Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν έχουν πάρει ακόμα το πριμ για την κατάκτηση του Μουντιάλ οι Ισπανοί


Αν και έχουν περάσει δύο μήνες από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ισπανική ομοσπονδία ακόμα δεν έχει δώσει τα περίπου 15 εκατ. ευρώ που είχε τάξει στους «φούριας ρόχας» για κατάκτηση του τροπαίου!
Το πριμ προέβλεπε περίπου 600.000 ευρώ για κάθε παίκτη, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, αλλά ακόμη δεν έχει μπει στους λογαριασμούς των Ισπανών παικτών.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας είχε υποσχεθεί ένα ηγεμονικό πριν κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου, αλλά οι Ισπανοί που κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου ακόμη δεν έχουν δει την υπόσχεση να πραγματοποιείται, παρότι φαίνεται να υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό.

Μάλιστα, η ομοσπονδία αναφέρει πως υπάρχει καθυστέρηση λόγω του ότι η FIFA από την πλευρά της δεν έχει καταβάλει στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας το μπόνους των 25 εκατ. ευρώ που προβλέπεται για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Έτσι το γεγονός αυτός «τρενάρει» και την πληρωμή του πριμ, καθώς είχε προβλεφθεί να δοθεί στους παίκτες από τα λεφτά που θα έδινε η FIFA. Όσο για τα υπόλοιπα χρήματα που θα… περισσέψουν από τα 25 εκατ., η ισπανική ομοσπονδία θα τα διαθέσει στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στη χώρα…
Πηγή: gazzetta-gossip-tv.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: