Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η επεισοδιακή αποχώρηση απ'τους Καραμεροχαριτάτους

Στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» ήταν σήμερα καλεσμένη η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη
αποκαλύπτοντας γιατί δεν θα βρίσκεται φέτος στην πρεμιέρα της εκπομπής «10 με 1 Μαζί».
«Προς το τέλος της σεζόν, το κλίμα είχε αλλάξει. Η συνεργασία μας ήταν καλή, αλλά η ατμόσφαιρα δεν ήταν ζεστή. Τον Ιούλιο, ωστόσο, μου ανακοινώθηκε από την παραγωγή πως η συνεργασία μας θα συνεχιστεί», τονίζει η Σόφη, εμφανώς ενοχλημένη.
Η επιτυχημένη γυμνάστρια της εκπομπής «10 με 1 Μαζί», δεδομένου ότι είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου, πίστεψε την παραγωγή, δεν έκλεισε καμιά άλλη δουλειά ενώ είχε προτάσεις, αλλά δεν υπέγραψε κάποιο συμβόλαιο με τον ANT1 που να τη δεσμεύει στην καθημερινή εκπομπή. «Για μένα ο λόγος μου είναι συμβόλαιο», δηλώνει η Σόφη, ενώ
παραδέχτηκε ότι την ανακοίνωση της πρεμιέρας την πληροφορήθηκε από τα Μέσα και όχι από τους συνεργάτες της.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Σόφη στην εκπομπή μισή ώρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα του «10 με 1 Μαζί», η παραγωγή πρότεινε στην ίδια να βρίσκεται μία φορά το μήνα, κάνοντας μόνο γιόγκα, αφού άλλα δυο άτομα μαζί με τη Σόφη θα εμπλούτιζαν τη στήλη της γυμναστικής.
Η γυμνάστρια έστειλε μόνο ένα μήνυμα σε έναν από τους παρουσιαστές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα μπορούσε να είναι καλεσμένη στην εκπομπή, αλλά όχι συνεργάτιδα. Απάντηση όμως δεν πήρε ποτέ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από την πλευρά της παραγωγής η συνεργασία με τη Σόφη Πασχάλη δεν έχει λήξει, τονίζοντας ότι η γυμνάστρια δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση που της έγινε για εμφάνιση μια φορά το μήνα.
Να σημειωθεί ότι η Σόφη Πασχάλη ήταν παρούσα στο γύρισμα της εκπομπής «Top Chef» το βράδυ του Σαββάτου μαζί με τους ιθύνοντες και όλους τους παρουσιαστές του σταθμού, οι οποίοι έμαθαν για την απομάκρυνσή της από την ίδια!

Πηγή:allday-news

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: