Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τα καρφιά Καραμέρου για Σκόρδα, Λιάγκα, Μενεγάκη


Βγήκαν τα μαχαίρια με το καλημέρα. Ο Γιώργος Καραμέρος δύο ημέρες πριν από την 
πρεμιέρα της εκπομπής του με τον Σπύρο Χαριτάτο στον ANT1, μιλώντας στον Flash 96 και στον Νίκο Νικητέα, έριξε τα καρφιά του προς τους αντιπάλους του.
Ο παρουσιαστής αναφερόμενος στους ανταγωνιστές, και συγκεκριμένα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, που θα βρίσκονται στο Mega, έδειξε να μην τους φοβάται καθόλου, καθώς είπε:

«Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κοσμογονία στο Mega. Υπάρχει έντονα το στοιχείο του lifestyle των παιδιών και φυσικά το ενδιαφέρον για την προσωπική τους ζωή». Και συνέχισε: «Το ζήσαμε στον γάμο τους τον Ιούνιο και χαρήκαμε με την ευτυχία τους, με τις διακοπές, τα σκάφη… Από εδώ και πέρα, όμως, αρχίζει η πραγματική ζωή, αρχίζει το real life».

Οσο για τη γνωστή αντίπαλο Ελένη Μενεγάκη; Σε ερώτηση εάν φέτος κρίνεται το τηλεοπτικό της μέλλον απάντησε: «Δείξε μου το παρελθόν σου για να δω αν θα ανησυχώ για το μέλλον σου»! Και συμπλήρωσε: «Για τους ανθρώπους των μίντια που έχουν λύσει το πρόβλημα της ζωής τους δεν ανησυχώ. Με την Ελένη Μενεγάκη μας χωρίζει άβυσσος».

Φήμες αναφέρουν πως την επόμενη σεζόν το δίδυμο θα αναλάβει τη ζώνη του Γιώργου Παπαδάκη και το πρωινάδικο θα το αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στο σενάριο αυτό ο Γιώργος Καραμέρος απαντά πως πρόκειται για υποθέσεις: «Στην τηλεόραση δεν μπορείς να σχεδιάσεις, γιατί συνέχεια γίνονται ανατροπές». Και συμπληρώνει: «Δεν μπορώ να σκέφτομαι τι θα γίνει του χρόνου.

Αυτά τα θέματα τα λύνει η ζωή». Επίσης, σχετικά με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το «Top Chef» είπε: «Η Αργυρώ θα είχε μια πολύ καλή θέση στο “Top Chef”, αλλά την παρακαλέσαμε εμείς να μείνει κοντά μας». Πρόσθεσε δε ότι θεωρεί την επιτυχημένη μαγείρισσα και τη Λίτσα Πατέρα «τα καλά χαρτιά της εκπομπής».

Τέλος, ο Γιώργος Καραμέρος απάντησε στο ερώτημα αν θα κατέβει στις επικείμενες εκλογές: «Το σκέφτηκα, αλλά δεν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις»










Πηγή: faretra.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: