Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ανεξίτηλα σημάδια στο κορμί της Ριάνα!


Τι θέλει να μας πει με το νέο της τατουάζ η Ριάνα. Δεν έχει καμία σημασία! Σημασία έχει το που σκέφτηκε να το χτυπήσει.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η σέξι τραγουδίστρια επιλέγει ιδιαίτερα σημεία τους σώματός της για να γράψει κάτι που προφανώς την εκφράζει!

Παλαιότερα η Ριάνα σε τατουάζ που έχει κάνει προτίμησε κάτι από γαλλικά.

Δεν συμβουλεύτηκε όμως την καθηγήτρια της των γαλλικών για το πως να γράφει σωστά το τατουάζ. Στην γαλλική γλώσσα η γραφή της φράσης επαναστατικό λουλούδι γράφεται "fleur rebelle" και όχι "rebelle fleur"… Εκτός και ήθελε να μας πει κάτι άλλο!



"Never a failure, always a lesson" (Ποτέ αποτυχία,
πάντα δίδαγμα) και από ότι φαίνεται το εννοεί!


Κάποιοι θα σκότωναν για να ήταν στη θέση αυτού του τυπάκου
που έχει ανοίξει διάπλατα το στόμα του δίπλα από τη Ριάνα

Για την ιστορία έχει 13 τατουάζ σε όλο της το σώμα!

Εχει δεκατρία τατουάζ στο σώμα της. Ενα από αυτά απεικονίζει μια μουσική νότα και κοσμεί τον αστράγαλό της. Το ζώδιό της είναι χτυπημένο πίσω από το δεξί αφτί της, ενώ ένα αστέρι είναι στο αριστερό της αφτί. 

Μια προσευχή γραμμένη στα σανσκριτικά είναι στο πίσω μέρος χαμηλά στη μέση της. Η λέξη «αγάπη» υπάρχει στο μεσαίο αριστερό της δάχτυλο. Μια φράση στα αραβικά που μεταφράζεται «Ο Θεός είναι ελευθερία» είναι χτυπημένη στον θώρακά της. Αστέρια υπάρχουν στο πίσω μέρος του λαιμού της. 

Η ημερομηνία «11.4.86» σε ρωμαϊκούς αριθμούς είναι χτυπημένη στον αριστερό της ώμο. Ενα περίστροφο και μια φράση βρίσκονται στο στήθος της.

Ενα κρανίο με ένα τόξο, το «shhh», ένας δράκος με λουλούδια και άλλες φράσεις με ιδιαίτερο νόημα κοσμούν διάφορα σημεία του κορμιού της. Οπως αποκαλύπτει ο άνθρωπος που επιμελείται τα τατουάζ της, σκοπεύει να κάνει και άλλα, ειδικά στο πίσω μέρος του κορμιού της, για να μπορεί να τα βλέπει στον καθρέφτη…
Πηγη:protothema.gr













ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: