Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Υπέροχα Μόνοι από την Πένυ Ραμαντάνη [ΟΝΑΡ]


Η παράσταση, όμως, πρέπει να συνεχίζεται. Ο κάθε μας ρόλος πρέπει να παίζεται άψογα. Γιατί παίζεται μόνο μια φορά. Κι αν πέσεις, πρέπει να σηκώνεσαι.
Κι αν γελάς, πρέπει να γελάς με την καρδιά σου. Κι αν κλαις, να κλαις με την ψυχή σου. Να χορεύεις σα να 'ναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις. Να ονειρεύεσαι σα να γεννήθηκες τώρα. Γιατί η παράστασή μας, παίζεται μόνο μια φορά. Και τίποτα δεν μπορείς να διορθώσεις.

Ηρωίδα του βιβλίου η Μαρία, μία σύγχρονη μητέρα, χωρισμένη, που μαθαίνει πως πάσχει από καρκίνο. Προκειμένου να αντιμετωπίσει τα... συναισθήματά της, φεύγει μόνη για μία εβδομάδα στο Λονδίνο. Εκεί συναντά τον μεγάλο της έρωτα, τον οποίο και αναβιώνει. Ωστόσο, η επάνοδος στην πραγματικότητα που η ζωή της επεφύλαξε είναι πιο σκληρή απ’ ότι φανταζόταν...

Η Πένυ Ραμαντάνη, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Οναρ, σ΄ αυτή την πρώτη της συγγραφική απόπειρα τολμά να αγγίξει ένα πολύ δύσκολο σύγχρονο ζήτημα: τη δύναμη που μεταδίδουμε στον άνθρωπό μας και αυτή που αντλούμε από αυτόν, τη νέα συλλογικότητα και το δόσιμο στον άλλο. Το «Υπέροχα Μόνοι» διαβάζεται απνευστί, καθώς αποπνέει ένα λυρισμό και μία σπάνια ευαισθησία που συχνά παραπέμπει σε στίχους του γνωστού συγκροτήματος.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ταξιδευτής.

Πηγή: e-go.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: