Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Exclusive» για 2η σεζόν στον Alpha


To «Exclusive» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στις 20:00 και μας προσκαλεί σε έναν exclusive ταξίδι στην Ελλάδα και τον κόσμο!
Το life style μαγκαζίνο του Alpha έρχεται στη μικρή μας οθόνη, και τη νέα χρονιά, για να εστιάσει το φακό του, μ’ έναν μοναδικό τρόπο, στον χώρο της show biz και όχι μόνο!

Φέτος, περισσότερες αποκλειστικότητες, περισσότερα πρόσωπα που ξεχωρίζουν, περισσότερες εξομολογήσεις, περισσότερα θέματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, περισσότερες ιδέες που ξαφνιάζουν!
Αποκλειστικές ειδήσεις από το «Big Brother» λίγες ώρες πριν από το live show της Κυριακής, απολαυστικά backstage, ματιές στη ζωή και την καθημερινότητα των πιο πλούσιων ανθρώπων του κόσμου, ενδιαφέρουσες βιογραφίες των απόλυτων stars του Hollywood, οι αλήθειες και τα ψέματα της παγκόσμιας show biz, θέματα ομορφιάς και περιποίησης, τα πάντα γύρω από τη μόδα!
Μια διαφορετική ματιά σε θέματα και πρόσωπα που αποκαλύπτονται και «ξεδιπλώνουν» όλες τις πλευρές τους μόνο στο «Exclusive».

Παρουσιάστρια της εκπομπής η μοναδική Μπέττυ Μαγγίρα. Η Μπέττυ, με την εκρηκτική της προσωπικότητα, το ιδιαίτερο χιούμορ της την ανατρεπτική της διάθεση, τη ζωντάνια και το κέφι της θα είναι στην παρέα μας κάθε Κυριακή στις 20:00, για μια …διαφορετική, exclusive παρουσίαση θεμάτων που θα συνδυάζουν την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία.
Πηγη:myself.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: