Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Γέννησε, ενώ βρισκόταν σε κώμα!

Νεαρή Σομαλή, η οποία ζει, τους τελευταίους μήνες, με μηχανική υποστήριξη, γέννησε 
ένα κοριτσάκι στο νοσοκομείο Σάντα Άννα του Τορίνο, έπειτα από κύηση 28 εβδομάδων.
Η 28χρονη Σομαλή υποφέρει από μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου και οι γιατροί αποφάσισαν να της προσφέρουν μηχανική υποστήριξη, προκειμένου να συνεχιστεί η κυοφορία, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι γιατροί επέλεξαν να της πάρουν το παιδί με καισαρική, διότι η επιδείνωση της κατάστασης της, θα μπορούσε να επηρεάσει και το έμβρυο.

Το νεογέννητο κοριτσάκι, στο οποίο δόθηκε το όνομα της μητέρας του, Ιντίλ, ζυγίζει μόλις 760 γραμμάρια. Tοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα και οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του.

H καισαρική πραγματοποιήθηκε με ολική νάρκωση, διότι τόσο οι γιατροί όσο και ο σύζυγος της Ιντίλ, επιθυμούσαν να μην υποφέρει περισσότερο. Τώρα, μια ειδική ιατρική επιτροπή θα πρέπει να αποφανθεί αν η εγκεφαλική λειτουργία της νεαρής Αφρικανής έχει πάψει οριστικά και, ακολούθως, οι επικεφαλής του νοσοκομείου Σάντα Άννα θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα πρέπει να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα, που της επέτρεψαν να κυοφορεί.

Πηγή: protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: