αφροντούς µε θρεπτικά συστατικά. Επιπλέον σιγά-σιγά και όσο λιγοστεύει η ηλιοφάνεια, µπορείτε να αρχίσετε να ασχολείστε και µε την πιο ειδική περιποίηση για την αντιµετώπιση των κηλίδων που µπορεί να δηµιουργήθηκαν το καλοκαίρι και τη λεύκανση της επιδερµίδας σας.
Όσο για τα µαλλιά σας, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να φροντίσετε για την αναδόµηση και τη λάµψη τους µε τα κατάλληλα προϊόντα και, φυσικά, να τολµήσετε ένα νέο κούρεµα.

Μακιγιάζ
Το καλοκαιρινό σας χρώµα µπορεί να διατηρείται ακόµα,
γι’ αυτό ενισχύστε το µε γήινους τόνους (µπεζ, καφέ, µπρονζέ) και σιγά-σιγά περάστε σε λίγο πιο ψυχρά χρώµατα (µοβ, γκρι, καφέ) σε µάτια, χείλη και νύχια.
Πηγη:myworld.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: