Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ναόμι Κάμπελ: Η σέξι φωτογράφηση και η εξομολόγηση

Η μαύρη γαζέλα προκαλεί (ξανά)

Η Ναόμι Κάμπελ πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα 25 χρόνια της στο χώρο της μόδας με ένα big party, το οποίο είχαν διοργανώσει οι Dolce & Gabbana στην μπουτίκ τους στην Bond street του Λονδίνου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως αποφάσισε να σταματήσει να προκαλεί με τις σέξι φωτογραφήσεις της και αυτό το μήνα ποζάρει για το εξώφυλλο του Ρώσικου περιοδικού GQ έχοντας ένα φίδι πάνω στην γυμνή επιδερμίδα της.
Με φουτουριστικό μεταλλικό mini dress ή με look dominatrix, η Ναόμι αποδεικνύει πως εξακολουθεί να είναι ένα γερό χαρτί στο χώρο του μόντελινγκ και πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα νεαρότερα μοντέλα.



Στο μεταξύ, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Interview, το supermodel παραδέχτηκε πως προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τα ελαττώματά της και να γίνει καλύτερος άνθρωπος. "Κοίτα, κάνω λάθη. Πολλά λάθη. Δεν είμαι τέλειος άνθρωπος. Δυστυχώς, πολλά από αυτά τα λάθη τα έχω κάνει δημόσια" εξομολογήθηκε. "Είμαι αντιφατικός χαρακτήρας. Αν κάποιος θέλει να δουλέψει μαζί μου, έχει καλώς. Αν δεν θέλει, δεν υπάρχει πρόβλημα".





Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: