Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Λαζόπουλος-Χαϊκάλης: Έσπασε ο πάγος και έπεται τηλεοπτική συνεργασία


Ο Λάκης Λαζόπουλος μας υποδέχεται με Παπακαλιάτη και συνεχίζει με Χαϊκάλη...
Ο πάγος έσπασε ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Παύλο Χαϊκάλη και μέσα στον Νοέμβριο ο τελευταίος θα καθίσει, στο πλάι του Λάκη ντυμένος γιαγιά. Πρόκειται για ρόλο που έγραφε ιστορία στους Δέκα Μικρούς Μήτσους .

Τη φετινή χρονιά όλα τα πρόσωπα θα κάνουν guest από το Τσαντίρι για να καυτηριάσουν και να δώσουν άλλη οπτική γωνία στην πολιτική σκηνή, με σάτιρα και πολύ χιούμορ. Παύλος Χαϊκάλης και Λάκης Λαζόπουλος θα συναντηθούν μετά από περίπου δώδεκα χρόνια, και αυτό έχει χαροποιήσει και τους δύο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος περίμενε την κατάλληλη στιγμή να μιλήσει με τον Παύλο Χαϊκάλη και να λυθεί η μεταξύ τους η παρεξήγηση. Βέβαια, η καλύτερη απάντηση είναι η τηλεοπτική συνάντησή τους, πολύ σύντομα, στις οθόνες του Alpha.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν παρεξηγηθεί όταν ο Παύλος Χαϊκάλης είχε βγει ανοιχτά και είχε υποστηρίξει τη Μιμή Ντενίση στην κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο. Όλα αυτά όμως, ανήκουν πλέον στο παρελθόν αφού οι δυο άντρες όχι μόνο τα έχουν ξαναβρεί αλλά σκοπεύουν και να συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον.
Πηγή: Espresso-gossip-tv.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: